Knaas kanske



Har haft en riktigt bra helg faktiskt, förutom småsaker som knasat till det. Synd som fan, men tyvärr är det så. Och jag tror att man ibland inte bara kan tänka på andra och göra val baserat på andras känslor, för man sårar alltid någon oavsett vad man väljer då. Så jaa, man får väl vara lite egoistisk antar jag.

Så jag bjuder därför på en flummig/knas-egobild.

Varit ute vid Tjuvholmen idag med ett par vänner. Chillat och njutit av solen och bara pratat. Och nu tänkte jag ta mig till Coop och handla lite för att göra glass och kakor. Gott Gott! Sedan bär det iväg till landet och hälsa på mamma och familjen, det är ju trotsallt morsdag... haha

Firar ni era mammor idag, och hur?
Pusspuss

Dagens middag - Kryddig kyckling med passionsyoghurt

Åt supergod kryddig kyckling idag till middag, serverade det med sallad och grillat bröd, tillsammans med en god dressing av passionsfrukt och creme fraiche. Gott som tuuusan!



Min kryddblandning bestod av:
Malen ingefär
Chicken & Steak krydda
Flingsalt med chili
Cayennepeppar

Och kolla så fint grillad kycklingen blev då, inte bränd någonstans!

Shiiets vad jag älskar att laga mat.

Skön chillkväll

Jobbat heela dagen idag så det får bli en skön chillkväll med Tommy-snyggningen. Film, en påse godis och god mat. Fast i omvänd ordning. Börjar ju klockan åtta imorgon och måste upp galet tidigt, så känner mig lite som en Party-pooper, men det ber jag så mycket om ursäkt för kära vänner som är ute och dricker ikväll..

Kanske kan hitta på något kul imorgon istället, för efter jobbet så är jag ledig resten av helgen.
men nu blir det film i sköna soffan
Pusspuss

Ta en powernap innan jag börjar jobba kans...

s__t2694 (MMS)

Ta en powernap innan jag börjar jobba kanske. Ligger i en av fotöljerna nu och känner att ögonlocken är tunga, så en kvarts vila får det bli.


Hur kan man vara så trött?

Jag är så trött så att tummen sover! Eller nee den "sover" fortfarande sedan i söndags konstigt där. Men trött är jag ändå, galet trött. Har inte kännt mig såhär seg på länge tror jag och det känns som att jag aldrig får en chans att riktigt vila ut heller. Så jag hoppas kunna göra det i helgen då.

Annars har jag ju min tre veckors semester att göra det på också, haha. men då får jag vänta ett par veckor också.

Nu blir det iväg till jobbet.
hoppas ni får en great dag!
Pusspuss

Sommarschemat är snart färdigt tydligen....

Sommarschemat är snart färdigt tydligen. Har inte sett det än, men det jag fick reda på är att jag fick tre veckors semester mellan v. 27-29. Vet inte om det är bra eller dåligt faktiskt. Visst, hade varit skönt med iaf en vecka mitt i sommaren, men tre? Jätteskönt med sol och chill men jag vill ju tjäna pengar. Aja kanske hittar andra sätt att tjäna pengar på också. Och så får jag lägga undan massa pengar så jag klarar mig i september, blir ju lite Knakigt där när jag ska åka till italien. Hm det löser sig nog, får lägga undan massa pengar i sommar.


ganska ovärt

Vaknade precis, dags att gå upp och göra sig iordning. Ska jobba heeeela dagen mellan 10-20.15. Ovärt som fan för jagär sjukt trött idagoch skulle vilja ha sovmorgon. Men det får bli en annan dag, typ söndag..

Vad ska ni hitta på idag? Solen skiner ju trots allt och just nu är det molnklart.

Frukost på balkongen

Brudarna Emma och Lisa kom över på en sen frukost idag. Mysigt som fan, då vi satt på balkongen i solen och bara njöt. Blev melon, nybakt bröd med lövbiff på och te, mums mums.



Nu ska vi nog åka och bada och bara chilla så jag måste göra mig iordning.

