Don Omar

Imorgon ska vi se Don Omar liiiiiive!! :D

Första dagen i Chile!




















Befinner mig i Chile just nu!

Halloj bloggen och ni fa lasare. Ursakta att det formidligen blir krangligt att lasa utan de svenska vokalerna, men det far ni sta ut med!

Kom hit igar (sondag) kl. 13 chilensk tid. Akte direkt till nya lagenheten och kikade for att sedan gora varan lilla "tradition" nar vi kommer hit forsta dagen. Det ar att dra ned och ata pa en speciell restaurang. Gott gott. Blev ganska tidigt ocksa, somnade fort nar vi kom tillbaka till lagenheten. Hade inte sovit sa mycket pa planet, ungefar 3-4 timmar av over 24 timmars total resa..

Idag har vi chillat, gick fran lagenheten till stranden, vandrade hela stranden och sedan tillbaka. Vi gick i alla fall i over fyra timmar och det ar ju ratt langt. Drog till en skejtpark for Alex skull daar vi traffade massa trevliga manniskor vi fick kontakt med. Sa brorsan var ivag sjalv och skejtade med dem under dagen medan jag och pappa vandrade runt pa en marknad och handlade lite schyssta grejer.

Fotat lite idag, kommer ett inlagg med bilder efter detta.

Har till och med lyckats branna mig pa dessa fyra timmar. Var mulet och jag smorjde inte in mig, sedan kom solen en timme och Tjoff sa det sa ar jag solbrand. Tur att jag blir brun om tva dagar och inte rod som en tomat langre.

Nu ska ni fa lite bilder!
PussPuss

starbucks sverige,...

2a07b599fac771fa8ffb57fda15af1de.png

Kolla varifrån!

starbucks sverige, och jag har varit där. Mums för Karamell Latten de hade<3 nu sitter jag på planet till frankfurt! Hemma om tre veckor. Hoppas ni har det grymt i superkalla sverige<3 puss puss


på väg!!...

0-6a706a65d1bfb6f5ad28228532f33869.png

Kolla varifrån!

på väg!! I snökaoset som tydligen är klassat som nivå 2. Jobbigt läge och vi har inte kommit fram till Tälje än. Men jag lär väl uppdatera så mycket jag kan om jag har något att skriva om vill säga. Men såhär ser det iaf ut på motorvägen, man ser dåligt och det är mycket snö...!


Händelserik Fredag

Oj vilken fredag! Varit ute och farit hela dagen. Bl.a. har vi kört fast med en sjukt stor bil i diket... Tommy, stackarn, höll på i över en timme för att få loss oss och jag fick inte hjälpa till. MEn tillslut kom en snäll person och hjälpte oss och då var vi loss på fem minuter.

Fixat en hemlig grej som Tommy köpte idag, vad det är berättar jag efter Chile. Men det blir skitbra! Sedan har det varit förfest här och snart ska vi bara ta det lugnt och sova. Ska ju upp sjukt tidigt imorgon, runt halv sju eller så.

Men allra först så måste jag betala lite räkningar och fixa det sista för morgondagen. Kommer bli kul och spännande, men oj vad jag kommer sakna! <3

Pusspuss

Zebra naglar...

3570e238e24101aa9e22c33cbcbfedcc.png

Kolla varifrån!

Zebra naglar är fixat nu. I lila och vitt fick det bli, eftersom lila är favoritfärgen. Var lite Klurigt i början men övning ger färdighet. Vet att jag inte skrivit på ett par dagar och det kommer bli få inlägg nu med. Men ska försöka uppdatera lite ändå!


Trevlig fika på stan

Åkte ned till stan förut för att ta en fika med en gammal klasskompis från högstadiet. Har inte träffat henne sedan vi slutade nian heller, så det var riktigt trevligt. Prata lite gamla minnen, hur vi gått vidare och vad vi gör idag. I like. Så efter Chile blir det nog flera fikan med henne.

Precis kommerh em till pappa igen men ska alldeles strax åka iväg igen. Denna gång till ännu en gammal klasskompis och fika hemma hos henne. Trevlans ännu en gång!

Men nu måste jag dra mig iväg!
Pusspuss

God morgon!

morrn morrn läsarna!
Här är jag uppe med tuppen, har varit uppe sedan kl. 7... Sjukt som fan när jag egentligen hade velat sova ut. Men min huvudvärk som jag haft ett par dagar nu vill inte släppa och förkylningen har blivit värre. Därav att jag är uppe så tidigt. Men ska få i mig lite frukost för att kunna ta värktabletter, sedan ska jag nog försöka sova lite igen.

