Trött och på jobbet

Sitter på jobbet nu, så lär inte bli mycket bloggande som vanligt. Har inte tid längre helt enkelt, och när jag kommer hem har jag ingen ork eller intressant att skriva om heller för den delen. Men jag försöker, så gott det går.

Trött är jag idag också, hade gärna stannat kvar i sängen och fortsatt sova hela dagen.. Men mne, idag efter jobbet ska jag fota lite. Ska vara till en grej, men berättar mer när jag vet mer.

Nu tänkte jag ta en powernap innan jag börjar igen efter lunchen.

Hamnade vid ett kalkbrott i vagnhärad, mys...

s__t3017 (MMS)

Hamnade vid ett kalkbrott i vagnhärad, mysigt :)


Sweet juicy melon



Värme idag, sjuuuk summertime såklart. Bästa hade varit att sitta på balkongen och äta en saftig och kall vattenmelon, men tyvärr åt jag upp den i söndags. Faaast fast, jag har ju alltid honungsmelon i köket.

Senare idag blir det bad med ett par vänner, men måste vänta till efter kl. 16. Vad ska jag göra undertiden isådana fall? Någon som har ett par tips? Vill ju vara ute och njuta av värmen och solen, men inte så kul att sitta stilla på balkongen och svettas som en gris, utan jag måste aktivera mig lite.

Jag vill ut och fota, men vet inte var. Kan inte riktigt ta mig till några bra ställen heller, men men. Måste fixa körkortet, och jag kan ju börja redan idag!

Vad har ni för planer för dagen?

Ledsen, tyvärr

Tyvärr gick inte Chile vidare, vi fick ganska så mycket stryk mot Brasilien, men fan vad bra de spelade ändå! Var en del missar som jag satt och svor åt och jag hoppas inte Tommy blev allt för rädd för mig. Han har aldrig sett mig såhär och det lär nog inte hända igen, eftersom det bara händer vid sådana tillfällen som fotboll + Chile.

Men han verkar inte allt för rädd för mig nu i alla fall.. Men men, förlust mot Brasilien och vi är ute ur vm. Men nästa vm, då jävlar ska vi ta alla med häpnad. Överraska, med de unga spelarna som finns nu så kan det gå! Och med tanke på hur de faktiskt spelade nu så, varför inte?.

Jag är i alla fall fortfarande Stolt Chilenare. Och jag längtar tillbaka ännu mer nu.

Kom igen, Chile!

Just nu är matchen mellan Chile - Brasilien. Sitter som på nålar hemma i den stora soffan, med Tommy bredvid mig. Vet inte vad han hejar på men jag vet i alla fall var mitt hjärta står i den här matchen. Chile såklart!.



Sitter och pratar med spelarna via tv:n, hoppas på att de ska höra mig men tror inte det. Skulle vara grymt kul om Chile vann mot Brasilien, om något lag spöade dem överhuvudtaget i alla fall.

Men nu måste jag kolla matchen, sjukt spännande!

Tjoho! Idag är en sådan dag då jag kän...

Tjoho! Idag är en sådan dag då jag känner mig smått hängig o sjuk. Och det bästa av allt är ju då att tappa de liter olivolja i glasflaska på jobbet. Bara att städa upp! Men nu är det bara fyra och en halv timme kvar tills jag slutar, skönt!


Midsommarfirandet

 

 

 



 





 

 



Midsommarfirandet i bilder, efter middagen glömde jag fortsätta fota och sedan lämnade jag kameran hemma när vi fortsatte ut för att vandra.

Hur firade ni midsommar?

Right now in this moment

s__t3008 (MMS)

Right now in this moment


Kaos är det enda jag kan säga. Det är sjuk...

Kaos är det enda jag kan säga. Det är sjuk kaos på jobbet!


Glad midsommar på er

Glad midsommar på er allesammans! Blir inte mycket bloggande idag heller då jag ska jobba hela förmiddagen och sedan förbereda för ikväll, så fort jag kommer hem.

Men hoppas ni får en fin helg i alla fall!
Puss och kram

Avslutar dagen med en mysig kväll i hamnen...

s__t3005 (MMS)

Avslutar dagen med en mysig kväll i hamnen med vännerna.


Håller på att kolla hund just nu, inte för...

s__t3004 (MMS)

Håller på att kolla hund just nu, inte för att köpa utan mer för att lära känna honom lite för att vi ska ta hand om honom i helgen. Mysigt! En åtta årig Amstaff är det som heter något men ja, låter som metro haha.