Pusspuss

On work

Har rast nu men sitter på jobbet. Lite småseg är jag nog idag, kanske beror det på vädret? Men nu är det inte många timmar kvar av arbetsdagen, endast fyra! Såg lönespecen idag också och snacka om att jag blev förvånad. Trodde jag skulle få en skitlön denna månad för att jag varit sjuk och så, men istället lyckades jag få det tredubbla mot det jag räknat ut, häärligt som fan! Så idag ska vi storhandla.

Igår kväll bjöds vi på en supergod knäckig äppelpaj av Lisa, tack så mycket vännen! Var riktigt trevligt och hela gårdagen var bra. Imorgon är jag också ledig och planerna blev lite ändrade från det jag tänkt på till en början. Men det blir nog bra ändå med fotosessioner förhoppningsvis, bra väder och chill.

Vad gör ni i dagens ruskväder?
pusspuss

Drömmar, drömmer

I princip varje natt sedan jag kom hem från Chile har jag drömt om det här. Jordbävningen, raserade hus och kaos.

 

Men samtidigt, nästan varje natt drömmer jag även om det här









Vackra platser, god mat, frukt och dryck, naturen äventyren och framförallt familjen.

En ledig dag

Haft en mysig ledig dag idag, solen lyste med det har blåst lite småkallt hela dagen så det var småsynd. Men vad gör det? Har ju varit ledig och fått njuta av dagen med fina vänner, och än är den ju inte slut.

Hittills har vi hunnit vara i hamnen och myst, hälsat på Lottis två gånger, handlat jordgubbar och jag lyckades få dem helt gratis istället för att betala 30 kr. Vallarna och lite promenader har vi också hunnit med. Och nu väntar jag på att Tommy ska komma hem och sedan ska vi nog vidare till Emma&Lisa där det blir äppelpaj och hårklippning av Terror. (japp det är jag som ska klippa hennes hår, inte min idé haha. )

Pusspuss

 



 

 





 





 


Äntligen sool

Jag är ledig och solen skiner, underbart. Men samtidigt så skulle jag kunna tänka mig att stanna inne och pyssla med lägenheten. Typ fixa inne i sovrummet, börja slipa väggar och sådär. Skulle vara riktigt kul och när man väl börjat med renoveringen så brukar det kunna bli klart ganska fort.

Men nu har jag i alla fall dammsugit och ska snart ut i solen och njuta. Köpa med mig någon frukt kanske och smaska lite av. Foton kommer komma upp senare ikväll, då jag självklart tar med mig kameran!

Pusspuss

Kurre the Rottweiler

Här är den fina hunden vi tagit hand om under helgen, eller mestadels Tommy då eftersom jag har jobbat. En gullig hund som mer är gärna (och alltid) ska stå i centrum.




Fotona är tagna av mig.

Lördagschill i solen

Igår efter jobbet blev det grillning på baksidan hemma hos Emma och Lisa. Mycket trevligt med ett stort glatt gäng. Avslutades med en match i brännboll men har ingen aning om vilka som vann eftersom ingen höll koll på poängen. Men vem bryr sig, jag spelade för att det är så grymt kul.

Blev en långpromenad med hunden innan jag och Tommy gick hem också, häärligt som fan

Här har ni lite foton från kvällen också



 

 







 



 

 


Ge mig....



Ge mig detta.... snälla..

Tummen sover

Min tumme sover, ni vet den där jobbiga stickande känslan man kan få i kroppsdelarna. Men jag undrar hur länge en kroppsdel egentligen kan sova för min tumme gjorde det redan när jag vaknade. Och det är ca 7 timmar sedan. Börjar bli lite småjobbigt för den sticker hela tiden och känseln och greppförmågan är inte som de ska.

Såå, hur länge kan en kroppsdel sova egentligen?


Inga sura miner för mig när det regnar u...

Inga sura miner för mig när det regnar ute idag, jag tjänar ju det dubbla och med regnet kommer folk ha svårt att åka iväg och hitta på något. Så då gör det inget att jag sitter inne och tjänar pengar. Det var igår jag blev lite ledsen och nere av att sitta inne, för är det något jag avskyr så är det att gå miste om fina dagar där vänner hittar på något och solen lyser. Hade iaf en trevlig grillkväll igår med ett skönt gäng. Och vad som händer ikväll återstår att se, vet bara att Tommy bjuder på mat :)


Hunddagis och jobb

Idag blir det till att jobba i fem timmar och sedan mysig grillkvällom vädret håller i sig.