Men ska inte gnälla om huvudvärk och dålig sömn här, min blogg ska vara en glad och positiv blogg!
Pusspuss

Sweet dreams

Tänkte hoppa in i sängen nu, sova lite och vakna tidigt imorgon. Tänkte gå upp runt åtta faktiskt för att sedan äta frukost med farmor. Gullig jag är då!? Blir svårt att sova ensam inatt, var ett tag sedan... Sakna Sakna.

Men lägga mig och kika lite på tv innan jag somnar hade jag väl tänkt göra, blir kanske lättare då. Så jag hoppas ni sover bra och drömmer sött! Jag själv ska försöka.
Pusspuss

mysterious girl



Foto: Jag
Modell: Lisa

första gången på länge...

som jag är riktigt uttråkad faktiskt. Inte varit det på flera dagar/veckor. Det är också första kvällen på jag vet inte hur länge som jag är utan både Lisa, Emma och Tommy...! Gosh.... Därför jag är så uttråkad? Vi brukar ju alltid ha kvällarna planerade med något skojigt hittepå. Men nu är Lisa, Emma och Viktor på väg till Åre, Tommy är i sthlm och jag är i Slöddertälje.

Hinner inte träffa Lisa&Emma och Viktor innan jag drar till chile heller, så kommer inte träffa dem på över en månad. Men gulliga Lisa har sagt att hon minsann tänker hämta mig på flygplatsen. <3 Saknar dig redan massor vännen min.

Kommer sakna Tommy massor också när jag åker, vad ska jag ta mig till utan er?! Tre veckor i Chile får gå fort, detk ommer gå fort. Haha, jaja!

Pusspuss

here we...

0-52605b7c266dd37b8b91efc3c224f97a.png

Kolla varifrån!

here we go mot norrköping!! Är jag och Lisa som är uppe med tuppen för att åka på arbetsintervju i norrköping. Kommer gå bra som fan har jag bestämt!!


Måndag idag, myssöndag igår

Måndag idag då, händer inte allt för mycket. Solen lyser och snön ligger lika tungt som den gjort hela vintern. Sitter hemma i Stigtomta för tillfället med Lisa och ska fixa lite grejer inför morgondagens arbetsintervju i Norrköping. Hoppas hoppas.. Eller nej, jag SKA ha jobbet! Lisa också!

Söndag igår, alla hjärtansdag-firande för många, men inte här! Utan jag och Tommy tog det lugnt ett tag för att sedan ta oss till Södertälje och ta en lunch med Lisa, Emma och Terror som redan var där och hade badat. Kul som fan med lite spontan-åkande. På kvällen blev det middag på OT's med hela gänget inkl. Dalle och Viktor . Riktigt trevligt var det att sitta där ett par timmar och bara ta det lugnt, prata och chilla. Något man borde göra oftare, helt klart!

Helgen i övrigt har varit grymt mysigt! I fredags såg vi Farsan på bio, asrolig film! Och i lördags tog vi det lugnt, chillade och gjorde bakpotatis med massa goda röror till. Var riktigt mysigt. Så hela helgen har varit på topp, även fast vi inte firade någon skitdag som den kommersiella Alla hjärtans dag...!

Singlar och par kan ju hänga ihop ändå, ellerhur? ;-)

Pusspuss

dagens smarta...

58f0387702784c87f562a25c28c5fa73.png

Kolla varifrån!

dagens smarta kommer från lisa som sätter igång vindrutetorkarna för att ta bort snön innan hon ens stängt dörren. Bilen fylld av snö = check!!


Bio idaaaag

Ikväll är det premiär för filmen Farsan på bio, så den ska vi, ett glatt gäng, se. En film av Josef Fares och hans pappa har huvudrollen i den. Verkar hur bra som helst, rolig och så känns det lite som en glad och typisk Fares film.

Filmen börjar om ca en timme, vad vi ska göra fram tills dess återstår att se. Jag och Tommy har i alla fall varit ute på tur idag till Södertälje. Fixade pengar och hämtade resväska som jag ska ha till Chile. Shieeet, nu är det bara en vecka kvar tills jag åker!

Aja, vara social nu i alla fall. Jag och Emma ska spela lite, haha
Pusspuss

Jag blev snygg på foto!

Det är sällan jag är nöjd med mig själv på foton. Jag håller mig helst bakom kameran än framför, sedan vet jag oftast inteh ur jag ska agera när någon håller i en kamera och tycker jag ska vara med på kort. nej nej usch för det. Lyckas alltid hitta något "fel" på mig själv också, men efter gårdagens fotografering är jag sjukt nöjd! Jag känner mig riktigt snygg på dessa foton som är bland mina favoriter.

