Kanske dags att sova?

Är lite trött faktiskt, och jag har ändå inget bättre för mig en lördagskväll som denna. Imorgon åker mamma, Roger och Gustav iväg en vecka. Kommer sakna dem, men samtidigt som det blir lite skönt att vara hemma. Blir bara så tomt när man kommer hem, ingen som hälsar och ingen att äta med, jag avskyr sådant.

Och det är därför jag nog ska ta och lägga mig, har ju haft en lång dag och så vill jag hinna säga hejdå till dem. Imorgon får jag skriva mer i bloggen, sådant jag inte hann skriva idag. Har ett "beställt" inlägg från en vän, efter en grej vi diskuterade. Och sedan grejerna jag shoppade idag.

Men 23.00 är ändå en bra tid, då får jag sova ut. Ska spela lite poker imrogon också, och plugga, så jag har i alla fall något att roa mig med. Vad har ni gjort i helgen och vad ska ni hitta på imorgon?

Pusspuss på er <3

Ny design, till mig!

Ååh, fyfaaan vad jag är nöjd med min nya design som jag pillat på hela kvällen. Detta är nog min bästa design skulle jag tro. Är helnöjd med den och den här ska jag låta vara kvar ett tag. För den är ändå så pass stilren så jag skulle nog inte tröttna på ett tag. Och skulle jag tröttna skulle det kunna vara hjärtat i rubriken, men det är ju bara att ta bort!


Så vad tycker ni om min nya design? Visst blir jag bättre och bättre? Det jag är mest stolt över är att jag är självlärd och har lärt mig fixa och dona helt by myself. Aah, och med viss hjälp från Designadinblogg.se

Pusspuss på er och hoppas ni haft en bra kväll

En Mor-och-dotter-dag på stan

Idag har det blivit ett morgon-inlägg, mer har jag inte hunnit med. Tränade ju imorse och har precis kommit hem från stan. Så efter träningen och precis innan lunch for jag och Mami till stan för lite shopping och sådär. Egentligen skulle vi bara kolla lite grejer. Men det slutade med att vi kom hem med några påsar var.

Så jag har spenderat hela min eftermiddag i stan faktiskt, och det har varit riktigt mysigt. Och så har jag äntligen köpt ett par bra joggingskor, vilket känns skönt! Slipper jag köra i dem skorna jag hade idag, då slipper jag också att få ont i rygg och ben pga fel skor. Var rea också, så de blev inte farligt dyra heller.

Köpte en present till mami också, eftersom hon fyller på måndag. Men enligt mig blir hon bara yngre och yngre. Älskar mysiga mor-och-dotter-dagar, när det bara är vi. Vi kan prata, chilla, luncha (vilket vi hann med på Hellmans) och massa annat.

Ikväll händer inte mycket heller, ska se till att pyssla lite, men först och främst ska jag fixa till min blogg, något som verkligen behövs, nu när jag pajade den gamla designen också!

Puss på er!


Marcela goes hurtigbulle!

God morgon eller förmiddag borde jag säga! Här är jag pigg och glad, en skön lördag. Lite ont i ryggen har jag tyvärr, men jaa det har jag väl jämt egentligen. Hoppas ni mår bra och att ni sovit gott. Jag känner mig på riktigt gott humör faktiskt, som igår då jag gick runt och log hela tiden.

Jag vaknade tidigt idag, runt halv nio och snoozade lite. Sedan gick jag upp åt frukost och for ned till gymmet. Mitt första gympass på år och dar tror jag det är. Tog det lugnt och gymmade i 30-40 minuter, kan ju inte börja gårt direkt. Så jag har joggat 3 km ungefär, först på löpbandet och sedan i en sådan där.. hum, jag vet inte vad de heter? Nästan som en trappmaskin?

Kändes riktigt skönt att träna och jag är stolt över mig själv. Och nu sitter jag här och ska alldeles strax göra mig iordning. Blir en dag i staden med Mami. Mysigt, så vi ska väl luncha och lite sådant, är sugen på en Latte.

Blev lite för mycket godis igår också, så när jag vaknade imorse så kändes det som om jag var bakis och hade en dagen-efter-smak i munnen. Skitäckligt...! Men tänk er, fan sockret kan påverka oss på nästan samma sätt som alkohol?!

Aja, nu ska jag göra mig iordning för det sista.
Vad ska ni hitta på¨idag?
Pusspuss

God natt <3

Jag tänkte skriva ett litet inlägg men jag tar det nog imorgon, för jag orkar inte nu. Ändå inte många som läser vid den här tiden. Plus att jag måste sova nu, för jag ska se till att vakna ganska tidigt imorgon och dra ned och gymma.

Vad händer i helgen då?
Pusspuss

Smart jag är...

Smart som jag är så tänkte jag kolla lite olika designer jag kan börja med för bloggen. Och så klickar jag på den där fula gröna designen (wood?) och tänker inte på att jag är inne på min testblogg.. Så där försvann min ordinarie design och jag fick fixa något fult och snabbt här i skolan. Har inte tid eller bilder till att fixa en snygg header, och jag pallar inte lägga ned tid på att hitta rätt färger och skit heller.. Så det får se ut som det gör undertiden, och det ber jag så mycket om ursäkt för!

Inte min smartaste vecka nu tror jag...
Kram

Finfredag som P3 kallar det

Idag är det fredag, en finfredag. Vet inte vad det är, men jag känner mig alltid extra snygg på fredagar.

Just nu sitter jag på fotolektionen som slutar om ca en halvtimme. Har suttit och redigerat bilder sedan 8.30 och det har ju gått bra. Valt ut de bästa som jag tycker vart bra då. Sedan får vi se vad som händer där. Snyggaste bilden som jag sett hittills är den tagen av Emma... Äckligt snygg ju!

Vi kollade på en kort film om undervattensfoto, något vi kommer göra nästa vecka. Hur coolt är inte det? Så då blir det lite balla bilder under vatten, med idéer och arbete kring det också. Treevlans trevlans. Kanske kan passa på att dra några längder också?

Ikväll blir det mysfredag, efter jobbet då. Blir nog att kolla på SATC och svulla godis, något jag inte gjort på länge. Ätit godis alltså.

Men ska kiila nu, måste fan ta och fixa min bloggdesign i veckan också. Är sjuukt trött på den jag har nu!
Vad ska ni göra en underbar fredag som denna?
Puss

Nu kan jag sova lugnt!

Under hela kvällen, förutom en timme då jag lagade mat och åt, har jag suttit och skrivit på arbetet inför Naturkunskapen. Den som ska vara inlämnad imorgon, och den som jag hade tänkt skriva klart igår men då det kom upp något annat kanske viktigare istället. Men nu är det äntligen klart, det blev ca åtta sidor om hörselskador, visst, allt är inte ren text utan jag har ju källförtäckning, framsida och innehållsförteckning. Och nu när jag skrivit ut arbetet och så, kom jag på att jag hade sparat ned bilder som jag skulle ha i också, men aja. Orkar ärligt talat inte slänga in det och slösa på mer papper.



Och nu när jag skrivit så jävla mycket om Örat eller snarare om hörselskador så känns det som att jag är alldeles uppumpad av all denna info. Nästan som att ni skulle kunna fråga mig vad som helst om bl.a. ytteröra,inneröra, mellanöra, tinnitus osv... För jag kan massor och lite till! Så fråga på, haha. Eller neej, det behöver ni inte göra, för nu är jag trött på ämnet.

Dags att göra sig iordning kanske? För nu kan jag äntligen sova lugnt , när jag fått detta ur vägen.
Pusspuss och ursäkta för den lilla bloggtorkan idag, men har som sagt varit upptagen med annat.

Bussproblem, gratisbio och fotografering

Nu är jag äntligen hemkommen, efter lite strul med bussen då jag också trodde att jag inte skulle få komma hem ikväll. Var nämligen så att bussen jag skulle ta hem fick något problem, så chauffören kunde inte växla eller backa, för den la av hela tiden, men sedan stod vi själva på busstationen och då körde han bara rakt fram och fort gick det! Var nästan som att han inte ville stanna och han gasade hela tiden. Lite läskigt, men vi kom hem fortare.

Var innan och fotade Cissi också, så nu har jag fotat två personer och jag hoppas verkligen att bilderna går att använda. Dagens foto kommer lätt gå att använda, för det blev riktigt bra bilder. Ska bara välja ut en bild då som jag kan ha, höra lite med henne vad hon tycker om för bilder. Men sedan får vi se hur det blev med bilderna på Basse, hoppas de inte blir allt för brusiga <3.

Fick post idag, trevligt trevligt, för det enda som låg i kuvertet var en gratis biobiljett. Sådant uppskattas! Fanns inget mer, men tror att det är från en grej jag gjorde på Gratissms.se rekommenderar den sidan! :-)

Men nu ska jag ta och plugga, måste plugga stenhårt, sedan laga mat och plugga lite till.
Pusspuss

Alla hjärtans dag-tävling <3



Hittade en tävling i Carros blogg, från Tefrossa. En tävling som intresserade mig väldigt mycket, för den var söt och goodiebagen verkade helt underbar. Perfekt för mig som ääälskar te och gärna går runt på Bönan i Hörnan. Men som sagt, ni hittar tävlingen här, hos TEFROSSA. Där har de även lite andra saker, som en webbutik.

Simmare har snygga kroppar

Idag när jag var och tränade var det inte alls lika många simmare som brukar vara där. Nu var det kanske bara tre-fyra tjejer som tränade. Annars brukar det kunna vara i alla fall nästan ett tiotal personer, och minst hälften är killar. Och jag kan inte säga att de inte är snygga, för woooh heta är dem. Vältränade, slimmade kroppar i minimala badbyxor. Haha, känns lite jobbigt när man ska simma och ta i där bredvid dem.


Men som sagt, idag var det inga simmare där, men istället fanns det ett par heta badvärdar. Hihi. Tänker inte nämna vilka det är, för då skulle kanske vem som helst lista ut det. Men jaa, den enda som vet är Carroo.

Simmare har snygga kroppar, för de tränar hela kroppen också. mums mums, jag ångrar att jag slutade simma.. :-(
Pusspuss på er!

Bilden är inte tagen av mig, har snott den från SvD och på bilden är det Stefan Nystrand.

Idag var jag impulsiv!

Idag när jag kom till Hjortens för att simma lite såg jag massa lappar som satt uppsatta. Handlade om att deras friskvårdskort låg på "rea" och kostade 990 kr, det vanliga priset är annars 1290 kr eller något sådant. Fastnade lite för det och funderade på om jag skulle köpa kortet. Gick och simmade och chillade i solariumet, blir bara brunare nu, känns sköönt! Sedan kom mami och Gustav, så jag pratade lite om friskvårdskortet med henne. Hon sa att jag var galen om jag inte slog till.

Efter badet bestämde jag mig för att vara impulsiv, väldigt impulsiv. Eftersom jag ratat gym och lite sådant och jag känner mig så dålig då när jag gymmar, så har jag tänkt att det är väl onödigt att skaffa det. Men vi gick i alla fall ut, och nu har jag köpt mitt friskvårdskort! Bara sådär, poff så var 990 kr borta. Och det ska jag ha som tanke, när jag känner att jag inte vill träna ska jag tänkta att jag tänker inte kasta tusen kronor i sjön, så upp för fan och börja träna! Det är en bra sporre och ha som push inför träningen.

En bra impulsgrej tycker jag, och jaa, kanske ska ta och inviga kortet imorgon eller på lördag/söndag?
Nu ska jag plugga!! För jag känner att jag är på G mitt bland alla sådana här grejer som impulsköp och sådant.
Pusspuss

Dance with somebody! <3

Åååh, jag bara avgudar denna låt och det har verkligen blivit en favorit. Måste se till om någon kan skicka den till mig eller något, så jag kan lägga in den på mobilen. Låten är i alla fall underbar och jag blir alltid så glad när jag hör den på radion.

Mando Diao - Dance with Somebody  Underbart! <3



Vad tycker ni om den?
Puss

Tre timmars skoltid idag

Jag håller fortfarande på att sammanfatta. Carro gick precis ned till bussen och ska hem, men eftersom jag ska träna så är jag kvar en stund till. Men måste gå alldeles strax jag med, ska försöka skriva klart det jag gör nu bara. Men det känns skönt, vi har varit i skolan i ca tre timmar idag, inte länge alls och fått saker gjort. Skönt som faan! Och så blir det skönt att man inte behöver sitta här länge heller. Älskar onsdagar, de är så korta. <3

Vad ska ni göra ikväll? Händer det något trevligt?
Imorgon ska jag laga mat igen också, får kanske bli några bilder här uppe. Ska ju göra Chillipasta, mumsens.

Kram kram

Skoldagen, inte så onödig tack och lov

Imorse när jag vaknade hade jag en liiiten tanke om att jag kanske borde stanna hemma. Att det skulle vara en onödig dag i skolan idag också och att jag inte ksulle få något gjort. Ungefär som igår alltså, fast kortare. Men jag åkte in till skolan i alla fall, efter en lång, skön och välbehövlig sovmorgon (vaknade runt nio - halv tio).

Och nu sitter jag här, med Carro och ska renskriva det vi antecknat för det första utskicket av vår projektrapport. Det känns riktigt jävla bra, för vi antecknade ca 3 A4 sidor och har även kommit på ett namn till vår "tidning". Hur bra är inte det? Vad har vi gjort mer? Nee det är allt vi har gjort, fast nu ska jag göra anteckningar och sedan skriva i loggen.

Mår bättre nu och huvudvärken är över, dock tror jag att förkylningen bara blir värre. Men jag ska i alla fall iväg och simma sedan, men idag tar jag det lugnt. Kanske inte blir 1000 meter som förra gången, men i alla fall 500 meter. Sedan ska jag soola och chilla i varmvattensbassängen också.

Men som sagt, nu ska jag fortsätta vara duktig och skriva klart projektanteckningarna.
Kram kram

Börjar jag bli sjuk kanske?

Sitter och harklar mig och näsan rinner... uusch! Och huvudvärken som jag hade igår är fortfarande kvar... Varför ska jag bli sjuk? Jag är aldrig sjuk och jag vill inte bli sjuk heller.. Massor att göra i skolan och sådant ju, jag har ärligt talat inte tid att bli sjuk. Men detta kanske är början till förkylning och grejer? Roger ligger hemma med feber och förkylning, jag kanske blir smittad. Tänk om det är början till influensa? Jag har aldrig haft influensa, och nu ska den vara värre än någonsin.. Hoppas inte, för de åker ju nästa vecka och jag ska vara hemma själv och så. Då vill ju inte jag vara sjuk.