Sitter i soffan med en hund liggandes i knät, lite svårt att skriva eftersom det inte är en direkt liten hund utan en stooor jävla rottweiler. Men han är fin, lite rastlös i våran lilla lägenhet. Det är i och för sig inte våran hund heller, utan vi har lånat honom över helgen.

Imorgon är det också jobb men på måndag är jag äntligen ledig. Ska bli skönt, jobbat som en gris denna månad.

Någon som har en fransk bulldog att låna ut eller skänka kanske?
Pusspuss

Inget bloggande i veckorna?

Hann inte blogga så mycket igår, hade i och försig inget att blogga om heller, då jag jobbade hela dagen och det inte hände så mycket mer. Ska jobba idag med, men slutar i alla fall tidigare, kl. 18, och här hemma skapligt. funderar på att lyxa till det lite med mat, men vet inte vad jag ska laga... tusan, får leta upp något coolt recept på jobbet kanske.

Men nu ska jag börja promenera mot bussen.
Pusspuss

Tutti Frutti Yoghurt splash är en nyhet fr...

s__t2939 (MMS)

Tutti Frutti Yoghurt splash är en nyhet från fazer som jag fått smaka på jobbet idag. Riktigt god och fruktig men när man biter i den och själva Yoghurten rinner ut känns det bara krämigt skumt i munnen, haha.


småstressad

sitter och slänger i  mig frukosten, ska iväg till jobbet alldeles strax. Blir en lång dag idag då jag jobbar 10-20.15. Men skönt ändå, för jag känner att juni månad kommer bli bra när jag får lönen där. wooho. Vad som händer ikväll är nog ingenting sedan, äta och bara ta det lugnt. Börjar tidigt på fredag och jobbar hela helgen.

men nu ska jag kila, ha det toppen idag!
Pusspuss

Därför fick jag present på jobbet

Igår var det så att en kund råkat glömma sin plånbok på jobbet. Jag rotade och gjorde allt för att leta upp henne och kunna ringa och säga att den fanns hos oss. Kände mig lite dektertivaktig. Tillslut hittade jag telenummer och var de bodde men fick ändå inte tag på henne. Tills imorse då hon ringde mig och pratade.

Hon kom senare över och hämtade plånboken och en stund senare var hon tillbaka med en present.

Fick denna fina katt som jag själv tycker är stilren och sådär. Nice som faan.

Och jag blev rörd till tårar nästan. Är det för att folk sällan uppskattar saker så pass mycket att de gör sådant för andra?

Vackert var det ialla fall, och tack Berit Karlsson, kommer alltid tänka på dig när jag ser kissen.


Nya recept i köket

Idag var mormor otroligt snäll och gav mig den älskade Rosendals kokbok. Är helt kär i den boken och använde den flitigt när jag bodde hos mamma och Roger. Så man kan ju verkligen säga att jag saknat den!

Har även köpt nya Elle - Mat & Vin. Grym tidning med häärligt grillrecept. Lycka att det äntligen är sommar och Tommy fixat en elgrill på balkongen. Snart blir det nog årets första grillning på den. Hittills har vi bara hunnit med engångsgrillar på härliga gräsmattor.



 

 

Fick en present på jobbet idag, men vad de...

s__t2934 (MMS)

Fick en present på jobbet idag, men vad det är och från vem berättar jag senare. Blev så glad att det var nära till tårar <3 nu har jag iaf slutat och sitter på bussen hem :)


Åååååhska

Ååh vad jag tycker om åskan. Är ju som sagt på jobbet, men hör hur regnet slår mot taket och åskan mullrar utanför. Får korta små strömavbrott gång på gång, hur underbart är inte detta väder? Helst av allt ska man ju sitta på balkongen med en kopp te och bara lyssna och njuta. För det är ju sällan det är kallt i luften när det är åska, är ju bara härligt kvalmigt.

Men nu är det bara två timmar kvar tills jag kan göra det. Härligt att jag ska vandra på stan också, haha.
Pusspuss

Ännu en dag på jobbet fast idag jobbar ...