Tänkte att jag ska bli lite nyttigare, så ...

s__t2999 (MMS)

Tänkte att jag ska bli lite nyttigare, så lunchen idag består av yoghurt med skivat äpple och kiwi. Gott och nyttigt, kanske lite socker i yoghurten men bättre än att vitt bröd eller färdig micromat. :)


Picknick i solen med vännerna

Nu har vi varit ute hela dagen, badat, suttit i hamnen och tagit ett glas. Nu väntar vi bara på Tommy att han ska komma hem från jobbet och sådär, så drar vi vidare till femöre vid havet för att ha picknick-middag. Skönt med lite ledigt för imorgon jobbar jag igen och ända fram till fredag.

Ska ta och fota lite ikväll också, hoppas på en del schyssta bilder.
tjingeling

Ledig dag blev i hamnen tillslut. Solen ly...

s__t2995 (MMS)

Ledig dag blev i hamnen tillslut. Solen lyste mer i stan och här var det riktigt soft. Skönt som tusan!


Vid badet med vännerna. Nu väntar vi bara ...

s__t2994 (MMS)

Vid badet med vännerna. Nu väntar vi bara på att solen ska dyka upp bakom molnen igen, så är det dags för ett dopp.


Lillebror och jag

Häromdagen hade jag en mysig eftermiddag med lillebror. Började med att hela familjen var i hamnen och åt glass, lekte lite och sådär. Sedan kände brorsan för att "hänga en stund med mig" som han så fint uttryckte det. Så det gjorde vi. Blev lunch på stan, shoppade snabbt och gick igenom leksaksbutiken. En långpromenad hem till mig och Tommy för att lira tv-spel och bara umgås lite.



         

Mycket trevligt var det och jag ska se till att ha fler syster-bror dagar.


Underbart

Chile vann igår, 1-0.
Jag är Ledig idag
Solen skiner och det är vackert väder
jag är grymt sugen på att göra något
Vill sticka iväg och fota massa
Vill baka goda cookies

Vad ska man hitta på idag då?


Med spänning...

Rast förtillfället och jag knaprar morötter som en tok, spänd som tusan och läser uppdateringarna om matchen Chile-Schweiz som pågår just nu. Får även uppdateringar från min käre far som är hemma och kollar matchen och även från älskade pojkvännen som kan se matchen på jobbet.

Fan vad jag avundas dem.

Så spänningen i kroppen är oliidlig och snart måste jag fortsätta jobba. Attans då!


Jag läste precis en grymt bra text skriven...

s__t2992 (MMS)

Jag läste precis en grymt bra text skriven av Simon Bank i aftonbladets sportbilaga. Fick gåshud i hela kroppen och jag kände att tårarna säkert hade kunnat börja rinna. Det var en vacker och sann text. Och nu börjar jag bli lite smått nervös och överväldigad över chiles match mot schweiz som börjar klockan fyra idag. Hoppas de sänder matchen på radion så jag kan lyssna lite. Skulle helst velat vara i chile och fira med dem, för där stanna i princip tiden och alla kollar på vm-matchen. Mer än gärna hade jag kollat på matchen med min familj, med pappa bl.a. Skrikit, hejat, sjungit och njutit! För idag ska vi vinna, idag ska Chile gå vidare, ett steg närmre vm-guldet! <3


Jobb just nu, långt pass mellan 8.30-20.15...

Jobb just nu, långt pass mellan 8.30-20.15. En sak kan jag säga och det är att jag redan känner mig slut i huvud o kropp. Blir en intressant dag idag.


Hamnen + glass

Nu hämtar mamma och familjen snart upp mig för att sedan åka vidare till hamnen och äta glass. Härligt värre i detta sommarväder. Jag ska njuta njuta njuta i mängder, busa med lillebror och bara ta det lugnt. Självklart har jag med mig kameran och fotograferar också, så det kommer lite bilder ikväll.

Men nu dags att borsta tänderna. :)
vad ska ni hitta på idag?

Hinner ju inte Blogga när det är så fint v...

s__t2984t (MMS)

Hinner ju inte Blogga när det är så fint väder ute. Så just nu sitter jag i rampen och kollar på när Tommy och Rappe skejtar. Njutet av solen och lyssnar på måsarnas hemska skriki haha


Lite liv i hemmet

Blommor kan göra mycket i ett hem, och för ett par dagar fick jag lite fina blommor av Lottis, som jag fixade till när jag kom hem. De röda rosorna fick pryda vardagsrumsbordet i den vackra Marimekko-skålen.