Om ca en timme går bussen till skolan också, får se hur mycket jag orkar annars får jag väl åka hem. Men jag vill ju träna idag också, sola lite och sådär. Aja, jag ska inte bli sjuk för jag ska träna. That's it! Men jag pallar inte klä på mig heller, så det fick bli mysbyxor, Paul Frank tee och en tjocktröja. Skönt skönt. Ska ta en annan jacka än kappan då, för det ser bara så jävla flummigt ut.

Aja, ska väl göra något annat nu, göra mig iordning för det sista till skolan.
Vad ska ni hitta på idag?
Kramar

Ett tips för er som vill designa bloggar!

Igår var det en person som kommenterade min blogg, där han skrev lite om en community/forum där man kan bli medlem eller bara få tips för bloggdesigner. Sidan heter Bloggdesign.nu och jag blev medlem direkt. Tanken är den att folk som designar bloggar ska kunna bli medlemmar där, även andra om de vill det. Men man kommer kunna lägga upp sina designer, och sedan kan man få "ge bort" designer eller bara visa för att andra ska få lite inspiration.

Det finns även ett forum där bloggare ska kunna diskutera olika designer och hur man går till väga för att skapa egna. Finns även Artiklar med lite tips och trix, bra att ha! Jag har personligen aldrig använt denna sida tidigare, eftersom jag fick reda på det igår. Men vanligtvis använder jag mig av Designadinblogg.se. Den sidan tycker jag om, skarpt.

Men som sagt, kika in där för att få enkla tips om hur du kan go nuts på din blogg och bli lite kreativ.
Kram kram

Ny bloggdesign, men inte till mig

Nu har jag suttit i ca 1-2 timmar och fixat med en bloggdesign. Men inte till mig, den har jag inte ens hunnit börja på. Utan denna var till Sandra, en tjej som ville ha hjälp av mig med hennes design. Lite kul tycker jag att någon helt okänd kommenterar i min blogg och frågar om hjälp. Och jag måste säga att jag bara blir bättre och bättre på att fixa designer. Är riktigt nöjd med denna, en av mina bästa kanske?



Men här har ni i alla fall designen. Ni kan ju skriva vad ni tycker om den?
Kram kram

Helt onödig dag i skolan

Har världens jävla huvudvärk, är hungrig och börjar bli lite smått bitter. För inte får man någon hjälp här, har fan inte gjort ett piss under hela dagen i skolan! Det känns jävligt B faktiskt, blev precis klar med utskriften och aah r inte nöjd med färgerna alls av t-shirten och trycket. Idagh ar det varit en helt jävla onödig dag i skolan, för jag har ärligt talat inte  gjort ett piss.. Det känns riktigt illa och jag hade nästan lika gärna ha kunnat stanna hemma..

Fick i alla fall något gjort på geografin idag, men inte tillräckligt och på Nkn gjorde jag inte ett skit... Ska bli skönt att åka hem nu, för jag är riktigt trött och har huvudvärk! Inte blir det någon sushi heller, för Kohiro är tydligen stängt fram till den 15e februari. Salsan hoppar vi också över, för vi båda har huvudvärk och är allmänt matta.

Blir till att åka hem och plugga istället, jippi!
Kram kram

Jag är flum och blir snart rastlös!

Imorse vaknade jag, trött som faan... Hade kunnat ligga kvar i sängen, men jag gjorde inte det. På bussen försökte jag sova, men det gick inte, var som om bara ögonen sov och resten av mig var vaken. För det läskiga var att jag inte kunde öppna dem när jag skulle kliva av.

Men sedan har mitt humör svängt åt ett helt annat håll och jag har varit glad och flummig. Skrattade åt en rätt tråkig grej (om man tänker efter var den faktiskt vääldigt tråkig), men jag skrattade i alla fall så jag grät och fick jätteont i magen. Och sedan har det bara fortsatt sådär, och nu blev jag trött igen och rastlös.. För har ingen här som kan flumma med mig. Pallar egentligen inte att ha håltimme nu heller, vill hitta på något...

Så jag skriver lite, samtidigt som jag pillar på mitt cd-omslag som vi håller på med. Men längtar till ikväll, sushi och salsa wooho! Hoppas att kursen är bättre än förväntningarna då.

Nee, nu ska jag ta och hitta på något roligt!
Kram kram


Godmorgon alla sööta!

Jag har varit vaken i lite mer än en timme och nu känner jag att jag börjar bli trött... Usch usch, får ta och sova på bussen till skolan. Och idag händer det lite spännande grejer! Först är det skola som vanligt och vi slutar kl. 16.30, efter det ska jag och Carro äta middag och då blir det sushi, underbart! Vi måste ju käka något innan vi drar iväg och....... Dansar SALSA! Aaah, snacka kuul! Hoppas bara det är något som faller oss i smaken och att det kommer dit folk som man kan dansa med då. Tänk om det bara blir vi två eller något sådant liksom.. Eller bara massa gamlingar? haha.

Vad händer mer idag? Ska se till att skriva på Nkn när jag kommer hem någon gång ikväll och bara chilla. Och mer i veckan då? Imorgon är det sovmorgon, om jag tar sovmorgonen tänkte jag, så kan jag dra ut och springa eller gå, och efter skolan så är det simning och så ska jag sola. Så det ska bli skönt. 

Torsdag är det skola och aah, sedan vet jag inte riktigt. Skulle förmodligen fota Cissi, men hon har blivit sjuk så vi får se om det blir av.

Fredag är det skola som vanligt och på kvällen var det tänkt att bli krogen. Men efter gårdagens attentat så struntar vi nog i det och drar ut nästa vecka på både CK och Studentfesten. Så det är chill.

Helgen till ära, familjen åker bort och jag får huset för mig själv. 

 
 

Här är btw kavajen som jag köpte igår. Fin va?

Nu skaj ag snart kila till bussen.
Pusspuss ha en bra daag!

promenad 6,7 km och kvällsprat

Kom hem för ungefär en timme sedan egentligen. Men det känns inte som en timme , för jag har hunnit plocka ihop kvällens pyssel, gjort mig iordning, kollat runt på nätet och snackat med folk på msn. Nu ligger jag i sängen, redo att sova, mendet ska jag inte göra än.  

Blev lite pyssel i fotoboken som jag gjorde, kommer bli som ett stort kollage där och jag har hittills hunnit sätta in bilder från hur jag har sett ut genom tiderna.. Eller det blev typ från min emotid egentligen, för att jag inte har så mycket andra bilder, men kanske skriver ut någon gammal bild ändå. Sedan har jag skrivit lite i den och ska framkalla nya bilder snart.

Men sedan frågade min käre vän Nicolas om jag ville med ut på promenad, och självklart följde jag med på en runda runt Salinge. Och det är väl ungefär 6,7 km. Så det blev mysigt kvällsprat och sådant trevligt också. Så himla skönt att gå på promenader också.

Tänkte skriva lite på Nkn också, men jag får väl se om jag gör något nu, är ganska sent och jag ska upp tidigt imorgon. Får skicka över den på mejl istället och fixa där. : )

Vad har ni hittat på ikväll?
God natt allesammans, för nu ska jag stänga ned.. Sov gott och dröm sött.
KRam kram

Dags för lite pyssel och plugg

När jag kom hem från skolan idag så la jag mig i soffan och vilade lite, var riktigt skönt och jag känner mig lite piggare nu. Tänkte plugga tidigare också, men då funkade inte internet alls, för att Roger höll på att fixa lite. Och nu funkar det äntligen som det ska, efter en veckas tid och sådär.

Så det känns riktigt skönt och jag kan blogga som vanligt igen. Tidigare gick inte det så bra, för jag var tvungen att skriva in varenda kod för att skriva något här i bloggen. Till och med när jag behövde trycka på Enter. Så det var lite jobbigt, för hela raden mellan rubrik och själva inlägget var borta, så jag var lite less.

Men nu funkar det som det ska, och jag ska inte sitta här så länge heller. Ska istället pyssla i en fotobok som jag köpte i höstas. Sätta in lite bilder jag tagit och sådär, och får framkalla fler i framtiden också. Riktigt kul att titta på och sådär.

Sedan ska jag plugga också, skriva lite på NKn om hörselskador och sådär. Rätt mycket att skriva om det, så jag får begränsa mig och ha en speciell inriktning. Men det ska gå braa..

Aja, pyssel var det!
Vad gör ni ikväll?
Pusspuss

Tänker inte blogga från mobilen igen...

Jag har ju ny mobil och då kan jag logga in på Bloggen där och skriva lite, har gjort det en gång tidigare och så idag. Men när jag gör det som publicerar den samma inlägg minst tjugo gånger! Och det är sjukt irriterande, speciellt om folk kommenterar i olika inlägg.. Aja, skumt är det i alla fall och jag tänker inte göra det igen!! Därför kanske ni såg massa inlägg som såg likadana ut förut, men jag ville bara säga det.... Så ni vet alltså. Haha.

Uttråkad o seg

jag är så enormt uttråkad nu, har mediekommunikation, mitt huvud är segt o just nu fattar jag ingenting. Gah vill bara hem o sova. Aja måste läsa vidare på en artikel. Kram

Uttråkad o seg

jag är så enormt uttråkad nu, har mediekommunikation, mitt huvud är segt o just nu fattar jag ingenting. Gah vill bara hem o sova. Aja måste läsa vidare på en artikel. Kram

Let's go piink

Jag och Carro har planerat en utekväll på fredag, härligt eftersom vi får vårat studiebidrag då också och det lär vara mycket ungdomar ute då. Fick en invite via Facebook också om att O'learys har Pink Party på fredag. Fritt inträde, rosa drinkar och andra överraskningar tydligen. Kanske något man ska gå på?

Såg nyss också att CK kommer till Tellus onsdag den 4e februari. Hur underbart är inte det? Så det måste jag absolut gå på, kosta vad det kostar, CK är min!

Men nu börjar vi snart, så jag sticker.
hejsvejs

Blue Moon Bar, Nyköping... brinner

Det är så synd att nu när det har öppnat en bra krog i Nyköping så finns det idioter som ska förstöra.. Nu på morgonen så började Blue Moon Bar att brinna.. och tyvärr finns det idioter som försöker bli av med krögarna i Nyköping. Jävligt synd, visst jag harb ara varit där en gång, men stället var chill, förutom att min bartender inte kunde blanda drinkar. Då blir det Tellus ikväll istället då, men spela roll. Tycker bara det är så jävla synd att det ska vara sådant "krig" här i Nyköping mellan de olika krogarna. Kanske för många på ett och samma ställe?

Jag vet inte och jag vet inte vad jag ska tycka om det heller...
Men du kan checka uppdateringen av nyheterna på SNs hemsida

Nu är det i alla fall lunch
Kram

Blev visst lite sent.

Här ligger jag i sängen, redo att sova, vilket jag varit i ungefär en timme eller så. Skulle bara fixa lite med mobilen, men den är så pass ny så jag fattar inte så mycket än. Speciellt inte när det gäller programmet för överföring och sådär. Imorgon blir det skola, vet inte rikigt vad som händer och sådär, men blir nog chill. Hittade i alla fall en rolig reklambild som vi skulle ha med oss i läxa. Jag tror att det var läxan i alla fall.

Efter skolan tror jag att det skulle bli fotografering med Cissi, jag minns inte. Shit shit, börjar jag bli senil? Aja, det ordnar sig. Kanske bara är sjukt trött. Så jag ska sova nu, men ni får sova så gott allesammans.
kram kram

Jag fick en utmärkelse <3

Idag när jag kom hem från jobbet och loggade in på bloggen fick jag se lite nya kommentarer, och det var just denna kommentar som fick mig på riktigt bra humör. Jag fick denna fina utmärkelse av MiahMariah. Och jag tackar tusen gånger om. Min första utmärkelse här på bloggen också, vilket gör det än mer speciellt.



Reglerna för utmärkelsen är följande: 1. Sätt loggan på din blogg. 2. Länka till personen som utmärkelsen kom ifrån. 3. Nominera minst 7 andra bloggar. 4. Länka till dessa bloggar i din blogg. 5. Lämna ett meddelande till personerna på deras bloggar

De jag nominerar är:
Robin
Carro
Kotteby
Lari Salminen, DesignaDinBlogg
Cissi
Matilda
Art of Malin

Jaa, det var inte lätt att utse sju stycken värdiga bloggare. Jag läser några visst, det gör jag. Men som är kreativa och verkligen faller mig i smaken. Men här är mina absoluta favoriter som jag lääser dagligen.
Puss

Årets första mygga?

God morgon och hoppas ni sovit bra inatt!
Jag har sovit rätt ok, vaknat lite då och då. Var också lite jobbigt när jag skulle somna, för jag har kanske årets första mygga i mitt rum. Hur den har kommit in har jag ingen aning om, men jobbig var den i alla fall då den surrade runt mitt huvud när jag försökte sova. Jag viftade, slog och blåste för att försöka få bort den och jag tror att jag lyckades. Den kanske tröttnade på att leta efter käk på mig när bara håret stack upp under täcket. Sedan är inte jag myggornas favorit heller, blir sällan biten.

Idag blir det mer jobb och en längre dag idag. Så jag vaknade för ungeför 40 minuter sedan och börjar om ca två timmar. Ska väl hoppa in i duschen, äta en lång frukost och kanske sova lite innan jag börjar.
Har bara ingen lunch som jag kan ta med mig och äta där.. Så jag antar att jag kanske får köpa något där istället. Men som sagt, nu blir det dusch.

Ha en underbar söndag och vila ut till kommande vecka nu!
kram

Jag kanske borde....

Jag kanske borde se den där filmen som går på bio nu, Bride Wars (vet inte vad den heter på svenska). Men inte för att det är den filmen och för att jag gillar sådana filmer, jag nästan avskyr sådana filmer för att de är så typiska, förutsägbara och bara dumma.. Men jag vill se den mest för att jag har en favoritskådis/artist som är med. Underbar kille, sjukt söt och har en sådan grym röst. <3 Sitter för övrigt och lyssnar på honom nu.