Ännu en dag på jobbet fast idag jobbar jag bara till två så det gör inte så mycket. Blir en dag på stan sedan tror jag, måste fixa lite saker. Vad, kan jag inte säga eftersom det är Tommys present. Hihi. Sitter ialla fall på bussen nu, ska försöka sova en kvart. Puss puss


Gårdagens solfoton

Här är lite foton från gårdagen, Soool sool, stråålande sol!

Bilderna säger allt tror jag..





 



 

 


Tick-tock-tick-tock

Oooowee vad tiden går segt idag! Eller så kanske det bara är mitt huvud som är allmänt segt. Men det gör inte så mycket faktiskt. Nu är det ju bara fyra timmar kvar och jag har fått prova fyra nya nyheter som kommer synas i godishyllan. Bl.a. den nya sommarkollektionen med Daim, Oreos kakor, nyhet från marabou premium med citronsmak osv. Lite smålyxigt är det ju faktiskt.

Tääänk om man kanske kunde drömma en liten stund och hamna i en lika flippad och cool värld som i nya Alice i underlandet - filmen. Det skulle vara riktigt värt just nu. Men istället tänker jag dricka en redbull och se var den tar mig, hahaha. Fast det blir nog bara en festis...

Vad har ni hittat på idag, något skojigt hoppas jag?
Pusspuss

Dags för ännu en jobbdag, men vad gör d...

Dags för ännu en jobbdag, men vad gör det när jag tjänar pengar och när solen ändå tycks ha gömt sig. Sitter på jobbet nu och väntas på att få stämpla in, börjar kl 10 och slutar 20.15 så det blir en ganska lång dag. Är rätt trött idag, men förhoppningsvis piggnar jag på mig under dagen. Ta en powernap nu kanske? Haha puss puss


Grymt mysig dag

Hittat på massa bus idag skulle man kunna säga. Eller bara vandrat runt som en tok. Gått ned på stan, fram och tillbaka mot hamnen. Lunchat med mormro och morfar, Lisa och Emma. Åkt till Elgiganten och vidare till ett berg och suttit och myst med vänner, jordgubbar och soool. Nakenchockat för en turist (inte jag då) . Fotat åt Lottis och gjort det lilla fotojobbet som det förmodligen blir mer av. Lagat supergod mat med fläskfilé och basilikasås och avslutningsvis kollat på Alice in Wonderland.

 

Grym dag och har hunnit med mycket på den korta tiden som dagarna faktsikt erbjuder.  Mer bilder kommer förmodligen imorgon, men nu sova då jag jobbar heeeela dagen imorgon.

Ut i solen och vandra

Påväg och våldgästa Lisa och Emma, för att sedan ut och vandra i solen. Får se vad dagen har att bjuda på. Något härligt förhoppningsvis. Njuuta njuta!

Vad ska ni göra denna måndag?

Fredag, en av de bästa.

I fredags var det som sagt födelsedagskalas för mig och Lisa och här har ni lite foton från förfesten!

Enjoy


























Inte lika varmt idag

Solen har gått i moln, eller någon gång under natten kom molnen i alla fall och det regnade? Men jäävlar vilken underbar dag det var igår då. Har massa foton från tjuvholmen, grillning i hamnen och målning av Viktors bil. Men de får ni se senare.

Eftersom vädret bjuder på en sköön och soft innedag så är det dags för storstädning av heeela lägenheten. Dammsuga, damma av möbler, skura golv, tvätta fönster, bädda rent osv. Det ska lukta frääscht och gott här när Tommy kommer hem.

Pusspuss


Ligger i solen och njuter, helt underbar d...

s__t2929 (MMS)

Ligger i solen och njuter, helt underbar dag :)


FIESTA!!

Nu är det snaart dags för feest! Ska iväg till EmmaLisa med Carro. Mycket treevligt! :)

God morgon folket! Fredag, jag är ute och ...

s__t2928 (MMS)

God morgon folket! Fredag, jag är ute och går halv åtta på morgonen och det regnar. Om ni tror jag är ute frivilligt såhär tidigt så är det fel. Ska nämligen jobba idag till kl 15. Sedan är det FIESTA!! Har längtat som en jävla tok och ikväll blir det röj. Ska se till att skicka bild på kvällens outfit också, för klänningen är galet snygg<3 (tack Lisa)


work it babe

Nu ska jag iväg till jobbet! 10.30-18.15! Meeen vad gör det när det är 100 % OB idag?