De andra blommorna står och lyser upp köket, love it!¨

 

pusspuss

Bättre humör

Idag är jag på bättre humör, igår morse var allt mest bara bajs och eftersom jag vill försöka ha en positiv blogg så valde jag därför att inte skriva under hela dagen. Men idag mår jag som sagt bättre och jag är inte lika sne, haha.

Jobbar till kl. 18 ikväll vilket innebär att jag har massor med tid för att blogga och fixa med foton! Härligt härligt. Och i helgen är jag ledig och ska se till att fota en hel del.

Vad ska ni hitta på i helgen?
Besitos

Hur fan?

Okeej.. ett litet negativt inlägg här nu kanske? Men hur fan har de tänkt sig att man ska ha råd på körskolan när man måste punga ut minst 8000 kr direkt för att kunna ta körkortet fort?! Jag blir så jävla trött, viljan finns ju men pengarna räcker inte till om de ska räcka till i vardagen också!
Tänkte nappa på ett sommarerbjudande, tio körlektioner, teoripaket, riskettan+tvåan och lån av bil... Vad i helvete, 8.500 kr som måste betalas direkt...

Jag tänker fan skita i det jävla körkortet och bli miljövänlig, skaffa cykel istället...

Jag ville...

Jag ville skriva något vettigt... men kom inte på något alls istället.

I helgen ska jag ialla fall ta hand om den här hunden, Kurre. Har lite planer och hoppas på fint väder då, annars kanske planerna regnar inne.




lite bloggande idag

Blir tyvärr väldigt få inlägg idag, men om jag orkar och har tid ikväll så lovar att jag att lägga upp lite foton. Anledningen till så få inlägg just idag är ju att jag jobbat, men hade jag inte jobbat hade jg hälvsklart spenderat tiden utomhus i det vackra vädret.

Men men, nu är det dags att sluta upp med rasten, jobbi gen
Pusspuss

Fler blommor


Dagens middag blev raggmunk, gårdagens...

Idag fick det blir raggmunk och fläsk. Lätt och gott, som jag lagade tillsammans med Rappe tills Tommy  kom hem. Men igår åt vi god mat då det fick bli fylld lövbiff med philadelphiaost av paprika, med klyftpotatis och timjan.




En favorit

Det här var en av mina favoriter från Lottis blomuppsättningar från gårdagen.
Jag gillar rosor och stenar och denna är grymt fin! :)

Vad tycker ni och vilken blomma är er favorit?


Underbart väääder!

Solen lyser ute, det är varmt som tusan. Jag har planterat nytt på balkongen som jag lovar kommer upp här senare. Men nu tänker jag sätta mig en lång stund på balkongen med en stor flaska iskallt vatten och bara njuta.

Sköööönt att vara ledig denna dag!

Bloggen funkar inte som den ska?

Min blogg verkar inte funka som den ska.. Går inte att komma in på själva bloggen och sådär, och jag vet inte vad som har hänt faktiskt... Hoppas det löser sig under dagen, annars får jag väl kontakta blogg.se?

Saker att göra idag

Ska alldeles strax iväg på ett litet möte angående matkurser en förening vill att jag ska hålla. Får se hur det blir där, ska hitta rätt för det första. Sedan blir det förmodligen att åka förbi mormor och morfar, hjälpa till att packa upp. Ska försöka vara ute och njuta så mycket som möjligt av solen också!

Ikväll blir det hamnen, skejt och bara myysa. Äta god mat och ta det lugnt
men nu känner jag att jag måste rusa, kan ju inte komma försent till mötet

Pusspuss

Lite vila

Nu ska jag stänga ned datorn, krypa ned bredvid Tommy och glo lite på Californication. Sjukt skön serie som vi har följt nu ett tag.

God natt allesammans
pusspuss

Buketter gjorda av Lottis

Här kommer lite översiktsbilder jag tog idag på buketterna som Lottis gjort. Sjuuukt fina! Mer detaljbilder får komma i ett annat inlägg.




Håller på att hjälpa till hos Lottis, snit...

s__t2978 (MMS)

Håller på att hjälpa till hos Lottis, snittar blommor och pratar på om allt. Supermysigt och kul. Lite som att jag är hennes praktikant, haha.