Den stjärnan jag pratar om är Bryan Greenberg, han har varit med i bl.a. One Tree Hill. Världens bästa serie om jag får säga det själv!

Så jaa, jag kanske ska se den där filmen då?
Tror också att det är dags för mig att lägga mig också, börjar bli sjukt trött och har ändå inget att göra. Brorsan är asocial nu när han lirar cs, så jag bara sitter och tråkar..
Jag får väl säga Godnatt?
pusspuss och god natt, sov så gott allesammans <3

Ganska lyckad matlagning

Lagade ju mat förut och fick hjälp av brorsan, medan minsta bror satt med oss i köket och spelade på min dator. Var lite kul för att Alex brukar inte laga mat och han skulle fixa Gustavs pannkakor. Det roliga var att han hade satt igång kastrullen långt innan han ens stoppat i smöret för att smälta det. Så när han gjorde det blev smöret svart direkt och köket fylldes av rök. Så vi öppnade fönstren och dörrar, för att få ut röken och jaa det lyckades efter ett tag. Råkade ha i kycklingen i ugnen för länge, för botten brändes lite av kycklingen, eller jag menar undersidan.



Ingen av oss pallade göra sallad heller, så det fick bli lite salladsblad bara. Var så jävla sent och vi var inte klara med maten förrän vid 20-tiden. Så Gustav la sig lite för sent. Men maten smakade bra, hade kunnat vara bättre, men men. Bildbevis ovan. Ser kanske inte så jättegott kanske, men som sagt det dög.

Nu sitter jag och brorsan och kollar på Pineapple Express, haha sjukt skön film!
Vad gör ni?
Kram

Kind of barnvakt

Just nu står jag i köket och fixar för min matlagning. Är hemma själv, eller inte direkt. Passar Gustav (den minsta) och sedan är även min andra bror här. Men han är inte sådan matlagare direkt. Så jag får stå för maten idag, och då blir det kyckling i ugnen med egen marinad på soya, honung och lite goda kryddor. Till det ska jag servera ris och sallad. Men eftersom Gustav inte äter kyckling typ så får han som han vill, american pancakes.

Kom även hem från jobbet för bara en liten stund sedan. Det har gått bra, men jag fick otroligt ont i ryggen idag, så det har varit jobbigt. Men nu ska jag inte stå kvar här så länge, måste fixa kycklingen, den som tar längst tid.

Lägger upp bilder på maten när jag är klar, så får ni se vad mumma det blir.
vad ska ni hitta på ikväll?
pusspuss

haard work work

Idag blir det till att jobba lite. Och rubriken kanske inte stämmer egentligen, för jobbet är inte så hårt. Visst kan det vara stressigt ibland, men inget som jag inte kan fixa i alla fall. Så idag jobbar jag mellan 13-18 och ikväll händer inte mycket. Är hemma själv med mina småbröder. Så jag får väl laga mat och sedan blir det filmmys. Det ska bli trevlans



Förstår mig inte på vädret heller, för igår när jag gick och la mig så var det bara lite snö och det snöade då också. Enligt Alex (broorsan) så var det storm och regn imorse, men när jag vaknade på morgonen var det fortfarande snö. Fast nu regnar det också.. Varför kan det inte bara vara snö? Det är ju fortfarande Januari, då ska det inte vara plusgrader än... Lite tråkigt tycker jag. Men jag påverkas inte så mycket idag, eftersom jag sitter inne på jobbet hela dagen. Vet bara att jag förmodligen kommer halka och slå ihjäl mig påväg dit och tillbaka.

Igår lagade jag mat i alla fall, och det var sjuuukt gott. Tyvärr ingen bild eller så. Men det fick bli fläskfilé i sås med champinioner och klyftpotatis till det. Var riktigt jäävla gott! <3

Men nu ska jag nog ta och äta lite lunch, har kvar mina pancakes från igår , så det blir dem. Lättast nu eftersom jag börjar om en timme och orkar inte fixa något annat.
Vad ska ni göra idag då?
Pusspuss

Ledig = inget bloggande?!

Idag har ju jag varit ledig, och då har det inte blivit något bloggande för mig del. Tänkte blogga i förmiddags, men jag gjorde då brunch till mig. Fick bli American pancakes tillsammans med glass, mums mums säger jag.

Efter brunchen for jag ned på stan med familjen. Det var mys, hittade en skiitfin kavaj också. Jag kanske köper den, men det är en sådan stor kavaj som jag letat efter jättelänge nu. 400 kr kanske är ok, eller?

Varit och fotat en vän också. Var riktigt trevligt och så. :) Men jag skriver mer om det senare.

För nu ska jag och lillebror ned och kolla på bandymatch. Pusspuss

Grattis bloggen, 1 år!!

Jag vill bara gratta min blogg lite sådär i efterskott. Den fylle egentligen ett år igår, den 21a januari. Och nu börjar den bli stor. Eller inte. Men läsarantalet ökar i alla fall hela tiden och det tycker jag är roligt. Ska se till att fota mer och lägga upp och nu harj ag ju dragit igång med att illustrera så mycket sådant lär även hamna här. Kanske ska försöka dra en sådan där före och efter grejs också. För jag har ett mål om att minska i midjan nu framöver. Av många anledningar, men gå ned i vikt? Nej tack I don't need it. Så jag har lite planer för hur jag ska strukturera upp bloggen annorlunda. Kommer fortfarande vara samma blogg, men med nytt utseende inom snar framtid och sedan ska jag ändra och ordna till lite annat också. Aja, nu ska jag stoppa i SATC disc nummer 3 i laptopen, lägga mig till ro och sedan kolla på det halva natten. Imorgon är jag ju ledig och då blir det plugg, stan och fota en vän. Kram på er och hoppas ni får en trevlig helg

Jag vill flytta hemifrån.... nu!

Sitter och kollar lägenheter, eller jag försöker rättare sagt. Vårat internet eller vad det är krånglar som fan, så vissa bilder har man inte kunnat se. Blir som ett stort grått lager över bilderna, eller något annat skumt. Kan inte heller logga in på bilddagboken. Men nu funkar nästan allt som det ska, jippi vad jag är glaad! Så nu har jag kollat massa lägenheter och har hittat ungefär tre stycker som har fallit mig vääl i smaken. Det är visning på dem nästa vecka, men jag får nog fortsätta drömma vidare. Bäst att vänta till efter studenten, men det är riktigt lockande. Vet exakt vad jag vill ha och hur jag skulle möblera och så. Jag har en liten ritning i huvudet, skulle man kunna säga. Vill liksom flytta hemifrån, få bestämma själv, möblera själv, städa, tvätta och laga mat själv. Göra allt själv. Verkligen träda in i vuxenlivet. Hur underbart är inte det? Jag oroar mig inte för den ekonomiska biten, för någonstans vet jag att jag kommer klara det. Det som oroar mig är maten, för att jag tycker att det är så sjukt tråkigt att äta själv. Men jag hoppas på att kunna flytta in med älsklingen. <3

Min hjärna är inte med mig

Jag köpte ju en ny telefon i måndags, men jag har redan tappat bort mitt headset. Eller egentligen kan jag inte ha tappat bort det, jag vet bara inte var jag lagt det... OCh jag har inge minne av det eller från när jag hade det sist. Eller det enda jag komma ihåg är att jag hade det i tisdags. Mer än så vet jag inte. JAg känner mig bara helt seg och så i huvudet, och huvudvärk har jag också. Så jag ska nog ta och lägga mig istället, vila en stund. Skönt med helg nu i alla fall, så imorgon tänker jag ta en lång frukost och kanske steka lite american pancakes till frukost eller något sådant. Eftersom det blev för sent för att fixa större lunch idag när jag kom hem. Så jag kan ta och vänta till imorgon. hihi. Har ni något tips på någon god frukost eller brunch? Älskar sådant så tips uppskattas. Kram kram

Torsdag är min fredag

Slutade för en timme, men sitter kvar i skolan i väntan på bussen. Den går om nästan exakt en timme. För mig är det som en fredag idag. För imorgon är jag ledig, eller nästan i alla fall. Egentligen har jag skola, men alla lärare är borta och den enda lektionen vi har är på eftermiddagen mellan 14-15.10, och då stannar jag hellre hemma, sover ut och gör arbetet där. Får väl mejla läraren och bevisa att jag jobbat, haha.

Nu sitter jag här själv, Carro gick precis. Så jag roar mig med lite illustrationer, håller på med en grej nu och jag lär väl lägga upp den när den är klar. Ikväll blir det kanske sex and the city och chill. Ska fixa en bloggdesign till en tjej också. Kanske gör lite på den imorgon, v i får se helt enkelt.

När jag kommer hem ska jag i alla fall fixa lite lunch, så det får bli american pancakes, gott gott, och till det får det bli Melon. Ååh, vilken underbar lunch! Aja, nu ska jag fortsätta illustrera.
Vad ska ni göra  i helgen?
kram kram


Min motivation har försvunnit igen...

Sitter i skolan och har suttiit här sedan halv tio eller något imorse. På samma ställe, utan egentligen rast eller något. Har försökt jobba, men det har inte gått, så jag har larvat mig i illustrator, läst illustrationsbloggar och lyssnat på musik. Men lite har jag faktiskt fått gjort och jag har även skrivit en två sidor lång logganteckning. Det är ett stort plus för mig, men det har tagit lång tid... tyvärr...

Det som är så jobbigt är att jag verkligen inte har någon motivation kvar för projektarbetet, den kanske aldrig ens har funnits där tror jag. Eller joo, när vi startade igång det och skulle idéspåna.. Men just nu har jag bara ångest, ångest och mer ångest.. Jag får panik och mår illa när folk säger att de börjar bli klara... Jag måste försöka hitta tillbaka till motivationen och inspirationen...
Ni kanske har tips på hur man kan göra för att hitta den igen?

Nu måste jag gå, ska iväg och simma.
Pusspuss

Kramas för en dag?

Imorse hörde jag att det var kramarnas dag idag. De pratade så mycket om det på P3 Morgonpasset att jag till och med drömde om det en stund innan jag vaknade ordentligt. Men varför har man en speciellt dag för att kramas? Tänker faktiskt samma sak om Alla Hjärtans dag och så också, varför en dag då man ska visa extra mycket kärlek..?

Jag tycker att man kan kramas varje dag, med vem som helst.. Tyvärr kramas jag inte lika ofta som jag gjorde förut, för det är ju oerhört mysigt det också. Har inte ens kramat någon idag tror jag. Hm, jag undrar varför jag slutade?

Men nu ska jag skriva i loggen, usch usch massa som ska skrivas, med tanke på att jag inte gjorde det i höstas. Blää på mig!

White and Nerdy

Jag kan nog erkänna att jag är lite av en nörd. Speciellt kanske när det gäller datorspel och sådant. Jag har suttit och suktat efter The sims 3 nu ett tag och ska nog köpa det när det kommer ut i februari.

Det är lite kul också när man tror att man är sådär cool, speciellt när jag snackar "blattesvenska" och latjar lite skojs så. För samtidigt känner jag mig så nördig när jag håller på sådär. Det måste ju se extremt töntigt ut, men vem bryr sig?

I'm proud to be a little bit White & Nerdy

Pusspuss

Min dator har inte varit som den ska

Eller egentligen är det inte fel på min dator, utan det kanske är fel på sidorna jag är ute på eller vår internetuppkoppling, ärligt talat så vet jag inte vaddet är för fel. Men många bilder jag ska kolla på och sådär, blir liksom grå eller att det är något ivägen för dem. OCh vissa inlägg i olika bloggar kan hamna helt fucked up. Kommer inte heller in på bdb, men det gör mig inte så mycket.

Så jag har surat lite över det där ikväll, då jag försökt kolla lite schyssta illustrationsbloggar, men inte kunnat se bilderna ordentligt. Aja, nu ska jag i alla fall sova, först blir det åtminstonde ett avsnitt av SATC. Imorgon har jag sovmorgon men åker in tidigare, så jag kan arbeta med proojektarbetet och lite sådant.

Blir förhoppningsvis träning också, beror helt på om lillebror är frisk, för annars kommer inte jag kunna ta mig hem, och det känns ju lite dåligt. Hittar annars något annat att göra.

Men nu skaj ag kolla på SATC innan jag somnar, för jag är riktigt trött.
God natt på er sötnosar!
Vad ska ni hitta på imorgon?
pusspuss

Hur ska man kunna växa upp?

Jag är en ung kvinna, fyller snart 19 år och har ett eget jobb. Jag betalar hyra för mig själv hemma, jag betalar dessutom allt annat själv. Alltså sådant som jag behöver och vill ha, så som kläder, prylar, resor, mat ute, träning m.m. Jag låter inte mina föräldrar betala något för mig. De försörjer mig tillräckligt, med bl.a. mat hemma, el och vatten. Och eftersom att jag har jobb och samtidigt får studiebidrag så tycker jag att det inte är mer än rätt att betala lite hyra och allt för mig själv också.

Men ibland förstår jag inte riktigt de som verkligen bara lever på sina föräldrar. De handlar i princip inget själv utan ringer sin mamma eller pappa direkt, för att be om pengar..  Liksom... Man kan inte utnyttja sina föräldrar, bara för att de är ens föräldrar. De har ju redan tagit hand om oss sjukt länge, och gör det fortfarande. Men att utnyttja dem på det sättet tycker jag bara är absurt..! Vi får ju pengar vi ska kunna använda för sådant, och har man inte pengar så får man väl försöka att skaffa sig ett jobb också?

För du kan ju inte leva på din mamma eller pappa hela ditt liv? Hur ska det bli när man flyttar hemifrån, kanske missar att man hade en hyra att betala och köper massa annat, för att man inte lärt sig att saker och ting kostar.. Ska personen då ringa till sin mamma och be om pengar? Eftersom det annars alltid har funkat.

Jag väljer att betala hyra för att känna att saker och ting kostar, jag väljer dessutom att betala allt för mig själv och vill inte att mina föräldrar köper saker och ting sådär. Enda gången jag kan ta emot det är om det är en present eller liknande.. Men att köpa för att jag vill ha det just då, accepterar jag inte..! Man får ta och klippa navelsträngen någon gång!