Wish me luck
pusspuss

Fredags natt var en av de bästa

Förra fredagen var en av de bästa nätterna jag varit med om. Jag har nog inte skrattat så mycket på länge faktiskt. Och det finns en film som bevisar det.

Började med en lugn chillkväll hemma, med massa gottigott. Ananas, melon, munkar, wienerbröd, två sorter chips och tre olika dippar. När alla hade dragit så var det bara jag och Lisa kvar, så självklart drog vi ut på äventyr.

Vi blev jagade av The Devil Duck när vi bara skulle ta och fota lite coola foton vid slottet. Och det var så sjuukt jävla kul att jag ska försöka lägga upp filmen på det.

här har ni i alla fall lite bilder från kvällen.









 



 








Sushi i lördags!

I lördags bjöd jag hem familjen på middag. Och jag agerade sushikock, om jag får säga det själv lyckades jag riktigt jävla bra med bitarna också!








Felicia fyller systembolaget!



Grattis min älskade fina vän som fyller systembolags-ålder idag! <3 Hoppas verkligen på att du haft en fin dag och jag önskar att jag kunnat spendera hela dagen med dig. Men istället fick jag sitta inomhus och jobba. Men lovar att kvällen blir grym när jag kikar förbi!

Grattis Grattis igen Lisa!!
HURRA HURRA HURRA! <3

Blev shoppingsugen när jag bläddrade i tid...

s__t2921 (MMS)

Blev shoppingsugen när jag bläddrade i tidningarna på rasten. Var ett tag sedan som jag verkligen shoppade och har hållit mitt mål med att endast köpa basplagg någon gång ibland. Duktigt av mig. Men när jag fått en större lön i sommar kanske jag ska unna mig en dag med shopping.


Iväg och fota

Helgen har varit fullspäckad! Ska lägga upp lite bilder jag tagit från helgen och kanske ett videoklipp om jag får upp det också. Men nu ska jag ta mig vidare till Oxelösund för att fota min vän Cissi.

Pusspuss

Hade en to do list

Häromdagen hade jag en fullplanerad to do list, men nästan inget av det som stod utfördes. Fotograferingen blev framflyttad till måndag då det inte är så stressigt längre, men fikan blev i alla fall av. OCh Byggmax åkte jag inte till heller.. så det blev inget av mitt projekt.. Jaja, det kommer när det kommer..

Nu har jag jobbat som en tok i två dagar, därför jag inte skrivit några intressanta inlägg.. Gårdagens inlägg var ju inte speciellt roliga, haha. Hade tråkigt och var trött som jag vet inte vad. Blev alldels för många helt enkelt. Jobbade i ca tolv timmar igår och idag har jag jobbat i tio timmar, så då kan man säga att jag är rätt slut.

Men ikväll blir det en lugn och härligt tjejkväll. Love love.. <3
dricka lite vin kanske?

Ska städa undan nu i alla fall, innan bruudsen kommer.
Pusspuss

"Är du också från värmland?" frågade en ku...

"Är du också från värmland?" frågade en kund mig idag. Komiskt då jag har mitt stockholmssnack med det sörmlandska bräkandet :)


Det är inte likt mig att köpa godis väldig...

s__t2904 (MMS)

Det är inte likt mig att köpa godis väldigt sällan jag gör det. Men köpte för att bli lite piggare, iaf för ett litet tag. Ne nu måste jag sluta Blogga massa onödigt och tråkigt!


Uttråkad på jobbet och då kan det bli såhä...

s__t2903 (MMS)

Uttråkad på jobbet och då kan det bli såhär. Stället är tomt på folk och jag har nedräkning av timmarna. Fem kvar...


Låten good morning med Kanye west passar m...

s__t2902 (MMS)

Låten good morning med Kanye west passar mig just nu. Är trött som tusan efter att ha sovit lite dåligt inatt. Men men har sex timmar kvar nu, hoppas det går fort.