Blir en take-Away fika med Lottis de stund...

s__t2977 (MMS)

Blir en take-Away fika med Lottis de stund :) mysigt o gott, speciellt när det är från hellmans


Dags att vandra

Nu har jag vaknat ordentligt och gjort mig iordning, så nu ska jag vandra ned mot stan och göra ett litet fotojobb åt Lottis och Grönborgsboden, kul som fan tycker jag! Sedan ska jag träffa Alice för en fika eller lunch, mysigt som tusan då vi inte träffats på ett bra jääävla tag.

Men nu måste jag kila, vad hittar ni på idag?
Pusspuss

Den snygga rottweilern

Här är lite gamla foton som jag hittade på datorn för ett par dagar sedan. Äntligen finns de uppe nu och jag lovar att komma med fler då jag är nöjd med en hel del foton jag tog den dagen.








Dagens middag - Lax m potatissallad och gräslöksröra

Åt en supergod middag idag. Enkelt kryddad lax mest för att potatissalladen och grässlöksröran skulle ge mest smak. Gräslöksröran är Tommys hemliga ihop-kok som han gjorde medan jag gjorde det andra.

Potatissalladen får bli med färskpotatis nästa gång, blev inte så denna gång för att vi inte hade det hemma.


Potatissalladen innehåller i alla fall

1 påse Säsongsmix sallad
4-5 skivade o kokta potatis
en bit röd paprika
lite hackad rödlök
3 rädisor
en bit gurka

Jag hade även i lite soltorkade tomater och fetaost i olja.


Intresserad av att bli fotograferad?

Är du intresserad av att bli fotograferad? Lite blandat med porträtt och helkroppsbilder då. För jag har en hel del idéer som jag skulle vilja använda mig av. Och är du intresserad kan du ju alltid maila mig på [email protected]. Spelar ingen roll hur du ser ut, söker ing "typiska modeller" , för alla människor är lika vackra.

Grattis kära vänner!

Till studenten såklart! <3






Seg helg

Igår var jag lite småseg, men det var det värt. Jobbade och när vi kom hem lagade vi enkel mat för att sedan krypa ned i soffan och ligga där resten av kvällen. Blev kycklingklubbor och pommer, senare mumsade vi chips och dipp. Underbart med en tjockislördag, var ett tag sedan tror jag.

Och självklart kollade vi på VM, matchen mellan England och USA. Stackars målisen i englands lag då, Green. Han gjorde den fetaste tabben någonsin och lär ju får höra om det lääänge länge.

Idag är det jobb hela dagen , 10.30-18.15, sedan blir det hem och mysa och äta något gott som lax! Förmodligen kolla mer VM matcher, vi får se.

Vad har ni gjort i helgen då?
Pusspuss

Fotosession med Cissi

Sjuukt nöjd med mina foton jag tog på Cissi, snygg hon är! Och bilderna är självklart helt oredigerade.








Student förra året

Shiitzle vad tiden har gått fört! Det är ett år sedan jag tog studenten och det var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Huuur underbart som helst. Och nu sitter jag här ett år senare, varit på studentmottagning hos Terror och haft det trevligt.

Ikväll ska vi ut och goes some bananaz!
OCh jag ska fixa ett grymt jobb nu efter mitt lilla "uppehållsår"




spöregn

fan fan fan, det spöregnar satan ute.. ska gå ut och ta en promenad till bussen, i detta pissväder... och så tar vännerna studenten idag, i detta pissväder... det ska bli uppehåll, harj ag bestämt.

Honung & kanelkryddad fläskfilé

Dagens middag bestod av


Fotosession med Cissi



Ett foto med en fotosession jag hade med Cissi. Fick sminka henne och fixa håret och sedan fota. Hur kul som helst! Fler bilder kommer senare. (fotona är faktiskt helt oredigerade)

Snart får jag ta ut mitt bakbehov

Är så extremt sugen på att baka något, så ikväll ska jag göra häärliga Cupcakes. Vad det blir för slags cupcakes tänker jag inte säga nu, utan det får ni veta senare när allt är klart.

Men först ska jag jobba ett par timmar.
Ha en toppendag idag!
Pusspuss

Hemsida för cupcake-lovers!



Fick tips från älskade Lottis om en hemsida i usa där man kan shoppa massa tillbehör för att göra cupcakes bl.a. Fanns hur mycket som helst så jag ska nog tillsammans beställa lite grejs med henne!

hur underbart som heelst! (Så klicka på bilden för att komma till sidan)
Pusspuss

Spänd inför vad som kommer. Om fyra veck...