The retro-style! <3

Promenad ikväll och det pratades mycket om gamla spel, så som Nintendo 64 eller 8-bits. Det är liksom charmen med gamla spel också, de ska vara fyrkantiga, fula och gråa, grafiken ska vara alldeles otrovärdig, sega och pixliga. Underbart ju! Som t.ex. tv-spelskvällarna hos Carro med Nintendo 64, älskar den konsollen. Hade massa spel som liten också, bl.a. Mario, Mario Kart, Smash Bros, Bond, Yoshi m.m.


Jag älskar dessa tekniska prylar med retrokänsla, eller nästan allt som är fyrkantigt och så och verkligen ger den känslan. T.ex. solbrillor, love love! Och då är ju Shutter Shades en favorit.
Vad säger ni om retrosaker? Jag har funderat på att tatuera in en 8-bitars kontroll någonstans, med en sladd som slingrar, men jag vet inte, haha.



Pusspuss <3

Min tee är kind of färdig..

Precis hemkommen och sjuukt hungrig. Magen morrar nästan som en tiger, jag lovar att den lätt skulle skrämma bort en i alla fall. Men jag hoppas på att äta snart, annars tänker jag ta något och äta nu, för jag klarar inte mer, varit hungrig i över tre timmar och det gör bara ont. Aja, nog om det skitsnacket. För jag har det bra egentligen och kan ta en macka när som.

Men idag på Grafisk illustration har vi gjort klart våra tees. Jag blev tyvärr inte nöjd, för att mitt tryck ser helt fucked up ut mot tröjan, det ser inte ens verkligt ut. I alla fall inte om man jämför med Lukas tee, som blev skitsnygg btw! Var också svårt att få till en snygg placering av trycket, men tillsist fick jag till det någorlunda bra. Inte riktigt nöjd, men ska försöka fixa ett tryck snabbt här hemma tills nästa vecka eller något sådant. Om det går vill säga, för samtidigt tror jag inte att jag hinner, måste ju hinna plugga och sådär också.


Men här har ni den i alla fall och så ser den ut nu. Vad tyckr ni? Skulle jag kunna placera den någon annanstans?
Kram kram

Leeedig på freeedag! <3

Sitter och har Naturkunskap, gick bra till en början men nu mot slutet har hungern tagit över och jag har helt tappat fokus. Men snart är lektionen slut och jag får lunch, inte för att jag är speciellt sugen på skollunchen, men det får funka. Det är currykyckling, men skolan får den alltid att se någorlunda grön ut, något som äcklar mig på ett sätt.. Men det är bara att blunda och svälja.

Vi har inte heller någon naturkunskap på fredag, och så är läraren i foto borta han också, så det betyder att jag egeentligen bara har en lektion, men jag tänker fan inte komma till skolan om jag ska ha en lektion mellan 14-15.10.. Då stannar jag hellre hemma under förmiddagen och åker in till stan på eftermiddagen för att göra annat trevligt.

Det betyder ju också att jag får lite helg, eftersom jag annars ska jobba i helgen så kan jag nu sova ut på fredag och lördag istället. Skönt skönt säger jag, och tack för det!
Men nu ska jag vara lite av en pluggnörd de sista tio minutrarna.

Pusspuss

Idag är jag...

....alldeles för trött för att göra någonting egentligen. Sitter i skolan just nu och har eget arbete i Geografin, där jag ska skriva om ett u-land. Valde El Salvador eftersom det landet alltid intresserat på mig något sätt. Hänt mycket i det landet och än i dag händer det en del saker.

Jag trodde jag sovit gott inatt, men tydligen inte. För jag känner mig inte alls utvilad och jag skulle nog kunna lägga mig på golvet eller något och sedan bara sova. Det skulle jag faktiskt inte säga nej till, men jag måste ju arbeta, så det går ju inte. Inte på Naturkunskapen heller, för då ska vi också arbeta... Hm, jag kanske kan göra det under mitt hål? Lägga mig i någon soffa och sova lite granna bara. Någon timme eller så, jag har ju verkligen tid och jag behöver inte alltid arbeta när jag har hål. (Som jag annars alltid gör)

Känner mig alldeles för trött för att arbeta egentligen. Men kanske blir piggare med en promenad ikväll och att jag lägger mig tidigt? Det får bli mitt mål i alla fall.
Vad ska ni hitta på idag då?
Jag känner att jag måste fixa till bloggdesignen snaart. Men jag orkar aldrig...!
Kram kram


It' Mine now

Äntligen är mobileo min. Ligger och leker m den nu också, och det är från den som jag skriver detta inlägg också. Gah, känns hur bra som helst och den är både grymt snygg o bra, dessutom! Vet dock inte om bilden kommer m upp, får kolla det imorgon. Om det skulle vara problem m bilden så går det att fixa imorgon. dags att sova. Sov gott allihopa. Puss puss <3

Förlåt mig sweeties

Oj då, jag har verkligen haft en dålig uppdatering de senaste dagarna känner jag. Men jag har en hel del anledningar till det, bl.a. så har jag varit med älsklingen, jobbat, umgåtts med familjen och så har jag helt enkelt inte haft så stor lust att blogga. Eller lust har jag haft, men motivationen har inte varit på topp och jag känner att det bara blir tråkiga blogginlägg.

Men nu när jag fixat så jag har en kind of kompakt kamera så kommer det bli mer bilder här i bloggen också! Får se till att fixa Photoshop och Illustrator på min laptop också, då lovar jag att det garanterat kommer hända mer roligheter här i bloggen och då kanske jag tar mig tid till att lägga upp bilder här också. Pallar ju aldrig sätta mig vid den stationära längre, gör det bara närjag ska redigera bilder. Vilket känns lite tråk.

Och fixar jag programmen här kommer jag sedan kunna fixa bloggdesigner härifrån direkt, vilket också kommer underlätta en hel del saker. Får se till att fixa det nu med en gång då!

Snart kommer det bilder på min nya skönhet också, thihi. Som jag var iväg och handlade idag, med Carroonisse. ( :
Det kändes riktigt bra och ajg har nog gjort ett bra kööp.

Men nu över till den stationära, om den är ledig vill säga.


Måndag, måndag, måndag

Vaknade egentligen av mig själv imorse, pigg men ändå trött. Skumt skumt så jag försökte snooza, men gick tillslut upp. Tog en mysig frukost med mami och sedan bussen.

Idag har det inte hänt såm ycket hittills, och i eftermiddag ska jag och Carro iväääg til das Elgiganten! Wooho <3 Och om den inte finns eller så, så är det inte meningen att jag ska ha den, haha. Ikväll blir det till att plugga lite och sedan fixa bloggdesignen, har en att fixa och sedan min egna. Vi får se hur det blir..

Men nu ska jag lira ett spel, tävlar ju mot jonte!

Gos med katterna

Sitter i ett hus mellan Södertälje och vagnhärad, ett hus som egentligen inte är mitt. Men det är ett mysigt hus och vi ska passa det. Vi passar även två katter, en extremt gosig katt och en som är lite mer busig. Tyvärr bråkar de hela tidsen och ena katten har en tratt runt huvudet för att hon fick ett slag av den andra katten och var tvungen att sy eller något. Söta är de iaf, och gosar gärna.

Igår hade vi spelkväll och lirade bl.a. texas hold'em, jag spöade skiten ur allihopa under första rundan. Men det var kul och papi och jag bestämde att när jag fyller 20 år så ska vi till ett riktigt casino där jag ska få lira. Bara ett år kvar sedan så är jag där, haha.

Men men, nu ska jag gowsa med katterna <3 och med Robin. hihi. Ikväll åker jag tyvärr hem också, skola imorgon ju... känns lite trååk. Men sånt är livet.

puss o kraam


För höga förväntningar kanske?

Det blev ingen mobil för mig denna helg heller. Jag och papi åkte direkt till Sthlm för att jag visste att de fått in den på MediaMarkt. Vi kom dit, hittade bara en kvar och så hade de höjt priset också!! För i helvete, från 3400:- låg den nu på 3850:- ovärt som fan, så vi åkte till Elgiganten som låg i närheten, där var den lite dyrare och så.

Jävla skit tänkte jag, men inget att göra åt. Den finns iaf hemma, så jag får väl åka dit på måndag eller något sådant, jag vet inte riktigt. Fanns bara i svart och jag vet inte om jag ska ha den i svart eller rosa, egentligen kvittar det. Men den var iaf betydligt mycket billigare där.

Jag kanske hade för höga förväntningar gällande mobilen? För jag tänkte verkligen att jag hade den i helgen och hade byggt upp värsta bilderna, men icke. Det får väl bli när det blir. Jag är fortfarande sugen på mobilen men beviken för att den inte finns och lite på mig själv.

Men men, nu blir det sen lunch i alla fall.
Kram kram

God morgon <3

Nu harj ag ätit frukost och är nyduschad. Hur ofta händer det att man vaknar kl. halv nio en lördag? Inte ofta kanske, men idag gör jag det. För när som helst ska jag till tåget, och sedan åker jag vidare till MEdiaMarkt.

Hinner faktiskt inte skriva mer, men önska mig lycka och håll tummarna över att telen finns kvar nu <3 : D
Vad ska ni hitta på idag?

kram kram

En skön och mysig fredagskväll

Ikväll har jag och mami suttit och tittat på första discen ur SATC-boxen, jag har ju en sådan snäll vän som lånar ut skivorna när hon kollat klart. Tack sötaste! Jag har faktiskt aldrig sett första delarna av SATC, så detta var första gången, och fan vad jag har skrattat ikväll. De är så jävla bra, så snart ska jag ta och låna disc  två av Carro, så jag kan fortsätta se serien. ; )

Nu ligger jag i sängen, har precis pratat med Carro i telen men hennes batteri höll på att dö, så vi la på istället. Hon har varit ute på krogen, kanske inte världens roligaste kväll, men vi hade i alla fall ett roligt samtal och jag fick reda på lite saker som jag inte hade en aning om!? Det var lite roligt faktiskt, och jag blev glad samtidigt som jag fick ont i magen. Kanske ska säga hej nästa gång jag ser personen?

Kvällen har annars varit väldigt mysig och trevlig, messat med Carro hela kvällen, under hennes extremt roliga krogkväll! ; ) Ni får väl läsa hennes blogg imorgon så kanske det står lite där.

Men nu ska jag sova, ska ju upp om nästan sex timmar igen!! Oj oj, ska fara iväg till tälje tidigt imorgon. Runt 10.13 går mitt tåg och sedan blir jag upphämtad och vi åker till MediaMarkt, som jag längtat! <3

Och så här pigga och glada kan vi se ut i sängen en fredagsnatt.  ( ;

En kväll med Timbuktu och SATC.

Kollade precis på något program på SVT1, där bl.a. Timbuktu och Göran Persson var med. Göran Persson lyssnar tydligen på samma typ av musik soj Timbuktu gör, och Timbuktu är het, singel och rappade en sköön låt i tv. Hihi, Timbu är mysig han. <3

Jag har i alla fall avverkat kvällen på jobbet.. Och jaa, vet ni vad Stigtomtas alla familjer har ätit ikväll? Joo... den extremt tråkiga, typiska och fantasilösa (nu svenska) TACON! Uäääh, det är därför jag krääks på den maten, för alla äter den på fredagar, och det är så sjuukt jävla konstig! Neej usch, men jobbkvällen är i alla fall över, och nu ska jag njuta av att kolla på lite Sex and the City. Finns kanske någon god frukt eller glass som jag kan äta också, mumsigt.

Men som sagt, sex and the city kallar på mig. ; )

Vad hittar ni på idag?


Ikväll jobbar jag

Nu sitter jag hemma, kom hem för ca 20 minuter sedan, känns skönt eftersom jag var så sjuukt hungrig. Men nu har jag ätit två tallrikar med flingor och mjölk, tyvärr så hjälper det inte så mycket men det får räcka tills jag slutar. Börjar jobba kl 17 och slutar 20.15, så det är ju bara tre timmar och det känns lugnt. Blir ju lite extra klirr i slutet av nästa månad då.

Ikväll kanske jag fixar bloggdesignen också, och jag har fått en riktigt grym idé för hur den ska se ut. Blir nog skitbra. Och så kanske jag kikar på SATC, nu när jag fick låna den första discen av Carro. Ska faktiskt kolla lite nu också, sedan bär det av till jobbet.

Vad ska ni hitta på ikväll?
Pusspuss

NU ÄR DET HEELG!!

NU SLUTAR JAG SKOOLAN OCH SKA HEEM. Sedan blir det jobb och efter kl 20 så har jag äntligen helg.
puss o r´kraam

Nörda sig i skoolan

Nu sitter jag i en datorsal med laptopen, men jag är även omringad av massa andra laptops, eftersom resten av klassen (förutom Emelie) också använder sig av laptops, fast skolans då. Jag måste medge att det känns jävligt skönt att ha min egna, för jag vet ändå hur den fungerar och sådär, känns tryggare.

Vi sitter och arbetar med naturkunskapen nu och jag ska göra ett arbete om Hörselskador tror jag, för det kan drabba alla, när som helst. Det var min tanke till varför jag valde just det. Det är ett stort område dessutom, och finns många olika delar i det, så jag tänkte välja ytterligare en inriktning, antingen om Tinniuts eller något annat.

Aja, nu måste jag jobba, slutar om ungefär en kvart eller något sådant.
Höres senare.
kram kram

Så typiskt..

Stod och fönade håret och allt var som vanligt, när jag sedan skulle dra ur kontakten, råkar ha ned ställningen för eltandborsten, och jaa.. Varför ska den hamna just på glaset med tandborstarna i? Det är väl så himla typiskt?! Att glaset skulle stå just där eltandborsten landade.. Fuck.. Det var bara att plocka ihop alla glasskärvor och jaa, lägga tandborstarna någon annanstans. Messa mamma senare också och skriva vad som hände, så hon inte undrar var glaset tog vägen.

Det är väl en bra start på dagen?

Aja, nu ska jag i alla fall kila till bussen.
Hoppas ni får en bra dag!
Kram kram

Godmorgon sweeties

Inatt har jag sovit länge, inte så skönt kanske men jag känner mig i alla fall utvilad. Vaknade runt kl. 9 imorse och det kändes hur bra som helst, har ju egentligen sovmorgon fram till 12.40, men bussen jag måste ta för att kunna ta mig in till stan går ju kl. 11.16, men det gör inte så mycket. För då kan jag luncha i skolan.