Lisa som tagit bilderna!








In a hat

Lite fler foton från gårdagens session, men dessa passade bäst i färg! Lisa är ju grymt snygg också, ellerhur?


Black&white or color?

Blev riktigt snygga bilder från gårdagens fotosession med Lisa. Här kommer ett foto i två olika alternativ! Vilket är snyggast, det i svart/vitt eller färg?



Är inte riktigt säker på vilken jag gillar mest faktiskt, men kan i alla fall säga att jag inte gjort några redigeringar på dessa bilder, utan det enda jag fixat är så att ena blev i svart/vitt.

Vad tycker ni?

strålande vintersol

Sitter i soffan med solen i ansiktet, den värmer sådär smekande skönt. Och det känns verkligen att det är en vintersol, tycker inte ni att det känns olika när på året solen lyser? Ska snart bege mig ut i solen och njuta lite till av den när jag går till bussen.

Blir en hemmadag i Stigtomta idag, ska ut och springa hade jag tänkt och sedan blir det att pyssla medl ite olika saker. Får se vad jag hittar på. Vet inte riktigt vad som händer ikväll heller, men något skoj hoppas jag på. Sugen på den där burken Ben & Jerrys som ligger i fryser hos Tommy, haha men den kanske jag kan ta till helgen med honom? Muuums

Göra mig iordning nu kanske, ska ju ändå gå om tre kvart.
Pusspuss

amor quero ver e namorar pelado

Ännu en toppenbra dag! Vaknar med myspys och sedan går jag iväg för Lisa för att göra henne lite glad. Mysigt som tusan! Vi går ned mot stan för att fota Jonatan på folketshus. Grymt kul när vi fick använda studion i skolan där vi båda gick förut. Saknar det som tusan! Sedan vet jag inte hur länge vi satt kvar där, men ett par timmar var det nog.

Umgicks med gamla lärarna och bara snackade lite skit. Underbart! och vi var välkomna tillbaka snart igen, så jag tänker nog besöka dem efter Chile-resan.

Sedan blev det lite shopping, men vi fick med oss mycket hem för under 200 kr för vi hittade lite på Second Hand. Första gången jag handlar second hand, vanligtvis brukar jag inte hitta något.

Men nu är det dags för en liten fotosession med Lisa, blir att fota nya kläderna!

Pusspuss


Bjuden på frukost

Idag vaknade jag ganska sent, blev rätt sent igår också tror jag, är inte riktigt säker på när vi somnade men tror det var efter ett. Men men, fick mig en rejäl sovmorgon även fast jag trodde att jag inte skulle kunna somna om när Tommy drog till jobbet, men det gjorde jag efter ett tag.

Blev i alla fall bjuden på frukost av Lisa, mycket trevligt tycker jag! Så jag vandrade hem till henne och vi hade frukostsällis då. Ägg, mackor, salami, oboy och risifrutti. Smaskens!

Vet inte riktigt vad som händer idag, vi ska nog bara ta det lugnt, ha filmdag eller liknande. Får se om jag åker till tälje eller ej... Måste dit och hämta resväskan men orkar inte...

Pusspuss

mys katten...

7e78f15254d85cce6caf89ca7839f2d7.png

Kolla varifrån!

mys katten ligger och Gosar i mitt knä. Nej, det är inte min katt, utan det är emmas, men jag lånar henne när jag ändå är här. Eller så kanske det är Daisy som lånar mitt knä när emma inte är hemma.


Hade gärna stannat i sängen

Söndag och det blev lite sent med nattmackor och sådant under natten. Är väl lite trött idag men inte så farligt. Fast jag hade ju inte tackat nej till att stanna kvar i sängen med snyggingen! Bara ligga och snooza, lyssna på andetagen och njuta.

Men men här sitter jag på jobbet, har endast fem timmar kvar vilket känns bra! Sedan ska jag in till stan och fira Emma som faktiskt fyller 22 år idag! Grattis Emma! Blir lite fika och mys, tjooho.

Fast jaa, nu är min lunch slut och jag ska sätta mig i kassan igen.
Pusspuss!


Livet är förtillfället oerhört underbart och jag njuter av varje sekund <3

Den filosoferande mannen

Lite kul att sitta och lyssna på människor ibland, höra vad de har att säga varandra eller vad de tänker. Och nej det handlar inte om att tjuvlyssna eller klampa in på någon annans liv, utan det är bara mysigt att sitta och lyssna på andras tankar.