Spänd inför vad som kommer. Om fyra veckor händer en sjukt kul grej, kanske mest för mig själv. Men om 12-13 veckor händer något ännu mer spännande. Blir en lång lång roadtrip iväg från sverige. Skönt!


Känner mig inte alls sugen på att jobba ...

Känner mig inte alls sugen på att jobba idag, hade gärna legat kvar i sängen med tommy och fortsatt sova. Skulle egentligen sluta kl 18 idag, med får istället sluta runt 20.15, och då kommer jag ha jobbat sedan 8.30. Var jag död igår och däckade fort på soffan är det inget jämfört med vad jag lär göra idag. Ta en powernap nu innan jag börjar kanske? Ni får nöja er med sådana här inlägg idag då jag inte har chans att Fota eller något.


Te ska synas



Te är för gott och fint för att gömma undan. Därför ville jag köpa lite snygga burkar att stoppa teet i och efter IKEA var det färdigt. Så nu har vi lite snygga burkar i skafferiet och jag har hällt i två av favoritteerna plus påstet. Så nu kan man servera te genom att ställa fram burkarna utan att det ser fult och fånigt ut med små påsar.

Skärgårdsnatt köpte jag på Bönans Delikatesser i Nyköping och Hellmans Blandning fick jag av mamma i födelsedagspresent, från Hellmanska gården.

kvack kvack är allt som finns i mitt huvud



Ett tråkigt onödigt inlägg kanske. Men har rast och ingenting att göra. Suttit och funderat på nya recept till tävlingen jag deltog i förra veckan. För nu är det en ny vecka med ny chans att vinna. Så jag har skrivit en hel del olika idéer och hoppas på att hinna baka något i veckan. Imorgon kanske? Alla idéer har blivit till ett surrande i mitt huvud, eller kanske ett kvackande?

Men om ni har tips på vad man skulle kunna baka ungefär, eller vad ni tycker är gott så får ni gärna skriva ned dem och ge mig lite inspiration!

Choklad går väl alltid hem?

pusspuss

Små saker gör skillnad







Köpte en diskmedelspump igår, samt en "glasvas" för diskborsten. Småsaker som gör skillnad i hemmet, snyggt och stilrent.

Godmorgon folks!

Här är jag uppe, inte allt för tidigt kanske, men inte för sent heller. Jobbar idag med ett pass på 10-20.15 så det blir en hyffsat lång dag. Men det gör inte så mycket eftersom jag tjänar pengar på det och är glad i vilket fall som helst.

Ikväll efter jobbet blir jag nog upplockad av snyggingen, vi ska ta med oss lite grejer som jag har hos mamma. Och just nu är lägenheten snygg och fräsch för vi storstädade den igår. Skönt som tusan! Bara dags att renovera nu då kanske?

Aja, ska krypa ned i sängen en stund innan jag måste gå till bussen
Pusspuss

Dagens middag - köttbullar & stuvade makaroner


Detta fick bli dagens middag idag. Enkelt och gott helt enkelt! Och nu har vi bra med matlådor också, haha.

Matlagning och pyssel på g

Håller på att fixar mat, idag blir det hemmagjorda köttbullar med stuvade makaroner. Allt för sällan man äter sådan god mat! Men det lite småjobbiga är väl att rulla köttbullarna. But who cares when u play some good music? Peppar mig totalt till rullningen, haha.

Pysslar lite med grejerna vi köpte på IKEA igår, och det jag köpte idag. Loovar att det kommer bilder sedan. Börjar bli sjukt mysigt här i hemmet och jag känner mig mer hemmastadd för varje dag som går.

Men nu måstej ag kolla till makaronerna!
Pusspuss

Till mormor och morfar

Nu ska jag iväg och fika hos mormor och morfar. Titta in deras nya lägenhet som de precis flyttat till. spännande som tusan. Sedan blir det väl en sväng på stan och sådär också, med fika!

Hoppas på lite foton, hehe.
Pusspuss

Bröllopsbuketter.

Var och fotade på Grönborgs boden hos Lottis som har hand om butiken. Hon hade gjort två vackra bröllopsbuketter som jag fick fota. Och här har ni bilderna.

vad tycks, visst är de vackra?