Hjulen på bussen snurrar runt runt runt, ...

Hjulen på bussen snurrar runt runt runt, och jag är på väg till jobbet. Blev alldeles för lite sömn inatt, men hade ganska svårt att somna, det var ju så tomt och tyst. Men dessa dagar kommer gå fort iaf. Idag jobbar jag 8.30-20.15, sjukt lång dag. På kvällen ska jag och emma handla inför morgondagen, då det blir en mysig tjejkväll. Igår blev det inte heller som planerat. Blev de fika med Cissi bara, foto tar vi på måndag. Och åka till byggmax blev inte heller av, tråkigt som fan. Men jag och Tommy hade iaf en mysig kväll innan han skulle åka. Ska nog vila lite på bussen nu. Puss puss


Dagens To Do

Idag har jag lite skit att  göra, eller skit ska jag inte kalla det eftersom det är riktigt bra grejer! Så här kommer min lilla to do list:

* Jobba 8.30-14 (sluuuutar snart!)
* Fota och fika med Cissi, länge sedan sist <3
* Träffa Robin G som hänger med och hjälper mig att köpa material till ett litet projekt.
* Laga supergod middag med snyggingen.
* Säga hejdå till snyggingen som åker bort resten av vecken (ledsen min på den!)

Så jag har även planerat resten av veckan också, bara för att ha något att göra. Hm.. förutom morgondagen, den är inte alls planerad mer än jobb..

Pusspuss

Morgonpromenad så här lite halv tidigt. ...

Morgonpromenad så här lite halv tidigt. Det är inte för att jag kanske är speciellt hurtig som jag är uppe kl 7 på morgonen för att gå. Nej, utan det är för att jag måste ta bussen till jobbet. Börjar kl 830, men slutar faktiskt redan kl 14, så blir skönt. Hem och vila en liten stund. Vad ska ni göra idag?


Dagens middag - Lax med ris och dressing



Dagens middag blev citronkryddad lax med fullkornsris och en supergod gräslöksdressing (som Tommy fick stå för) och sjäääälvklart åt jag sparris också. Mumma! Tallriken var fylld med mat och jag menar verkligen fylld.. den var smockad! Ni ser bilden nedanför. Och under den är även en bild på att jag faktiskt åt upp precis allt! Det tog sin lilla tid och oooj jag befinner mig i matkoma 2000!!




Snart, om bara ungefär två och en halv t...

Snart, om bara ungefär två och en halv timme slutar jag. Sitter på en kort rast just nu och äter rostad smörgås, så jag inte kolar av hunger de sista två timmarna. Kom precis på att jag glömde bort äpplet i väskan...igen. Ja ja nu ska jag sätta mig i kassan igen. Har ni haft en bra dag i solen?


Fördomar tyvärr..

Så mycket som jag verkligen vill vara helt fördomslös så har jag alltid en gnutta kvar i tankarna. Jag avskyr verkligen allt som har med fördomar att göra, allt från det att det handlar om en individ till olika etniska bakgrunder osv. Det är fördomar som skapar problem.

Men samtidigt är det svårt att helt bli av med fördomar när vissa grupper är duktiga på att bygga på fördomarna som de redan har mot sig själva.. Som idag t.ex. hade vi precis inne två kunder. Jag tänkte inte nämna var de kommer ifrån men ni kommer förmodligen kunna gissa.

Såg chefen ställa sig en bit ifrån och iaktog dem.. Jag satt som vanligt i kassan och iaktog kunderna som jag brukar göra mot alla kunder när jag inte har något bättre för mig. Och så kommer det... de börjar tissla och tassla och smussla och jag vet inte vad de håller på med. Det ser bara enormt misstänksamt och suspekt ut. Så vad ska jag göra, stoppa undan fördomarna och låtsas som ingenting? Eller undra om de verkligen snattade grejer...?

Aja... det är en svår fråga det där med fördomar, men jag håller mig helst borta från dem, så gott det går.
Vad är era tankar gällande fördomar?  När stöter ni oftast på dem?