Inatt kommer jag inte ihåg vad jag drömde, men jag tänkte i alla fall skriva om gårdagens dröm här senare, för den var så jääävla sjuk.. ! En skum LSD-dröm som sagt, men jag skriver om den senare.

Idag har jag också två lektioner, det är naturkunskap och Geografi. Ska ha med mig datorn för att vi ska göra ett eget arbete och vi har inga lediga datorer nästan. Vet inte om jag ska välja att arbeta om Parkinsson, hörselskador eller något annat. Vi ska i alla fall göra ett arbete i naturkunskapen om våra nervsystem och ha någon form av inriktigning.

Ikväll jobbar jag också, tre timmar, så det är inte så farligt. Ska stänga med C. Det känns bra, för då kommer det klirra lite extra i kassan, Jippi!

Men nu skaj ag nog ta och göra mig iordning. Kram kram


Mysig kväll utan dator

Ikväll var jag så jävla trött på skiten, att sitta framför datorn, kolla runt på bloggar, chatta, blogga själv och massa annat. Så jag gick därifrån. Pallade inte idétorka, tråkliv och  aah jag vet inte vad. Tog en apelsin, la mig i soffan och kollade på lite bra program. Bl.a. ett på Animal Planet, som på svenska hette "I lejonens kula" Där en man följde en flock lejon i ca tolv veckor, för att sedan kunna närma sig dem och vara bara några få meter ifrån dem. Alltså det var vilda lejon som bodde ute i Savannen! Helt jävla galen, och att han sedan blev jagad av lejonhannen gjorde det inte mindre spännande!
Sedan fick jag massade av mami, var jätteskönt och jag behövde verkligen det. Stel i nacke och axlar och ont som satan gjorde det, bara hon tröck lite. (Jaa jag vet att tröck är lite sådär sörmländska). Och nu ligger jag i sängen, såg ett avsnitt av SATC på tv nyss, skitgammalt avsnitt, och jag blev grymt sugen på att se resten. Ska låna av Carro.

Imorgon fredag, äntligen. Men nu är det dags för mig att sova.
god natt och ha detb raa! <3

Idétorka och huvudvärk

Det blir ingen ny bloggdesign idag, har lite av en idétorka. Och börjar få huvudvärk också. Så jag tänkte sätta mig i soffan, chilla och äta en apelsin. Kanske mixtra lite med fotona också som jag ska sätta in i "albumet" jag köpte för ett tag sedan. Ska försöka tigga lite massage från min mami som lovade mig tidigare idag, det skulle vara skönt i alla fall.

Men nu orkar jag inte sitta här längre, orkar inte klura eller något annat heller. Längtar bara till helgen. Till La familia, da Loverboy och Das Moobilehööne. Det är egentligen det jag har på tankarna I think.

Och så känner jag att jag måste röra lite på mig, längtar till v. 5!! Då jävlar blir det träning också, maouw.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.
Pusspuss

Ny bloggdesign för vinter/vår 2009

Jag sitter och klurar på en ny bloggdesign här, vet inte riktigt hur jag ska ha det med färger och sådär. Själva designen har jag i huuvudet på ett ungefär, en det är själva färgen som är problemet. Det är ju väldigt inne nu med pastellfärger, men jag tror inte det är riktigt jag, och så är det så väldigt sockersöta-candy-färger.

En ny design vill jag ha i alla fall, för den jag har nu är väldigt höstig och det känns inte riktigt braa. Ni kanske ar något tips om färger och sådär?

Annars får jag klura vidare.

En alldeles ovanlig flumdag

Inatt drömde jag en skum LSD-dröm och jag måste fan ha blivit påverkad av den drömmen, för hela dagen har jag varit helflummig. Jag har skrattat och flummat åt allt, kanske är övertrött? Fast det borde jag inte vara för jag somnade runt tolv inatt och vaknade klockan sju och höll på att försova mig. Men som tur var så är jag ju så snabb på morgonen och jag hann göra mig iordning och äta innan jag en halvtimme senare skulle gå till bussen.

Råkade tyvärr somna på religionslektionen, sjukt trött jag blev på bussen till skolan. Men men, vad gör det? Jag missade inte så mycket faktiskt, eftersom vi i princip gtt igenom allt redan. Mitt riktiga flumhumör måste ha kommit igång helt på väg till Tessin när vi skulle käka och sådär.

På naturkunskapen skulle vi använda oss av mikroskop och kolla lite olika saker, bl.a. djurceller från oss själva (!?) Så jag bad en av killarna att kila in på toa, så vi fick något roligt att titta på.. Men liksom, egentligen skulle det vara ganska spännande att se det på riktigt ju! Tycker inte ni det? Haha : D

Sedan flummade jag lite till där och så, påväg in till stan med Carro också, och sedan dess har jag varit på grymt bra humör, glad och sprallig. Och det tycker jag är skönt, skönt med sådana dagar ibland och detta är då en alldeles ovanlig flumdag.

Natti natti <3

Nu ska jag gå och lägga mig, tidigt för mig faktiskt då jag i flera dagar somnat efter kl. 2. Men det ska bli skönt, för jag är trött och så efter träningen.

Imorgon är det skola som vanligt och jag slutar runt tjugo över två. Efter skolan blir det till att fota en vän, inför ett arbete vi fått i skolan tillsammans med Sörmlands museum. Så det ska bli spännande, hoppas bara att det går bra och att jag inte blir allt för nervös, haha .

Men som sagt... sängen var det! Kan verkligen behövas nu, så snurrig som ajg varit nu under kvällen,
Vad ska ni hitta på imorgon?
Kram

Mina mål inom träningen.

Jag och Carro har ju en deal nu, eller några till också skulle jag tro(?). En deal är att vi ska plugga tillsammans en gång i veckan eller liknande, en annan deal har varit att vi ska ta hand om oss själva mer och den stora dealen är att det är slutätet med godis och allt vad det heter under veckodagarna! Hittills har det gått jävligt bra och jag har faktiskt inte varit sugen alls. Fast okej, om jag ska vara ärlig så började själva dealen i söndags eller något sådant, så det har ju inte gått så lång tid heller.

Sedan har jag satt upp lite mål inom träningen. Så jag ska först och främst se till att sätta upp ett passande träningsschema till mig som jag kan börja med, sedan kan jag ju utöka schemat och göra mer saker när jag kommit in i själva träningen.

Mitt mål med själva träningen är att må bättre förstås. Jag vill bli piggare i allmänhet och kunna sova bättre om nätterna. Vet att jag sover mycket bättre under nätterna när jag fått röra på mig. Jag ska börja äta hälsosammare än vad jag gjort de senaste veckorna, då jag fått något socker/saltberoende och sådär. Det kom under lovet, tyvärr.

Men som sagt, mitt mål är att må bättre, bli piggare och friskare (även fast jag är frisk väldigt ofta). Jag ska kunna orka mer, minska stressen och sedan vill jag minska midjan lite. Jag känner inget behov av att gå ned i vikt, för det behöver jg verkligen inte, men att midjemåttet kanske minskar ett par cm skulle inte skada.
Vill kunna känna mig snygg i bikini utan att få ångest liksom.

Istället för att slappa på bilden som däär så ska jag börja röra mig ordentligt!

Nu råkade detta bli ett riktigt långt inlägg, det ursäktar jag föör.

Hungrig och skrivsugen

Sitter i skolan nu och vännen Carro har stuckit hem för att vi i princip slutat. Jag sitter kvar för att jag om någon timme ska vandra upp mot Hjortensbergsbadet och ta årets första simpass. Har satt upp mål och ska fixa ett träningsschema sedan som jag ska följa. Så det här känns riktigt bra, ska komma igång med träningen som jag gjorde förra hösten, för då gick det riktigt bra! Inge mer godis för mig heller, för den delen. Jag och Carro har ju en deal, men jag skriver lite om träningen senare i ett annat inlägg.

Men idag blir det i alla fall simning ett tag, sedan tänkte jag faktiskt unna mig några minuters solning, skulle kännas skönt och så är det riktigt avslappnande. Passar på att gå upp tidigare än vad jag brukar göra, för då är inte "elit" simmarna där och då behöver jag inte få den vanliga känslan av att känna mig dålig. JAg vet att det är larvigt, och att jag inte borde bry mig eftersom de har simmat länge och tränat hur mycket som helst. Jag själv har ju haft uppehåll länge och jag har inte tränat riktigt hårt och ordentligt sedan jag var mellan 10-13 år. Så det är ju ett tag och jag har hunnit bli riktigt slapp under de åren, jag är ju 18 idag!

Men det ska ändras. Börjar bli hungrig också, men jg har ju min lyxiga lunchmacka i väskan. Ska kanske smaska p åden och sedan skriva ett långt inlägg för projektsarbets loggen.

Pusspuss

Idag är jag äntligen utvilad

Även fast jag somnade sent inatt, runt två igen, så fick jag sova ut tack vare vår sovmorgon. Jag vaknade runt halv tio och det har varit hur skönt som heelst.

Så nu sitter jag och äter en stadig frukost med mammas hembakta bröd, rostbiff och sallad. Samt en tallrik med flingor och dricker Te. Håller samtidigt på att göra potatissallad, men potatisen håller på att koka nu. Ska fixa lite lunch sedan också, så jag får i mig något innan träningen. Och jag tänkte göra en kraftig lunchsmörgås, med rostbiff, potatissallad, grovt bröd med soltorkade tomater samt oliver kanske.

En rask promenad till badhuset och sedan ett simpass skulle kännas skönt. Och så avslutar jag kanske med bubbel och sedan sola lite. Har ju gratiskort som jag fick i julklapp.

Men nu ska jag äta vidare. Hoppas ni får en bra dag, jag ska se till att få en!
Pusspuss

Jag strök pluggandet från listan

Usch alltså, dagens pluggande gick åt helvete. Hade svårt att fokusera pga saker som hänt i skolan bl.a. Sedan var jag sjukt trött eftersom jag sovit i fyra timmar denna natt också, så jag råkade somna i fotöljen mitt i pluggandet, samtidigt som jag skulle passa Gustav.

Så just nu sitter jag och lyssnar på Kalle Haglund (underbar musiker) samtidigt som jag kollar runt lite på nätet och pratar med underbart folk <3

Provet idag gick faktiskt riktigt bra, var bara en fråga som jag inte riktigt förstod så jag struntade helt enkelt i den. Annars är jag väldigt nöjd med min insats. Naturkunskap, jag råkade somna som vanligt, fast första gången denna termin. Fast iof så var det vår andra naturkunskapslektion vi haft i år.

For sedan vidare till Folkan där jag illustrerade klart bilden som jag har i tidigare inlägg. Är riktigt nöjd och det är början till något i alla fall. : ) Ska fortsätta hålla på och utveckla mitt skapande.

Sedan hände lite tråkigheter och jag och Carro slutade en och en halv timme tidigare än vad vi brukar. Var riktigt skönt, har även handlat lite så jag ska göra en lunch macka till morgondagen.

vad har ni hittat på idag då?
pusspuss

Ytterligare en illustration


Nu har jag suttit och illustrerat klart den hemliga bilden jag hållt på med i skolan. Och här har ni den, Cissi på bild. Är riktigt nöjd med själva illustrationen, speciellt med håret.

Anledningen till själva illustrationen är att det egentligen är ett presentkort, så här kommer din födelsedagspresent. (Lite sent, jag vet men ville ju illustrera). Men Grattis på 18-årsdagen, sötis Cissi!! Presentkortet består av den efterlängtade fotograferingen, samt fika och att jag framkallar bilderna som du själv vill ha. Du får välja precis vilka du vill och hur många du vill. Sedan fixar jag resten bara. Hoppas det är något du gillar, hör av dig så fort du ser detta. ;)

Pusspuss

Jag kan inte fortsätta såhär?!

Inatt fick jag inte heller speciellt mycket sömn. Skrev anteckningar för geografin till ungefär kl. 01.00, sedan hade jag blivit pigg av någon konstig anledning. Så jag kunde inte somna och fortfatte då att vara uppe en timme till... Så inatt blev det lite mindre än fyra timmars sömn igen och jag känner mig helt slut. Som tur är att vi ska hela vägen till Tessin idag, så jag hinner sova lite på bussen, men ska läsa lite till på geografin och det jag skrivit ut. Blev rätt myhcket, sex sidor. Men inte konstigt med fyra sidor fakta ur boken.

Nu sitter jag i alla fall och äter frukost, hemma själv så jag har dragit igång radion på hög volym. Finns ingen bättre radiostation än P3, speciellt bra är morgonpasset som jag lyssnar på nu. De spelar massa bra musik och så är de så sköna att lyssna på.

Prov nu på morgonen kl. 8.30, sedan händer inte mycket fram till runt kl. 14. Har ju hål fram dit efter naturkunskapen. OCh sedan är det äntligen Grafisk illustration! Shiet, vad jag har längtat. Ska se till att bli klar med den där grejen jag gör nu också, men det blir jag nog under hålet, eftersom det bara är lite skuggning kvar.

Men nu ska jag fortsätta mumsa på mina smörgåsar.
Vad ska ni hitta på idag?
Pusspuss

Idag är det exakt 5 månader kvar!

Vet ni till vad? Jo tills den dag då jag tar studenten! Till den dagen jag kliver in i vuxenvärlden helt och hållet då jag äntligen kan klippa navelsträngen. Arbete är kirrat tills vidare, bostad letar jag hela tiden, framtiden ser rätt ok ut och jag har börjat tappa den där ångesten som jag haft under hösten.

Istället ser jag alla fördelar och mål som jag ska klara under våren och sedan kan jag klara av Studenten med ro. Det är galet vad tiden har gått fort och dessa tre år har bara flugit iväg. Jag har fått många underbara vänner under dessa tre år. Och jag trodde ärligt talat inte det var möjligt. Mitt största tack går till min älskade vännina Carolina. Den finaste vän jag har och jag är så glad att vi blev vänner redan första veckan. Vem skulle jag annars åka buss fel med? haha.

Nee, men dessa tre åren har varit de allra bästa under min skoltid, ärligt talat. Och jag längtar sjukt mycket till den 12e juni. 157 dagar kvar räknade jag ut på lektionen. Det är sådant jag och Carro gör, haha.