Roadtrip i sommarsolen, varit i linköping ...

s__t2968 (MMS)

Roadtrip i sommarsolen, varit i linköping och nu är vi i söderköping. Mysigt som fan med värmande sol och svalkande vind. :)


Iväg på roadtrip

Solen lyser och det är sjuuukt varmt ute idag, men vi ska åka på en roadtrip till Linköping. Kika lite på IKEA och sedan får vi se vad som händer. Kanske hamnar förbi Smultronstället i Söderköping påvägen hem. Hur underbart skulle inte det vara med en stoooor kall glass i denna värme.

Hoppas på att kunna njuta av solen så mycket som det går i alla fall, även fast vi sitter i en bil.
Vad ska ni hitta på denna Svenska nationaldag?
Pusspuss

Ett suget inlägg

Mest för att jag kanske är lite sådär dagen efter och jättehungrig, och känner att allt skulle kunna gå ned i min tomma mage! Här har ni matbilder från den supergoda maten i fredags.












Utgång ikväll

Ikväll verkar det bli utgång, härligt härligt. (utan EmmaLisa) Med ett glatt gäng och skön stämning. Blir nog en värd kväll ,men var vi hamnar vet jag inte ännu. Vi har ju två ställen att välja på egentligen, Tellus och Volym.

Aja, nu ska jag börja föra lite. :)
Pusspuss

Adressen till mitt recept

Har lagt ut mitt recept på Årets Hemmakonditor, där jag tävlar om en Kitchen Aid. Ni får önska mig lycka till!

Och om ni kikar på hemsidan kan ni bli inspirerade av massa andra gooda recept. Jag kommer i alla fall testa en del av dem tror jag.

Glassdröm - receptet

Här kommer glassen med recept som jag gjorde för ett tag sedan. Den är sjuukt god och har en ljuvlig smak av vanilj. Blir inte allt för sött då den 70%  chokladen tar ned det söta lite.

Glassdröm made by me, inspired by Ben & Jerrys.



Glassen

4 dl laktosfri vispgrädde
4 st äggulor (spara 3 vitor)
1 dl strösocker
100 g 70 % choklad
1 st vaniljstång

Vaniljdrömsdeg

½ dl rapsolja
1 dl vetemjöl
50 g smör
1,5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker

Och såhär gör du glassen

  • Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Lägg frön och vaniljstång i en kastrull tillsammans med 0,5 dl av grädden. Låt det koka upp och ställ sedan in i kylen och låt svalna.

  • Ta bort vaniljstången från vaniljgrädden och häll sedan i resten av grädden. Vispa upp och ställ in i kylen.

  • Vispa äggulorna och sockret till ett ljust skum. Vispa äggvitorna till ett fast vitt skum, det ska inte vara rinnigt!

  • Vänd ned grädden i äggsmeten och vänd sist ned äggvitorna. Rör om och ställ sedan in i frysen. Glöm inte att ha en burk eller form med lock!

  • Rör om en gång i timmen och i slutet av nedfrysningen kan man ha ned kakdeg och chokladbitar.

  • Efter tre timmar kan du göra vaniljdröms deg och hacka choklad

  • Rör smör, socker och vaniljsocker smidigt, tillsätt oljan lite i taget och häll sedan ned mjölet.

  • Rulla degen till små bollar och ha i glassen, hacka chokladen fint och häll i det med. Rör sedan om och låt stå en timme till.

  • Ta fram och låt tina, sedan är det bara att servera.

    Inte så svårt alls. :)


  • Grattis Alexander, nu är du arbetssökande!

    Grattis brorsan som tog studenten igår! Här är ett litet kollage tillägnat honom. Bilder från glada stunder för gårdagen. Kunde inte ta fler bilder sedan eftersom han åkte tillbaka för att fortsätta festfirandet.

    Idag är du inte längre student, brorsan, utan nu är du arbetssökande och det är dags för lite mer allvar. Hoppas du gör många kloka val i livet och att det kommer bli underbart! Hälsar lätt på dig när du flyttar till Spanien också

    Te quiero mucho, hermanito.

    Pusspuss
























    Dagen sammanfattad i bilder

    Idag var det som sagt studentfirande av min bror i sthlm. Började med brunch på Hellmans med mamma, italiensk potatissallad med parmaskinka och melon. Åkte vidare till sthlm där vi mötte upp familjen och såg brorsan springa ut. Åt ännu mer god mat på en Argentinsk restaurang och sedan for vi hemmåt.