Pusspuss

Såhär kul har jag på jobbet just nu. Vill ...

s__t2900j (MMS)

Såhär kul har jag på jobbet just nu. Vill hem och baka och sova lite, men bara lite lite. 5 timmar kvar av denna dag... Segt.


Jobbschemat för denna vecka ser ut såhär, ...

s__t2888 (MMS)

Jobbschemat för denna vecka ser ut såhär, så det kommer bli en aningen begränsat Bloggande. Men ska försöka göra så gott det går. Måste fixa den där grejen för tävlingen också. Känns som om denna vecka blir rätt fullplanerad!


Jag sitter inomhus idag

Solen skiner det kommer säkert vara rätt varmt ute, och jaa ni läste rätt. Jag ska sitta inomhus! Tjooho! Som om jag har något val egentligen, för jag jobbar ju. Och det är ju bara bra för min egna del.

Förresten så blev glassen jag gjorde igår suuuupergod! Eller som Lisa sa "Det kn*llade fan i munnen, du är kick ass!" Och så fick jag mer än MVG på det. Var vanilggräddglass med kakdeg och chokladbitar. Men jag vet hur jag kan göra den ännu godare till nästa gång.

Och har redan fått en beställning på att göra mer glass till nästa vecka, awesome! Här behövs ingen glassmaskin neej, jag klarar mig utan. ;-)

Nu ska jag äta upp frukosten.
Pusspuss

Gårdagens middag



Gårdagens middag är det på bilden, tyvärr glömde vi sallad men det gjorde inget för vi blev grymt mätta ändå. Blev det som står på bilden, marinerad baconinlindad fläskfilé som grillades i ugnen med klyftpotatis. Gott som faaaan och jag kunde leva på det hela kvällen, haha.

Pusspuss

Stöket i köket!

Såhär ser det ut i köket just nu, småstökigt men i bagartagen. Niice som faan! Men nu tror jag också att det blir lunch på stan med Tom. är hungrig som..... jag vet inte vad?!

 

Pusspuss

Göra egen glass!

Bli inte allt för chockade nu, men jag ska faktiskt prova på att göra min egna glass med laktosfri grädde! Så jag själv kan äta den, men sedan är det för en liten grej jag ska göra. Berättar mer när allt är klart och om jag lyckats med glassen. Haha, ni får självklart se bilder på hur det kommer gå till senare.

Och nej, jag har ingen glassmaskin..
Pusspuss

Inte långt kvar nu!

Nu är det ca en timme kvar på jobbet, skönt som tusan då min spänningshuvudvärk blivit värre. Behöver någon som kan fixa nacken kanske - massage tack?! En kund har hunnit bli irriterad på mig idag också, han hade säkert en dålig dag och lät det gå ut över mig istället.. haha!

Längtar hem också, för vi ska laga vääärsta supermiddagen! Köttet är redan i marinad och har legat så hela dagen, snacka saftig den kommer vara då! Blir i alla fall Ugnsgrillad fläskfilé med honung/soya marinad och klyftpotatis! Hur jääävla gott låter inte det? Mumma.

Är det fortfarande varmt ute kanske man kan äta på balkongen?
Pusspuss

BLOGG hello sugar bagerskan är med i expre...

s__t2894 (MMS)

Hello sugar bagerskan är med i expressens söndagsbilaga. Så nu har jag fått lite inspiration på bakning så ikväll och imorgon smäller det!! :) här ska bakas!


Lite sådär... trött?

Blev lite småstressigt att åka från jobbet, hem, byta om och åka igen. Men det gick bra i alla fall och vi kom iväg till en ganska lam förfest där inte mycket hände egentligen. Tillslut var det till och med någon random-tjej som försökte kasta ut oss för hon ansåg att det var vårat fel att musiken inte funkade när vi bara hade suttit ute på altanen. Jaja, vi fick i alla fall stanna kvar.

Och jag träffade/såg många gamla vänner som jag inte träffat på otroligt länge, kul som fan! Tyvärr tappade jag bort en av dem på krogen, så hann bara hälsa. Men hade varit riktigt kul att få prata lite, då det var så pass länge sedan.

Nu blir det i alla fall jobb efter en lååååång natt. 10.30-18.15...
Hoppas ni mår bra dagen efter valborg!
Pusspuss