Det gjorde jag idag på bussen när jag var på väg hem. Satt en äldre man och pratade med en annan mindre intresserad man om allt möjligt. Helt plötsligt säger han bara London! och börjar prata om att han rest lite.

Den filosoferande mannen - Jag tycker inte om London egentligen.
Den andre mannen -
Nähä, är Stigtomta bättre då?
Den filosoferande mannen -
Jaa, det är ju mycket lättare att hitta hem till dörrn här, därför tycker jag inte om London...

Haha, jaa vad ska man säga? Alla är ju olika. Många andra roliga tankar hade han också, som att han åkt tåg från Nyköping till Stigtomta på den gamla goda tiden.

Lördag?

Redan lördag igår? Denna vecka började ju precis!? Men har haft ännu en toppenvecka med de fina människorna runt om mig. Igår var det också utgång som sagt. Förfest hos Lisa, lite småkalas för att Emma fyller imorgon. Blir mer födelsedagsfirande då också! :)

Men det var kul igår, förfesten var great och jag hade det riktigt bra och bara njöt av varje sekund. Jag kan med ärlighet säga att jag känner mig så otroligt lycklig nu förtiden. Av många många anledningar, men mycket handlar om den närhet jag får från personerna runt mig. DE tillför så mycket hos mig, så kärlek till er (ni vet vilka ni är) <3

Krogen blev det sedan också och oj vad vi dansade! Drinkar och glas flög hejvilt, hattar och kepsar byttes från huvud till huvud och mina shuttershades åkte iväg på vift men återfanns senare under kvällen. (Tack och lov för det_) Men det blev inte heller allt för sent då jag och Tommy åkte redan runt ett tiden, men det var mest för att vi båda var trötta och ska jobba idag. Han har redan åkt iväg och jag väntar på bussen som går om en halvtimme, så jag ska snart också iväg.

Ikväll blir det lite middag med familjen och vänner, fira mamma ännu en gång. Så det blir nog trevligt, får se om jag kanske hittar på något efter middagen?
Pusspuss

time to...

3f3fd8dff79e8e0d6ecbe51201f11aa4.png

Kolla varifrån!

time to party! Såhär ser jag ut denna fredagskväll, härligt när allt går som det ska och håret vill ligga som jag vill. Nu är jag redo för lite dans!


Ännu mer Lisa

Gillar denna bild grymt mycket, vet inte vad det är. Kanske mystiken i Lisas ögon?


För det är fredag!

Vaknade ganska tidigt imorse, solen lyste ju och det såg härligt ut utanför. Tyvärr så fick jag vakna upp själv i sängen men fick senare frukostsällskap av Lisa som kom över. Så nu har vi lirat lite Dj Hero, käkat frukost och snackat lite om allt möjligt.

Ååh Mys-Lisa makes me happy, tjejen jag har kul med och som jag tror att jag aldrig skulle kunna ha en fight med heller för den delen. Love that!

Våra planer för idag är tomma, väntar i princip på att bror ska komma till Nyköping så jag ska möta upp honom på stan. Ska hinna ned på stan också och handla stay-ups till ikväll tror jag. Då är det fest, gryymt! Fast imorgon jobbar jag så det blir en lugn kväll, börjar iof 13.00 så det är en kort dag.

Men nu ska jag och Lisa dra vidare, göra oss iordning och spirnga ned på stan.

Pusspuss

Ännu en vinterdag

Snön försvinner nog aldrig i år, det är vad jag tror i alla fall... Eller just nu känns det i alla fall så när snön bara fortsätter att vräka ned och aldrig vill sluta. Men men, det förstör inte mina dagar ändå.

Idag vaknade vi upp sent, sooovmorgon! Brunch på Subwich med Tommy, Lisa och Emma. Mycket gott och jag är nästan fortfarande mätt. Sedan blev det fika på Latte. Nu befinner jag mig hemma hos Lottis, vi har precis förberett middag och ska ha middagsmys här ett tag. Blir bakad potatis med egen räkröra, sparris med olivolja och mozzarellaost som ska in i ugnen och en god grönsallad till! MUMS!

Sedan ikväll blir det ännu mer mys inne i stan med Dexter tittande och chill. Skön och lugn dag i snöovädret med andra ord.

Nu ska jag vara social med Lottis.
Pusspuss

Pearls

Fler foton tagna av mig med Lisa. Snyggfan hon är!






Grattis älskade mamma!



Grattis mamma på födelsedagen! