Hey You!


Låång lång natt..

Usch vad dåligt jag sov inatt, och inte många timmar blev det heller. Det är så att Tommy är borta hela veckan och jag tycker det är jättejobbigt att sova ensam.. Saknar honom massor redan, även fast han bara åkte igår och kommer hem ikväll. Men han åker igen till helgen och är borta till söndag då.

Såå jag sov knappt något alls inatt, känns verkligen segt att somna runt halv fem och sedan vakna till och från pga värmen och vara svettig.. Men, halv tio gick jag upp och därmed har jag sovit alldeles för få timmar.

Men nu slänga i mig frukost och göra mig iordning, ska träffa Cissi senare idag!

En ny garderob tack!

Jag är så gaaalet shoppingsugen...! Fan!

I want to go outside






Ett litet smakprov efter gårdagens fotogra...

imag0538-1 (MMS)

Ett litet smakprov efter gårdagens fotografering för "modell för en dag " nöjd med resultatet men synd att bilderna är dyra och jag sparar pengar.


Ska'n'Ska äger!


Efter att ha sett dem första gången på Typ En Festival så har jag blivit helt galen i detta fantastiska band. Och det hyllar jag med genom att slänga upp lite foton från spelningen som jag tog!
















sushistrutar, mysflickan och döda djurens dag

Jag hade redan ätit lunch igår, men följde med Matilda för att joina henne och tog själv en temaki (sushistruten). Vandrade runt lite genom Nyköping och såg en död råtta bl.a.





Temaki, supergott och enkelt om man inte orkar ta sig en hel sushitallrik.


Vegetarisk sushi till Matilda



det var inte det enda döda smådjuret vi hittade..



Bill Cunningham - New York Times photographer

Hittade denna mysiga video idag på en gammal man som verkar så otroligt underbar. Bill Cunningham plåtar bl.a. streetmode för New York Times, och han verkar sådär härligt glad och mysig. Lite av en loner men ändå så uppskattad av många.



Jag skulle också vilja syssla med streetfoto, människor är så fantastiskt snygga och vackra! Alla på sitt egna sätt.

Crazy breakdancer - B Boy Junior!!



Kan inte säga något annat än.... Woow...!

Saxobeat in black'n white?





svartvit eller färg?
Ska 'n' Ska som spelar i alla fall!

Måns Ols i Sala

I torsdags var ju som sagt jag och Tommy och fotade i Sala och vandrade lite i Västerås. Efter fotograferingen bjöd killarna oss på middag, för att vi tagit oss så långt för en fotografering. Vi hamnade på ett helmysigt ställe med underbar mat, namnet på restaurangen är Måns Ols. Och skulle ni ha vägarna förbi Sala någon dag så tycker jag absolut att ni ska besöka det stället. Underbar mat och fantastisk natur som man kan njuta av när man äter.






detta foto är helt oredigerat, och fick till ljus och färg på ett klick, underbart!


Jag åt en supergod kyckling med goda kryddor och en underbar röra till!





Vacker inredning var det också, lite sådär härligt mysigt och lantligt.


Jag har världens finaste pojken och sambo....

imag0520-1 (MMS)

Jag har världens finaste pojken och sambo. Idag fick jag paket för en dag han hittat på själv. "jag älskar dig " -dagen. Hur fint är inte det? Batterigrepp och fjärrutlösare till kameran! Jag älskar dig, Tommy, du är underbar!


it took a while for you to find me










När vi var i Västerås så var vi även förbi Sala Silvergruva och Jim och Ted skulle bo på ett jättemysigt och vackert vandrarhem. Nästan så man blev lite kär i den gamla och ljusa byggnaden. Så jag var tvungen att fota lite.

En dag som inte känns så vettig..



Sitter och lyssnar på musik i soffan , redigerar foton och kikar lite på platsbanken.. Har egentligen inget kul att berätta och jag skulle gärna dra ut och åka lite bräda men mitt knä funkar inte som det ska så det får läka i lugn och ro.

Städa och fixa lite hemma ska jag i alla fall göra, och fortsätta redigera bilder. Känner att jag skulle kunna sova bort den här dagen för att jag inte orkar göra något.. Men imorgon blir det lite mer spännande! Då är älsklingen ledig + att jag ska på möte angående starta eget. Så det blir fint.

neej nu åter till bildredigeringen!

Typ en festival 2011, part II









Typ en festival 2011, part I

Lite foton från fredagens spelningar på Typ En Festival. Regnade hela dagen och till en början var det inte speciellt mycket folk, men när mörkret lagt sig började publiken komma.








Min första face- och kneeplant

Idag hände det alltså, något jag klarat mig ifrån länge.. Jag ramlade med longboarden. En faceplant och slog i knät ordentligt. Tur bara att ansiktet klarade sig oskatt! Men jag får samtidigt skylla mig själv då vi var två stycken som åkte på en bräda, haha. Sådant som händer och jag mår i alla fall bra. Så imorgon tar jag och Lisa ut Sofie (som aldrig tidigare åkt bräda) på en liten tur genom Nyköping. Det blir fint!

Redigera fler foton från helgen så det kommer upp lite roligheter här, och sedan blir det att kika på en film innan läggdags.

Snart är hösten här och då lär det bli betydligt mer bloggande.

Sneakpeak från Typ en Festival



Ja, det är festivalen med det roliga namnen - Typ En Festival. Många frågar vad namnet på Nyköpings festival är, och när jag svarar Typ En Festival så får jag alltid frågan igen "Jaa, men vad heter den då?". haha, kul namn som verkligen blir en snackis när det pratas om .

Här är en liten sneakpeak på en bild jag tog, kanske inte någon speciell bild, men jag gillade hur ljuset låg på gitarristen. Har som sagt över 800 bilder att redigera, bara från IGÅR! och sitter och pysslar med dem nu innan jag ska ta mig nedåt stan igen. Kommer vara svårt att välja ut några bilder, då jag är nöjd med så väldigt många.

Tonerna som gör lördagens redigering



Sitter och redigerar foton från gårdagen, många schyssta foton blev det och en del kommer komma upp här i bloggen också! Cults och annan skön musik håller mig sällskap när jag sitter och tittar igenom alla 800 foton. Ska ta och ladda upp inför en lång dag med fotografering idag också.. Detta kommer bli grymt!

Idag blir det ännu en fotografering

Jag hoppas att det inte blir regn som SMHI har varnat om, hoppas på sol eller åtminstonde uppehåll hela helgen. Det är nämligen så att Nyköping har sin lilla festival nu - Typ en Festival. som hålls årligen här i staden. Och jag har fått chansen att vara lite utav en dokumentär/artistfotograf.

Så det ska bli riktigt kul! Idag spelar bl.a. Adam Tensta och imorgon kommer Jasmine Kara också. Sedan är det mycket fler band självklart! Men ni får kika in på hemsidan häär.

Nu är vi på väg hem efter en heldag i Väst...

Nu är vi på väg hem efter en heldag i Västerås. Har gått riktigt bra idag och det var otroligt kul att få göra det här. Hade en trevlig middag vid en underbart vacker sjö också. Mem bilder kommer imorgon, och vad det är jag har gjort får ni som sagt veta senare.


Hej Västerås!

Nu åker jag och Tommy till Västerås, strosa lite på stan och ta det lugnt för att sedan ha en fotosession ikväll. Kommer bli grymt, intressant och väääldigt spännande! Önska mig lycka till nu.


En fantastisk konstnär!

Igår när jag sökte efter lite schyssta longboardfoton för inspiration hittade jag den här bloggen och konstnären!
Han designar egna longboards och målar bl.a. skor och tavlor. Och det är riktigt schyssta konstvärk han sysslar med! Han stylar till och med hår.








Taggad för morgondagens fotografering

Imorgon ska jag och Tommy ta en tur till Västerås, och där ska vi kika runt lite och träffa en vän till Tommy. Senare blir det en fotografering, ska bli riktigt spännande..! Vad det är jag ska göra får ni veta vid ett senare tillfälle.

Men nu är det dags att krypa ned i soffan och kika på något avsnitt av Outsourced .

I been sleepin' for 40 days






När vi började ta oss på resan till Borlänge

Store eloge till dessa killar som åker 250 km, Stockholm - Borlänge!!




Första bilden...

Sedan kom den seriösa bloggminen fram

Alla laddar inför åket

trötta och...

larviga efter resan satte vi oss på pendeln hem.



Blev en fin dag ute i Stockholm idag, dock väldigt trötta efter gårdagen. Var riktigt kul att få träffa Jim igen och synd att Danne (som åkte Linköping-Sthlm sist) inte kunde komma förbi.

Longboarddag i Stora staden!









Nu är de igång ännu en gång, denna gång MrJim & Ted som åker för Barncancerfonden. Jag och Lisa var uppe i storstaden för att hälsa på våra vänner och önska dem lycka till på resan. Vi åkte även med dem en bit från Plattan bort till Sundbyberg.

Detta är inte alla foton men det kommer upp ett par till senare, vill ju inte bomba bloggen med ett enda långt inlägg med bara foton från eventet, bättre med två istället! Ju fler desto bättre, riiiiight?!

Ni kommer även kunna följa killarnas resa på bloggen (klicka) eller via deras facebook-grupp. (klicka)

Longboardevent i Stockholm

Uppe extra tidigt idag, just för att jag och Lisa ska på ett Longboardevent i Stockholm. Jag skrev om några killar för ett par veckor sedan, då de åkte Linköping-Stockholm. En av dem killarna och en annan vän till honom kör en nästan repris på åket! De åker från Stockholm till Borlänge, och de gör det för barncancerfonden. Så vi ska till Stockholm och träffa dessa killar och sedan åka en sväng med våra brädor. Uuuunderbart! och dessutom får vi chans till att träffa fler longboardåkare, hur bra som helst!

Igår var jag och Lisa även ute och åkte en långsträcka med våra brädor. Har lite filmer vi ska knäppa ihop och göra något skojigt av sedan. Men vi åkte i alla fall runt fyra mil igår. Nyköping-Oxelösund + extra! Och ni anar inte hur seg jag är i kroppen igår.. Dum som jag är ibland så glömde jag stretcha och det får jag känna av idag!

Men nu är det dags att göra sig iordning, Lisa plockar upp mig om en halvtimme sedan bär det iväg!

Nu kommer jag igång och rör mig igen

Under sommaren har jag varit väldigt dålig på att motionera och röra mig. I och för sig har jag åkt väldigt mycket longboard, men det tränar ju inte hela kroppen. Men idag var jag på gymmet för första gången på ett par månader, sedan i våras någon gång faktiskt. Kändes riktigt skönt och jag känner av det nu efteråt också. Är helt slut i kroppen nu..

Så lägga mig i soffan en sväng och ta det lugnt..

Dansen ger mig gåshud och tårar i ögonen

Jag älskar att dansa.. Och jag skulle så gärna vilja lära mig mer. När jag dansar hamnar jag på en annan plats som inte finns på denna jord, lite så skulle jag kunna förklara det. Jag blir så oerhört lycklig när jag får röra på kroppen.

Sitter just nu och kikar lite på So You Think You Can Dance och dansarna i år är helt fantastiska, de är otroliga!! Så fort de dansar så får jag gåshud, ibland känner jag också hur ögonen tåras, det är så vackert. .

If you don't get enough I'll make it double

Read more: http://artists.letssingit.com/shakira-lyrics-rabiosa-feat-pitbull-297xrqn#ixzz1Uvtut9SC
LetsSingIt - Your favorite Music Community


Här är en dans som exempel, så otroligt vackert! Och kolla hur Tadd gör sin snurr på golvet, ser helt sjukt ut.

If you don't get enough I'll make it double





svart/vit eller färg?


En lugn sensommarhelg

Känner på mig att det kan bli en fin sommarhelg, jag tycker även att det känns som att hösten är på g. burrburr! Men gårdagen var fin, jobbade halva dagen och hann även med att fixa lite saker på arbetsförmedlingen, vilket gjorde att jag kände mig lite stolt över mig själv.

Blev en lugn kväll igår med lite vänner och tv-spel också, men tyvärr lite för sent för mig då jag jobbar idag. Så jobb nu, 9.45-15, imorgon också men en timme senare. Ikväll ska vi ut i skogen och se om vi också kan hitta lite svamp! Och sedan blir det myspys med älsklingen. Det behöver jag verkligen då vi knappt hunnit spendera tid tillsammans. ♥

Tu eres como una mariposa



Funderar på att lägga en kväll åt redigering. Varit på jobbet hela dagen, gick riktigt bra och det har varit väldigt roligt också. Vill lära mig mer, mer, mer nu så man kan utvecklas lite. Är så otroligt kul att jobba på EM möbler.

Men som sagt, kanske ta och redigera massa foton ikväll och fixa lite, måste börja fixa med visitkort också, då jag har lite grejer på g, och då kan det ju vara bra att kunna exponera sig ännu mer som fotograf. Känner mig grymt taggad, speciellt efter lite erbjudanden jag fått. Men vad det är får ni vänta med att veta, ska bara se till att säkerhetsställa allt!

Ett foto på Linnea här i alla fall, sedan vår plåtning för någon månad sedan!

Underbar kväll med Don Omar!





Hade en helt fantastisk kväll på Don Omars spelning igår. Åkte dit tillsammans med pappa då vi båda delar kärleken till latinomusik och dans. Går knappt att beskriva med ord, och idag har jag träningsvärk i benen kan jag säga!

Nu dags att åka mot jobbet.

Idag.... DON OMAR!!



Idag bir det en festival, en månad sedan sist och vad passar inte bättre än att se Don Omar live ännu en gång? Såg honom live första gången i Chile vintern 2010, och då stod jag ganska så långt borta. Men nu hoppas jag på att komma lite närmre, haha.

Slår denna spelningen Chiles spelning? Det återstår att se...! Taggad är jag i alla fall, wiiiiho! Ska bli grymt bra.

2011.08.11

God morgon alla läsare!

Suttit och njutit av lite frukost och läst lite bloggar nu på morgonen. Ska alldeles strax iväg och handla lite åt Tommy och sedan bara städa fram tills jag ska åka vidare mot Södertälje. Kan ni kanske gissa vad jag ska göra där?

Sitter och lyssnar på skön musik med den här mannen, Jamie Cullum. Skön röst och passar perfekt för en morgon som denna.

Två söta missar




Fotade min brors och Elins kattungar häromdagen när vi var på besök. Riktiga sötnosar!

En torsdag i naturen














har haft en helg som varit full av roligheter, det har iof varit så hela veckan. Inte haft en lugn stund! Och här är lite foton från torsdagen, när vi åkte ut på kvällen till femöre i Oxelösund och satt och njöt av solnedgången och naturen. Killarna smuttade på öl och vissa foton känns lite reklamaktiga. Några  bilder är även tagna av min älskade pojkvän när han sprang runt och var mästerfotograf.

familjeäventyr

Blev för ett tag sedan utmanad av mamma och familj, med ett äventyr på Boda Borg. Så nu är jag och brorsan i lag tillsammans med hans flickvän, möter mamma, Roger och Gustav. Det ska bli en spännande match!

Önska mig lycka till. ;-)

So while we're living here



Fotograf: Lisa Högbom, modell: jag make-up & hår: jag Assistent: Tommy Boo

Ännu en bild från fotograferingen i tisdags, nöjd med resultatet, inte bara nöjd då. Utan känner mig verkligen extremt snygg! Trots min sura blick, men det är svårt att slappna av med solen i ögonen, hehe.

för det är freedag!

Fredag är fina dagar, fast denna vecka har tisdag,onsdag och torsdag varit de allra finaste dagarna hittills. Det är mycket för att Tommy varit ledig de dagarna och vi har fått spendera lite tid tillsammans. Fotografering i tisdags och de två andra dagarna har vi bara legat ute i solen och slappat tillsammans med Calle (som syns på bilderna.)

Så har haft en riktigt fin vecka och mer kommer att hända. Idag drar Nyköpings Festdagar igång med karneval, tivoli och massa marknader och andra festligheter med livespelningar osv. Ska ta en sväng på stan med mamma strax också, och imorgon ska vi iväg till Boda Borg då mamma och hennes sambo utmanat mig, bröderna och våra respektive.

Det är lite hur min vecka ser ut och har sett ut, försöka fota så mycket som möjligt också! Det blir bra det.

Hoppas ni alla får en fin helg i sommarvärmen!

Don't let em hold you down, reach for the stars







Häromdagen fotade jag älsklingen för första gången. Min snygge man, gaah...! Det är inför en grej han förhoppningsvis ska göra, men vad kan jag tyvärr inte berätta än. Men hoppas det går vägen i alla fall!

Såhär såg det ut igår,









Underbara sommardag



Igår fick jag agera modell!



Min fina vän Lisa var fotograf och jag fick vara modell. Älskade Tommy var assistent och hjälpte till massor. Finns en del foton att redigera, både på Tommy och på mig. Och tack Lisa för att du tog dessa fina foton på mig, känner mig lite snygg sådär! ♥

My man's handsome!


Länge sedan, förlåt...

Nu är det fem dagar sedan jag bloggade sist, och nu måste jag komma igen lite. Har haft för mycket i huvudet för att kunna hitta inspiration och ork till bloggen och fotografering överhuvudtaget, men nu ska jag se till att komma igång igen. Men eftersom det är så fint väder ute just nu så får ni nog vänta ytterligare liiite lite till. :)