En sak är jag dock rädd för... jag vill inte förlora vännerna jag fått under de tre åren, liksom när man börjar göra annat efter plugget. Jobba, resa osv. Carro, du och jag får bli lite SATC-team, haha. ;)

Men nu måste jag fortsätta skriva ned lite grejer inför morgondagen.
Pusspuss

Fyra timmars sömn är för lite för att kunna tänka

Sitter i soffan nu, ja jag förflyttade mig hit för att få lite ryggstöd. Lyssnar på Kanye Wests senaste album, enligt mig det bästa. Skönaste låtarna är lätt Heartbreak och Love Lockdown. Och det är skön musik att plugga till, inte för mycket ljud och skit utan det är lite dovare och lugnt och skönt. Plus att jag älskar hans röst och beats.

Tyvärr är jag alldeles för trött för att plugga just nu och jag känner att ögonen bara blir tyngre och tyngre. Ska se till att skriva klart detta bara, har inte långt kvar bara tio sidor från boken. Och det lär inte bli mer än fyra-fem A4-papper kanske. Då har jag liksom lite anteckningar för morgondagen som jag kan läsa igenom. Kanske ska börja lite smått med Naturkunskapen också, om jag hinner det. Vi får se hur länge jag orkar.

Bara 5 månader kvar nu också. Till vad... det skriver jag i ett annat inlägg lite senare.

Hoppas ni har en mysig kväll.
Puss

Plugga, plugga, plugga

Sitter just nu vid köksbordet, men får väl snart förflytta mig vidare till soffan eller något. Med risk för att jag skulle kunna somna så sitter jag kvar här tills maten är klar i alla fall. Dock så är det rätt långt bak till ryggstödet, vilket gör att jag får ont i ryggen när jag spänner den, men skit samma. Plugga måste jag göra.

Ni ska se hur jag sitter här uppladdad för plugg, efter maten ska jag fixa en kopp te och sådär också, så jag har det lite mysigt samtidigt. Skulle behöva en bättre lampa också, det skumma är att jag såg bättre igår, och då var det senare än idag, plus att jag sitter på samma ställe nu som då.



Och såhär nördig och smart kan jag se ut när jag pluggar. Catching. Sitter och lyssnar på massa skön musik, bl.a. Outkast, Kanye West, N*E*R*D och liknande. Underbart, och det får mig i rätt moode. Men nu ska jag fortsätta plugga resten av kvällen, kanske inte blir så mycket bloggande då. Inte imorgon heller, då jag måste fortsätta blogga.

Vad gör ni en kväll som denna?

Skoldagen är ööver

Sitter kvar i skolan och slutar typ nu. Har religion och jag jobbar med Alice för tillfället. Vi ska jämföra aborten för buddhismen och Islam, och sedan ska vi framföra det i klassen, torsdag?

Hm, aja nu ber Alice mig att sluta blogga, för att jag är töönt och vi ska gå ned. ;D
Skriver när jag kommer hem, slut nu yaoish!

Puss

En kort nattsömn

Inatt blev det inte så mycket sömn för min del, för ´jag somnade någon gång runt halv två - två. Så idag är jag äckligt trött och jag bara går runt och gäspar hela tiden. Seg och ont i kroppen också, isch isch! Det är ju så en söndag borde vara, inte måndag då ska jag vara pigg och redo för skolan!  Men inte idag.

Sitter och väntar på att TEXT-lektionen ska dra igång, började kl. 8.30 med grafisk kommunikation och jag har precis börjat vektorisera lite inför mitt CD-omslag till Dave. Kan nog bli riktigt bra, bara jag får pilla lite och komma med nya idéer och sådär.

Håller på med den lilla överraskningen också, men ska försöka se till att bli klar med den imorgon när jag har håltimme. Är skitnöjd hittils, men det ska bli bättre!

Sedan blir det lunch och ännu mera plugg, slutar kl. 14.45 så det är inte allt för sent. Men ikväll blir det bara massa plugg, råplugg.

Hm, men nu börjar vi, äntligen!
Vad ska ni göra idag?

färdigpluggat för ikväll

Nu har jag suttit och skrivit i någon timme, eller jaao, samtidigt som jag kollar runt på nätet, varit online via msn och massa annat skit. Så jag hann skriva en A4, med det är ju innehållet som är det viktiga. Och då har jag nog fått med en del från Geografin som vi har till på tisdag.

Jag ska nog ta och krypa ned i säng nu också. Tänkte skriva lite här först då. Imorgon börjar en ny vecka också, med ganska mycket på schemat, i alla fall skolväg kanske. Detta kommer då att ske under veckan, allt kan ju komma att ändras, det vet man aldrig.

Måndag: Skola, slutar kl. 14.45 och sedan åker jag hem för att plugga järnet inför tisdagens prov.
Tisdag: Har prov på morgonen, sedan är det äntligen Grafisk illustration, längtar som en tok. På kvällen pluggar jag som en dåre inför onsdagens Naturkunskaps-prov.
Onsdag: Sovmorgon till tolv, men jag åker in tidigare, så jag kan arbeta med lite i skolan. Naturkunskaps-prov. Och sedan åker jag iväg och simmar någon timme. Första träningen för i år och nu ska jag komma igång ordentligt. Resten av kvällen får jag se vad som händer.
Torsdag: Skola, och sedan minns jag inte om jag har något speciellt planerat, vi får se då.
Fredag: Skola, skola och ännu mer skola. Slutar kl. 1510 och sedan åker jag hem för att förbereda mig för min första jobbfredag. Jobbar tre timmar och kvällen blir en lugn hemmakväll.
Lördag: Åker till Södertälje på morgonen, 50-årskalas för Robins moster (?) och sedan far vi nog iväg till Järna. Kanske blir Heron City, får se bara om de fått in telen.
Söndag: Blir nog en skön och lugn chilldag, med myspys och god mat. Kanske något kortspel?

Ja, det är väl så min vecka kommer se ut, måste börja plugga med matten snart också. Men det kommer. Ska sätta upp ett träningsschema för mig också, som jag ska se till att följa.

Nu ska jag lägga mig, hoppas ni får sova gott inatt.
pusspuss

Hemma i hålan

Här sitter jag, hemma i den lilla "byn" och gör inte ett piss. Sitter vid laptopen, för meningen var att ajg skulle skriva en sammanfattning för Geografin som jag har prov i på tisdag. Det har ju gått bra... eller inte. För jag har inte ens börjat än. Nu börjar också något jag ville se på tv, hur de avslöjar magikerna. Får ta och kika lite på det, samtidigt osm jag kanske antecknar ned lite grejer för geografin... Eller så skiter jag i tv-programmet och gör något viktigt, för skolarbeten är viktigare än tv..

Helgen har varit underbar faktiskt. Åååh, och jag ville inte åka hem. Men som tur är så jobbar jag bara på fredag under nästa helg, så jag åker till Södertälje igen på lördag. Och då ska jag även på släktträff med Robin, det ska bli trevligt, för jag har aldrig riktigt träffat hans släkt. Sedan åker vi nog ut till järna, ska också ringa och höra med MediaMarkt om de fått in telen.

De har ju inte den någonstans och jag blev ju som förälskad i mobilen. Aja, den ska bli min i alla fall, och kanske om högst två veckor, det klarar jag av!

Men nu måååste jag verkligen plugga. ha det bra allesammans och god natt.
Pusspuss

Jag gillar inte söndagar eller avsked..

Jag hatar söndagar... usch, jag verkligen avskyr söndagar! Hm, hatar kanske också, men det är så starkt. Anledningen till att jag avskyr söndagar är att jag alltid måste säga hejdå till älsklingen eller till papi och familjen i Tälje. Det är jobbigt och jag vill kunna spendera mer tid med Robin än vad jag kan göra nu. Därför längtar jag tills vi kan flytta hemifrån, längtar så enoormt!

Och detta gör att jag avskyr söndagar.. Alltid ska jag stå på perrongen i Södertälje eller i Nyköping, kyssa honom hejdå. Jag gillar inte avsked och jag använder mig helst inte av ordet hejdå, utan det är bättre att säga vi ses snart eller liknande. Hejdå låter som att det är föralltid.

Jag säger inte hejdå till min älskade pojkvän, men det gör lik förbaskat ont att lämna honom varje söndag. Att få behöva sova ensam en natt till och sådär.. Snart är det över med det i alla fall, för snart är det dags för studenten och jobb och vuxenlivet. Egen lägenhet och sådant också.

Jag längtar så enormt mycket.

Vad tycker ni om söndagar?

Ojsan hoppsan..!?

Nu har jag inte skrivit något sedan i fredags, men jag har varit i Södertälje (är fortfarande kvar) och då brukar jag aldrig blogga, för då har jag så mycket annat att göra. Och min helg har faktiskt varit händelserik, jag har inte varit hemma i alla fall.

I fredags var jag på fest hos en gammal klasskompis, det var riktigt trevligt och skönt att träffa vännerna igen. <3 Love u guys. Så jag och Robin var där hela kvällen från halv nio till ett någon gång, då de andra skulle till Donken och fyllekäka. Då beslutade vi oss för att dra hem istället.

Och igår vaknade vi och hann äta lite, sedan for vi iväg mot Stockholm, först var vi i Skärholmen och kollade runt lite och sedan åkte vi vidare till Heron City, skulle ju kolla om de hade min mobil. Men neej, den var tyvärr slut... VILKET SUGER!! Så jag får vänta en till två veckor tills de får in den igen. (Jag pratar om MediaMarkt då).  OCh jag har inte något speciellt att göra nästa helg så då åker jag till Södertälje igen. :)

Jag körde från Heron ungefär och hem igår, och så åkte vi och hyrde film. Det gick jättebra och jag är sjukt nöjd, eftersom jag inte kört på flera månaader nu. Hyrde "Forgetting Sarah Marshall" och den var riktigt bra, sjukt rolig så jag rekomenderar den!

Idag ska vi inte göra något speciellt, ska ut och ta en långpromenad tillsammans med Robin. Och sedan blir det till att bara ta det lugnt. När jag kommer hem till Nyköping så ska jag plugga lite. Det var en kort sammanfattning av min helg.

Vad har ni gjort?
Pusspuss

Inatt var jag i Japan

Inatt hade jag en märklig men också väldigt behaglig dröm. Jag drömde att jag bodde i Tokyo, Japan / Fjällen i Sverige. Helskumt, för där jag bodde var det verkligen Tokyo, men bara några kilometer därifrån kunde vi befinna oss i fjällen och åka snowboard och grejer.

Bodde i en lyxlägenhet kändes det som, för jag hade en dubbelvåningsbalkong bl.a. med Jacuzzi, mycket skönt! Och så var jag där med Carro, typ vi gick i skolan där. Robin bodde också i Tokyo, men han hängde mest i backen. Sedan drömde jag om ett par heta japanska killar som var kändisar. Och att jag skrivit om dem i bloggen, och då hade en av killarna (den snyggaste) skrivit en kommentar i min blogg och han raggade på mig. Mycket glad blev jag, haha.

Hittade en liten shop som jag gick in i och skulle handla, den var folktom dåå men sedan fylldes hela affären med människor. Helt plötsligt kliver den där snygga killen, som skrivit till mig, in. Vi byter blickar och sedan kliver jag ut. Ska ned till bilen i parkeringshuset som blivit alldeles demolerat med någon bomb, så det var glassplitter överallt.

Så mycket mer minns jag inte, förutom att jag visade Carro min balkong och där satt någon skum snubbe jag inte kände. hahaha. Där har ni en av mina skumma drömmar. Eller så skum kanske den inte var idag?

Att sova med tofflor igen...!

Igår kväll när jag la mig var det fortfarande kallt i mitt rum. Så jag har sovit i tjocktröja och tofflor igen, vilket inatt var mycket skönare än igår natt. För jag vaknade ingenting förutom kl. 5 imorse och då tyckte min kropp och gärna att jag skulle upp, men inte jag, även fast jag var på väg ett tag och tänkte duscha. Men sedan tänkte jag att så tidigt ska jag inte vara, eftersom jag ska på fest ikväll och då måste ju jag också orka.

Nu har jag duschat och klätt på mig, har bara ett litet "problem", det är om jag ska ha linne under skjortan och skjortan uppknäppt, elller helknäppt skjorta och med skärp i midjan eller något... Förslag kanske?

Aja, dags att göra sig iordning.
Pusspuss

Imorgon händer det grejer!

Ska nog ta och lägga mig nu, så jag orkar upp imorgon också. Är helt paff över att jag lyckades vakna imorse och att jag somnade innan 00.00 igår. Fantastiskt! Med tanke på att jag haft sömnproblem ett tag och det tagit mig flera timmar att kunna somna om nätterna. Händer att jag är uppe till klockan tre en skoldag för att jag bara ligger och vrider mig. Men nog om det!

Imorgon i alla fall, så är det skola som vanligt, slutar tio över tre och tar tåget till Södertälje kl. 16.13, får sällskap av Carro. Härligt, för resorna blir alltid trevligare då. Och så ska jag träffa familjen i tälje samt min älskade Robin. Så det ska bli mysigt. Blev även överbjuden idag till Roberto, en gammal klasskompis, för att festa hos honom. Sjukt kul och jag ska verkligen se till att ta mig dit. Det är inte så ofta jag träffar de gamla klasskompisarna, och det kan kännas skönt att göra det nu. Roberto åker ju snart upp till Sundsvall och börjar plugga igen, och det känns ju lite pissigt att det är ända där uppe.

Ska försöka åka till Heron City också och kolla på MediaMarkt om de har telen där som jag vill ha. Så jag kan pilla och känna lite på den, på riktigt. Där har de ju oftast mobilerna igång så man får se hur de fungerar också. Ska se till att fråga papi om vi inte kan åka dit då.

Och så ska ju jag och älsklingen laga maat. Vi är superteamet i köket. Underbart att laga mat med honom! Checka Robins blogg här förresten, han skriver lite roliga saker ibland.

Men nu ska jag sova, det är ju som sagt en spännande dag imorgon. Vad ska ni hitta på i helgen?

Pusspuss och god natt <3

Kanye West - Heartless

Oj, var alldeles för länge som jag skrev om dagens musikfavorit! Men här kommer dagens. Såg videon första gången i veckan, med Robin. Gillar den grymt mycket och speciellt för att hela videon är illustrerad. Jag har blivit lite av en nörd där också.