    En riktigt skön dag har det varit, många goda skrack, sett brorsan så glad över att sluta skolan. Träffat familjen och ätit sjuuuukt god mat.

    Tänkte dedikera ett eget inlägg till maten och sedan ett till bror min också.

    Pusspuss


















    Värsta sötisen som är med oss, en vän till...

    s__t2964 (MMS)

    Värsta sötisen som är med oss, en vän till familjen har precis blivit mamma .


    Grattis grattis älskade bror<3

    s__t2962 (MMS)

    Grattis grattis älskade bror<3


    Frukost med mamma på det bästa fiket i sta...

    s__t2960t (MMS)

    Frukost med mamma på det bästa fiket i stan - hellmans. Kanske ska säga brunch istället, för äter en god italiensk potatissallad med melon och parmaskinka. Gott gott! Snart bär det av till stockholm.


    Inga foton idag

    Har inte fotat något idag, men nu ligger kameran på laddning och imorgon är det min bror som tar studenten. Så då kommer jag fota för fullt! Så bilder kan jag garantera under helgen.

    Idag har jag jobbat ett par timmar, sedan blev det lite basketspel i hamnen. Fast det var typ bara jag som var riktigt taggad till att spela, haha. Imorgon blir det som sagt studentfirande och i helgen händer det nog lite roliga saker. En kort roadtrip, hoppas på att dra ut med en väns båt, kanske kolla Amerikansk fotboll osv.

    Planerna är många.
    Vad har ni för planer för helgen nu när det ska bli sol?
    Nu ska jag ta och spela lite Skate 3 med Tommy.

    Pusspuss

    Jag lagar het mat!



    Lagade en god maträtt idag, bestående av fläskfilé med egen sås på chili och andra kryddor och pommes till det. Blev riktigt smarrigt!

    Det glödheta kryddningen blev lite såhär att jag började steka på köttet i svartpeppar och den chilenska kryddan Merquen (som för övrigt är supergod) sedan när köttet var klart var det dags att hälla i lök och röd chili för att bryna det tillsammans med köttet.

    Tillsatte lite matlagningsgrädde och hällde i mer kryddor som Chili & Lime - kryddan, mer svartpeppar, lite salt och mer Merquen. Fäärdigt, lite småstarkt och supergott!

    Den chilenska kryddan är dock svår att få tag på här i Sverige. Någon annanstans för den delen med då det bara går att få tag på i Chile. Men får ni tillgång och chansen någon gång så borde ni verkligen köpa den kryddan!

    Jag klarar mig inte utan frukost, blir ill...

    s__t2952 (MMS)

    Jag klarar mig inte utan frukost, blir illamående och får ont i magen. Så här sitter jag i solen och äter en stor tallrik med Flingor. Ska alldeles strax till jobbet, slutar kl 14 idag så jag kan hitta på något skoj resten av dagen och bara mysa med Tommy. Var länge sedan vi var lediga tillsammans, så i helgen hoppas jag det händer något roligt :)


    De godaste gubbarna!



    Detta var lätt de godaste Jordgubbarna jag ätit iår! Kaanske de mest smakfulla jag smaskat på i hela mitt liv?

    Sitter på jobbet nu, har tid att skriva l...

    Sitter på jobbet nu, har tid att skriva lite för att affären är död på kunder, och jag måste ju ha något att hålla på med för att ögonen känns tunga. Blir av någon anledning alltid trött av att sitta i kassan, någon mer som känner igen det kanske? Jaja om jag ska ta och göra lite nytta nu istället.


    Working time

    Nu ska jag alldeles strax ta mig till bussen och vidare till jobbet. Blir en heldags arbete, vilket inte gör mig något alls faktiskt, är bara glad att få jobba så mycket som möjligt. Slutar inte förrän kvart över åtta ikväll, så lär inte hitta på så mycket senare heller då jag inte är hemma förrän runt nio kanske. Men det gör inte mycket heller eftersom jag börjar tidigt imorgon också. haha.

    Äntligen kom fotot upp på matfeed också, har blivit nekad foton tidigare så började bli lite irriterad. Men det var för att det inte fanns tillräckligt med ljus i bilder, så då vet jag det till nästa gång. Glassen jag gjorde häromdagen tog slut igår också, hann inte fota den men tur att jag har kvar lite från första omgången. Ska skicka in till en tävling och hoppas på det bästa.

    Men nu måste jag kiila innan jag behöver stressa, ta en liten morgonpromenad
    Pusspuss