Men Dagens MusikFavorit blir alltså Kanye West med låten Heartless. Sjukt skön låt med sköna beats. Och så gillar jag hans texter, för de känns aldrig sådär äckeldeppiga som många låtar kan göra. Utan de är mer om allt och ingenting. Me Likie, likie! (Mitt nya, haha)


Tyvärr så fick jag inte tag på den riktiga videon, så jag rekomenderar er att kila in på Youtube och kolla den där istället. Eller så klickar ni bara här .

Pusspuss

Media 3:an (06) = Pure evil

Idag på retoriken var vi samlade hela klassen, för att min retoriklärare var i Thailand. Snacka om lyyx! Hoppas hon solar lite för mig också. I alla fall så skulle vi ha om olika retoriska "regler" eller vad det var, minns inte riktigt. Sedan skulle vi använda alla olika för att skapa argument för att "Stoppa Säljakten" . Många kom på riktigt hemska grejer för att det rimmade och massa sådant. Och då var det någon som kom på att vi i Media trean är Pure Evil.

Vi är fan Pure Evil, dock kommer jag inte på några exempel just nu, men skulle jag göra det så skriver jag det nog här. Fast en grej och det är ju mot ettorna och sådär. Att vi tänkte nolla dem, eller den gången då våran lärare sa att han skulle straffa dem genom att skicka in alla i vårat klassrum och så fick vi göra vad vi ville. Då fick alla till det där elaka "mouahaha"-skrattet. Underbart!

Carro, du kanske har några exempel på när vi är Pure Evil!?

Puss

Uppdatering av min design kanske?

Sitter med många tankar i huvudet just nu, eller kanske inte så många utan det är nog bara två stycken egentligen. Första tanken, även den största, är mobilköpet. Har spanat in den där pärlan länge nu och egentligen inte haft en tanke på att fixa ny mobil. Men den senaste tiden har min mobil börjat krångla rätt mycket och jag är rädd att den inte lever halvåret ut. Därför kan det vara bra att kanske fixa en ny mobil, och då är just den där mobilen som jag kollat på något som intresserat mig.
 


Min andra tanke är angående min bloggdesign. Har tröttnat lite på den, och så känns den inte passande för denna årstid och sådär. Eller egentligen har jag väl itne tröttnat så mycket på den, eftersom jag är sjukt nöjd med hela designen. Men det är just det där med årstiden, den känns alldeles för höstig och lite för varm, eftersom jag sitter ute med bara tjocktröja på bilden i headern. Just nu är det ju sjukt kallt och sådär, massa snö och grejer. Vet dock inte hur länge det kommer hålla, men det är vinter, och snart går vi mot vår. Så jag har tänkt mig något sådant.

Jag har funderat lite på hur jag vill ha den, men inte kommit fram till något, dessutom så kanske jag ska ta och fota snön innan den försvinner. Även kanske en snygg och ny egobild som jag kanske ska ha i headern. Har inga riktigt nya som är snygga heller. Eller jo, en från Nyår, men har inte pallat fixa till dem.

Vad tycker ni, ni kanske kan ge mig designtips på vad som skulle passa?
pusspuss

Oops, hann inte ta bilden.

Nu har jag lagat mat, dansat och hunnit äta den också. Jag sa att jag skulle ta en bild på maten, över hur god den blev.. men jag hann inte det. Kom på det när jag ätit upp min mat och tallriken redan var smutsig av olivoljan. Men supergott var det i alla fall och familjen var nöjda.

Roligast var att laga maten, för jag och Gustav stod och dansade i köket. Tänkte filma det med mobilen, men det blev inte riktigt så. För det såg så jäävla sött ut när han dansade och han skakade verkligen loss! Jag gjorde detsamma och de som kanske gick förbi på stigen måste ha trott att vi var dumma i huvudet eller något. Kanske trodde de att vi hade spasmer och grejer? Men kul hade vi som sagt.

Det är vad min kväll bestått av hittills. Och nu är jag hemma själv också, så jag funderar på om jag ska poppa bra musik från Radioline De har sjukt bra musik där, me likie likie.


Jag är dagens kock hemma

Idag är det jag som är kocken här hemma, eftersom jag ska börja laga mat minst en gång i veckan. Eller i alla fall försöka. Men det är bra inför framtiden, haha. Var och handlade tidigare idag, så det blev en liten påse. Och jag ska bjuda på en italiensk sallad. Innehållande; pasta, oliver, mozzarella, soltorkade tomater, sallad (av olika slag), parmaskinka och sådant. Kanske gör någon god liten vigränett till av olivolja. Och så köpte jag ju självklart baguette till också.

Bilder på middagen kommer ssedan, men nu ska jag börja laga maten, eftersom mami och de ska iväg runt kl. 18.

Kramar

Födelsedagspresent

Har rast nu, men bara fem minuter tiill, så jag hann inte gör så mycket mer av den födelsedagspresenten som jag håller på med. Ska försöka bli klar med den idag, när jag har slutat. Eftersom jag ändå måste vänta på bussen hem i ca två timmar. Så då kanske jag hinner. Ska bli klar med den så fort som möjligt i alla fall, så jag kan skicka iväg den, för jag äär ju redan sen.

Men det blir nog en bra födelsedagspresent som ajg tror hon kommer uppskatta. Kan inte säga något än, för jag vet inte om hon brukar läsa bloggen och sådär, ibland i alla fall. Men jag återkommer och visar den när den är klar och ivägskickad.

Nu har jag bara en timme kvar av skoldagen, sköönt som fan. Och ikväll är det jag som lagar middagen, mumma.

Vad ska ni göra idag?
puss

checka detta, Vinn 1000kr!!

Hittade denna tävling hos Alisa och hennes blogg.


Det är en tävling där du kan vinna 1000 kr! Allt du behöver göra är att kika in på hennes sida för mer information.
Tävlingen avslutas den 16e januari, då hon fyller 18 år.

Tänk er, tusen kronor kan du göra mycket för. ; )

Pusspuss!

Sova med tofflor och tjocktröja...

Inatt frös jag nästan arslet av mig, kunde inte somna för att det var så himla kallt, så jag satte på mig brorsans gamla, stora sköna hoodtröja. Men det räckte inte med den och två täcken, för jag var kall om benen och fötterna också, så jag satte på mig mina duntofflor också, var till och med nära att dra på mig mina mjukisar, men det hade kanske blivit för varmt under natten. Sedan kunde jag i alla fall somna, tack och lov. Jag tror till och med att jag somnade innan 00.00, hör och häpna! Har inte somnat så tidigt på fleera veckor, så det känns rätt skönt.

Vaknade också under natten, kollade klockan och om jag minns rätt så var den runt 3.52. Jag var varm, för varm, så jag slet av mig tofflorna, nästan tröjan men då skulle jag frysa igen. Så den fick vara kvar tillsammansm ed mina två täcken. Förutom att jag frusit och svettats som en gris i natt så harj ag faktiskt sovit riktigt bra.

Idag slutar jag kl. 12 så det får bli en mysbyx-dag idag. Vilket jag tycker är underbart, för jag älskar att strosa runt och inte bry mig om något. Är tydligen - 11 grader ute nu också, och jag har duschat. Kommer frysa som en tok när jag går till bussen, men det får vara..

Vad ska ni göra idag?
Puss

God natt, imorgon är en ny vacker dag

Nu är det dags för mig att krypa till kojs. Men först ska jag ringa älsklingen och säga god natt och lite sådant. Är ju en ny dag imorgon och jag slutar kl. 12, vilket känns grymt skönt. Sedan ska jag handla lite mat och grejer, för imorgon ka jag laga middag hemma. Har det som ett litet löfte till mig själv, att försöka laga mat minst en gång i veckan. Är alldles för dålig på att göra det nu, och jag borde göra det oftare. Älskar ju att laga mat!

Men nu måste jag sova, så jag orkar upp imorgon.
Pusspuss

Funderar på ny phööone

Funderar på en ny mobil, suttit och kollat lite idag och spanat in en telefon ganska länge. Enda problemet (inget direkt problem egentligen) är att den kostar runt 3000:-, och jag har ju sparpengar , men de ska gå till något bättre. Men jag har räknat ut med lön och sådant när jag kan köpa telefonen och då får det bli i februari elelr något sådant.

Hm, vet inte vad jag ska välja för färg heller, guld, svart eller rosa? Den rosa är sjukt söt, men jag ivll itne få Julia att tro att jag härmar henne för det, haha. Julia, jag härmar dig inte alls! Lovar. 

Har ni några bra tips på mobiler som är bra?

Klar med designen

Då var jag klar med designen efter lite hjärnsläpp och grejer. Har även hunnit fastna med massa annat så jag till och med glömde bort designen. Så trevligt har jag haft det på nätet ikväll. : )

Men här är den i alla fall och jag är rätt nöjd. Men eftersom jag inte kunnat fixa allt än för jag ska ju in på bloggen så att hon får den också, så är den inte riktigt klar än. Det är ju typsnitt och sådant som ska ordnas.

Och nu blev jag även sjukt sugen på att fixa min egna design, men det kanske får bli imorgon. Jag har nog en alldeles för höstig design till denna årstid. Har ni kanske några tips och idéer om vad som skulle passa mig?

Pusspuss

Jag är tokig.. eller kanske inte?

Sitter här och ska precis påbörja en bloggdesign för en vän. Har inte fixat på ett tag och ska se till att göra något bra. Kom hem för ungefär en timme sedan och har sedan dess suttit och kollat i en blogg som jag hittade, med lite trevliga länkar till olika coola japanska saker. Jag börjar bli Japan-tokig igen, för jag har kollat massa intressanta saker om Japan, läser lite om kultur och sådär, men itne kommer så långt. Har alltid velat lära mig japanska, så jaa jag får väl se om det utvecklas ännu längre.

Har ni kanske några tips på bra sidor om Japan? Eller annat mys därifrån?

Nu ska jag se till att fixa bloggdesignen jag pratade om.
Puss!

En termin kvar, sedan dags för studenten!

Här sitter jag, redo för att gå till bussen och börja min första dag på den allra sista terminen, kanske någonsin, i skolan. Fast det tror jag inte, för som det ser ut nu skulle det kunna b li lite plugg med pendlanden och lattedrickanden.

Helt sjukt för mig fortfarande, att förstå att det verkligen inte alls är långt kvar tills jag tar studenten och kliver in i vuxenvärlden helt och hållet. Samtidigt som det känns helt sjukt och jag får ångest, så är det en underbar och fantastisk grej. Det är stort, jag behöver inte sitta i en tråkig skolbänk (inte för att vi har speciellt tråkigt, men ändå) och inga fler läxläsningar.

För nu kommer jag snart få ta hand om mig själv, helt själv! Bo själv (helst tillsammans med Robin) , laga mat själv, skriva egna inköpslistor, ha mina egna "regler" och skita i dagens i-landsproblem som vi har här hemma. haha. Jag får vara min egen, jag kommer vara min egen och det är det som känns mest fantastiskt! Studenten blir bara som ett tecken på det.

I vår kommer vi få studentmössorna, snacka om att jag kommer fota med den då, sedan kommer det vara massa studentfester och krogrundor! Dans i högklackat, kanske på borden också? ;D Bus med Gripen, roliga lektioner och massa annat. Våren kommer bli fullspäckad känner jag, men det fixar jag! Ska fixa matteB nu också, har ju inte gjort det än vilket känns pissigt. Men ska börja plugga redan idag!

Och en av de största vägarna till frihet blir ju genom körkortet, något jag tänker fixa i vår!

Men nu måste jag snart iväg till bussen.
Pusspuss

Oj, kanske dags att...

Här sitter jag och sölar vid datorn och grejer. Har precis klätt på mig även fast jag vaknade för ungefär en timme sedan. Måste äta frukost och sådant också, men jag kan ta det rätt lugnt, eftersom min buss inte går förräns om en timme. Börjar kl. 12 och slutar kl. 13, fast sedan är det ju egentligen Projektarbete, och jag som ska stanna kvar i skoolan och vänta på Matilda, tänkte sätta mig och skriva ned allt jag kan minnas från projektarbetet i höstas och sådant. Eftersom jag typ inte skrev något i loggen förra terminen. Och jag måste, om jag vill ha betyg, smart jag är..

Hm, undrar vad jag ska käka för frukost... Är mer sugen på att vänta till min och Matildas luunch, mumma! Och sedan har jag ingen aning om vad jag gör idag.. Men ska se till att fixa en bloggdesign, och sedan kanske min. Hm, måste lägga upp bilder på tradera också, har lite saker att sälja.

Men nu är jag hungrig så det är väl dags för frukost.
Vad ska ni göra idag?
pusspuss

Hängde naken OCH upp och ned i liften!

När jag halvslumrade nu på morgonen och väckarklockan försökte få upp mig, så hör jag något som var grymt roligt på radion. P3 morgonpasset pratade om en man som hängde naken i liften och de sa lite annat också om vad de fick upp för tankar, bl.a. vad folk tänkte, vad han tänkte osv.

När jag hörde själva grejen så trodde jag att jag drömde, eftersom jag halvslumrade, så nu när jag har vaknat kollade jag snabbt in på Aftonbladet och det stämde verkligen!

Stackaren som hänger naken i liften, upp och ned är en 48-årig man. De verkar inte veta vad som egentligen hänt och hur han lyckats ramla ur liften, men byxor och kalsonger fastnade i alla fall i sätet och han gled alltså ur dem. Där hängde han upp och ned, med pjäxan och skidan som fastnat i liften.

Det tog 15 minuter för honom att komma loss, och då hade de varit tvunga att backa liften också. Tänk alla som hann fota händelsen liksom! Finns tre bilder på Aftonbladet, finns säkert hundratals runt om i världen nu också.

Tur att han klarade sig  ialla fall och inte ramlade ned, eftersom han var sex meter ovanför marken. Det är sådana saker osm gör att jag är höjdrädd.. haha!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4126597.ab

Kanske borde starta en sushi-kategori?

Jag som älskar sushi sitter till och med här och läser fakta och grejer angående sushi. Det är så sjukt underbart och det är inte bara smaken som gör det underbart! Utan det är själva tanken bakom sushin och upplägg, dekoration, råvaror med mera. De tänker verkligen på allt och det är just upplägg och dekoration som är bland det viktigaste för japansk mat.
Men här sitter jag i alla fall och läser om sushi, och när jag blir stor ska jag fan ta och bli en Tsü, hihi. Kan ni gissa vad det är kanske?

Jag hittar heller inga riktiga sushi-bloggar, för letat har jag gjort. Kanske får leta lite till bara. Hittar mest sushisidor från restauranger och sådär, men jag vill veta lite fakta. Kanske borde sätta mig på Kohiro eller Minako i Nyköping och bara prata med kockarna. Det skulle jag lätt kunna göra, för jag tycker det är sjukt intressant. Det enda jag skulle känna var, att de kanske tycker att jag är dum i huvudet? Men de kanske blir glada över att jag är nyfiken? Jag får väl testa.

Imorgon blir det ialla fall sushi, med Matilda, mumsmums. Så jag längtar massa. Får se om jag orkar åka in tidigt eller hur det blir imorgon, kanske åker med 11 bussen, eller 9, får se helt enkelt. Ska nog lägga mig i sängen nu och skissa lite, så jag får pyssla och dra igång hjärnan.

Pusspuss

Så sjuuukt uttråkad, hjälp mig?

Aah, sitter och är sjukt uttråkad.. Vad ska jag göra? Kikar lite på TV, samtidigt som jag kikar på lite kläder på Nelly.com , hittade faktiskt lite grejer som jag skulle kunna tänka mig att köpa. Tyvärr är mycket rätt dyrt, men sedan fanns ju rean också. Så jaa får väl se om jag kanske klickar in något där, hihi.

Är så sjukt uttråkad, så nu ska jag nog leta lite bra bloggar kanske, eller något annat intressant. Finns ju inte ett piss på tv heller så. Önskar jag fick ligga och gosa med babe, men icke.. För imorgon börjar skolan igen..

Vad ska ni göra ikväll?
Kram

Jahapp, och nu då?

Robin åkte hem för ungefär en timme sedan, känns sjukt trist och jag har inget att göra.. Just nu sitter jag och kollar på SvampBob Fyrkant, fast visst det är ju bra. Men ändå, vill ha något att göra, imorgon börjar ju skolan igen.

Idag såg vi klart på hela säsongen av Ninja Scroll, var inte så mycket kvar egentligen, men det var mys. Lagade storbrunch med omelett och grejer idag igen, fast vi vaknade tidigare idag, tur det.

Lovet har varit rätt bra ändå, har fått vara med älsklingen i nästan två veckor i alla fall, visst önskar jag att jag fick vara med honom längre, men vi måste ju göra annat också.

Nu börjar jag bli hungrig också, men mamma åkte ned till ICA för att handla lite, så ikväll blir det tacos.. tyvärr. Gillar inte tacos och det är det mest tråkiga man kan äta, verkligen!

Aja, dags att göra annat kanske? Funderar på en ny bloggdesign. :)

kram

tjocka, chokladrutor tillsammans med Ninja Scroll

Ikväll har jag och älsklingen hittat på lite bus. För vi har, samtidigt som vi spelat på laptopen, bakat lite goda chokladrutor. Det blev sega chokladrutor till och med! Underbart gott, för just nu älskar jag choklad. Och så slickade vi smet och så provsmakade vi när de var gräddade och sedan provsmakade vi ännu en gång när de var helt klara. Blev som sagt alldeles för mycket provsmakande av det goda och söta.

Hm, och när vi kände oss tjocka och massa bestämde vi oss för att titta på lite Ninja Scroll. Började egentligen med att vi såg ett och ett halvt avsnitt på Ztv, och vi ville se från början, men när vi sökte på nätet och hittade en bra sida insåg vi att vi hade sett från början. Och nu är vi inne på vårt sjunde avsnitt och ska väl fortsätta titta, tills någon av oss somnar. Lär bli jag, för jag är sjukt trött just nu. Men det gör nog inget, för det är väl lika bra att somna tidigare idag, med tanke på att skolan börjar snart.

Men nu är det dags för Ninja Scroll!! vad har ni gjort ikväll?
Puss

- 12 grader och massa snö

Idag vaknade jag för sent. Jag och Robin gick upp runt 12 tiden och jag har nog inte vaknat så sent på sjukt länge. Men det var rätt skönt, även fast jag fick ångest över att jag sovit bort halva dagen och sådär. Vi vaknade iaf och gjort en liten frukost med omelett och rostade mackor. mumsmums, men blev inte speciellt mätta kanske, eftersom mackorna var slut.

Efter det degade vi lite bara och gick på en promenad till affären, där jag hämtade mina glasögon som jag glömde igår också. Var rätt skönt ute, även fast det var kallt. Men vi var påklädda, jag hade till och med underställ och massa annat också. Duktigt, men jag har lärt mig efter fjällenveckan förra året, då vi hade 30 minusgrader.

Och nu är vi uttråkade och har inget att göra. Vi ska väl baka eller något för att ha saker att göra.
Vad ska ni göra idag?

kram

Vissa människor är enormt egoistiska..!

På jobbet har vi almanackor som man kan få om man lägger "1 peng" i sparbössan som går till Rädda barnen. Det sitter två stora lappar runt om almanackorna och bössan, och de ser verkligen lapparna men struntar i dem och tar en eller två almanackor ändå.

Vissa säger något i stil med "nemen usch, måste man betala också?" då skiter de i almanackaorna och går därifrån. Hallå, det handlar inte om stora summor, utan det är bara en liten peng, det räcker liksom med en 50-öring.. Men folk är så jävla snåla och egoistiska så de kan inte skänka något så litet!?

En almanacka kostar annars ganska mycket eller kostar i alla fall en slant. Men att få en här, för hela året som är schysst och rätt smart för minst 50 öre är ju ingenting.. förstår inte hur vissa tänker...

puss


En mysig hemmakväll med tända ljus?

Idag har jag jobbat, så ikväll blir det nog en mysig hemmakväll med te och kanske en bulle, samt lite tända ljus. Vi har haft lite "marathon" här hemma och kollat på Sagan om Ringen triologin i två dagar i rad. Och ikväll ska vi nog se den tredje filmen. Grejen är också att vi inte kollar på de tråkiga bioversionerna. Utan här är det de förlängda versionerna, som är myyycket bättre än de andra. Eftersom man fattar mycket mer även fast de kanske klipper bort småscener.

Jobbet idag var sjukt tråkigt också.. Har nog aldirg haft en så tråkig dag, ärligt talat. Det var knappt några kunder, jag hade inget att göra och inte heller min kollega. Vi bara satt/gick runt och suckade. Affären var i princip tom. Älskipälski kom förbi en stund och då blev jag glad och hade något att göra. Men när han gått så hade jag inget att göra igen, 

Halvtimmen innan vi stängde kom det förbi lite roligt folk som jag kände också, så då hade jag någon att prata med och jag fick även några fina leenden och bortbjudningar också, om jag inte skulle ha något att göra under kvällen. Egentligen har jag ingenting att göra under kvällen, men det ska bli skönt också, efter en jobbhelg.

Vad ska nig hitta på ikväll då?

Sjuuka minusgrader och alldeles för lite sömn

Idag när jag vaknade var det -16 grader ut.. Helt galet egentligen! Jag har aldrig varit med om att det är så kallt, förutom i fjällen förra året, då vi hade ungefär -30 grader. Men att något sådant ska hända här i Sörmland och vår lila stad Nyköping trodde jag inte, speciellt inte nu när det har blivit varmare överallt. Men nu av någon konstig anledning har det hänt, och det är väl naturen som leker med oss... Eller rättare sagt ,det är vi som leker och exprimenterar med naturen!
Jag är sjukt trött idag, sitter här och halsover faktiskt, men när jag bloggat klart ska jag ta en powernap i typ en halvtimme. Har ju lyckats vända upp och ned på dygnet och somnar för sent och går inte upp förrän efter tio i alla fall. Och idag var jag tvungen att vakna runt nio. Eftersom jag börjar jobba 10.30 idag.

Egentligen vill jag inte jobba, vill ju kunna vara hemma och mysa med min äälsklingspojke som får ligga kvar i sängen hur länge som helst och mysa. Det skulle jag inte säga nej till, att ligga kvar med honom där. Men som sagt, jag får ju pengar, som jag sedan kan göra något av.

Hm, efter jobbet händer inte så mycket egentligen. Ska fortsätta blondera Robins hår, som faktiskt passar riktigt bra i det ljusa håret. Vi måste åka och köpa silvershampoo också, men det får bli i veckan kanske.

Aja, ska sova lite nu. Hoppas ni får en bra dag i kylan. Eller, hur kallt har du det där du bor?

pusspuss

Mysdag på stan med älsklingen <3

Idag har jag och Robin haft en helmysig och stressfri dag på stan. Det började med att vi vaknade ganska sent och tog bussen in kl. 11.16. Robin var inne en snabbis hos frisören och har nu klippt kort hår! Vi har på eftermiddagen blonderat det också, men ska fixa silverschampoo för just nu är det gaanska så gult. Var förbi en snabbis på Bönan på hörnan, där de säljer massa choklad, kaffe och Te. Luktade gott i hela affären och vi var bara där och myyste bland alla sköna dofter. Samt köpte te och kaffe.

Sedan vandrade vi upp mot Öster, kallt som tusan var det också. Gick in på Kohiro där älsklingen skulle bjuda på sushi och grejer. Men idag valde jag en Bento-låda för att variera mig. Och nu kommer inte jag ihåg de japanska namnen för vad som var i menyn. Men det var biff, ris och kycklingspett, samt lite sushi. Huur jävla gott som helst, och grymt mättande! Så jag orkade nästan inte äta allt, men det hjälpte Robin mig med. ;-) För han valde en stor lunch-sushi som är på elva bitar, men är man snäll får man två extra, thihi.

Vi satt i alla fall där inne och bara mysåt och njöt av den übergoda maten. Och så valde vi ju självklart miso-soppa att börja själva lunchen med. Finns verkligen ingen godare soppa!

När vi hade ätit färdigt så gick vi ned mot Väster igen, och där gick vi in på Hellmans och kollade lite heminredningsprylar. Hittade massor och nu är jag än mer sugen p åatt flytta hemifrån. Vi vandrade vidare till fiket också, där vi tog varsin latte. Köpte hårfärg och åkte hem.

Nu har vi inte gjort något speciellt, förutom att ha färgat Robins håår. Snart ska vi äta, hemmagjord souvlaki, mumma. Börjar faktiskt bli riktigt hungrig.

Vad har ni gjort idag då?
Pusspuss

Det är freedag, snart börjar skolan igen!?

God morgon läsare.

Idag är det fredag och jag och Robin vaknade lite för sent. Vi ska in till stan idag och hade tänkt ta bussen som går 11.16. Så vi kanske har blivit lite sena eller? Haha, det blir en snabb och liten frukost eftersom vi tänkte äta lunch i stan också. Och gissa vad Robin ska bjuda på! Jooo Sushiiii! Me loove, och jag tror jag ska prova en Bento-låda eller något, vi får se.

Hm, i helgen jobbar jag också och har blivit bortbjuden till massa grejer. Får se om jag drar mig dit, eftersom jag jobbar som sagt och detta är massa fester och sådär. Så det lär bli sena kvällar, och det orkar jag inte. Dessutom så vill jag spendera så mycket tid som möjligt med älsklingen, innan han far iväg till Södertälje igen och skolan börjar.

Fan det är sjukt att den drar igång nästa vecka. Jag vill ha längre lov, jag vill ha sommarlov igen. Men detta är mitt sista lov, sedan tar jag ju studenten!! Inga fler sommarlov, jullov, höstlov, sport- och påsklov.. Det känns helt sjukt egentligen.

Aja, nu måste jag äta frukost, vi får rappa lite om vi ska hinna göra oss iordning.
Pusspuss

Helt utslagen idag!

Även fast jag inte drack igår så är jag helt slut. Somnade väldigt sent då och vaknade runt halv tolv idag kanske. Plus att jag sovit någon timma i soffan så jag missade Ivanhoe denna nyårsdag igen. Har fan inte sett hela än, för jag somnar alltid när vi ska se den. Jaja, skitsamma, den är ju ändå rätt seg.

Vad som hänt idag är att jag till brunch lagade american pancakes, något som var sjuukt gott. Men kanske godare under sommaren då man kan fixa lite färska bär, så som jordgubbar bl.a. Fast det gick ned ändå.

Sedan åkte vi och hämtade älskling, myys och äntligen säger jag" <3 Så vi har legat och myst i soffan idag, har ju inte träffat knäppisen på en vecka! Sedan åkte vi och beställde pizza, eftersom ingen i familjen orkade laga mat igår. Blev ju väldigt sent inatt.

Somnade visst i soffan efter pizzan också, uusch pizza är inte min grej. Inte kebab heller, och deras sallad är ju inte speciellt god. Så det lär ju inte bli pizza på ett bra tag för mig igen. Då föredrar jag nästan donken. Uääh.

Men nu tänkte jag sätta mig i soffan igen och myysa. dricka te kanske.

Vad har ni gjort idag, dagen efter nyårsafton?

Godmorgon det nya året.

Här står jag i köket och gör lite frukost. Eller brunch egentligen, eftersom jag vaknade så sent. För mig fick det bli lite american pancakes, snacka om att jag varit sugen på det läänge nu! Så idag när jag ändå inte har bnågot bättre för mig så fick det bli så. Så nu står stekpannan igång och smeten är klar, dags att grädda. Jag återkommer med reslutat, och då förmodligen bilder också. ;)

Hihi muums. Snart kommer älsklingen också, snacka om att jag längtar efter honom. Hoppas ert nyårsfirande var bra igår. Puss och kram

Välkommen 2009

Orkar faktiskt inte berätta om allt som hänt ikväll. Men trevligt har jag haft, och nykter har jag varit och fan vad bra jag kommer må när jag vaknar. <3 Till skillnad från Nyköpings ungdomar som var sådär patetiskt fulla och drägliga bara. haha. Visst, jag är också ungdom fortfarande, men jag har insett vissa saker. OCh supa mig full bara för supandets skull är något jagväxt ifrån för ett bra tag sedan. Här drickerj ag för att det är gott. ;)

Men som sagt, ska sova nu, berättar om mitt nyår imorgon, när jag vaknar.
Hoppas ni haft det bra i alla fall. Jag har haft det helt ok, hade kanske kunnat bli bättre.
Puss o kram
Gott nytt år på er!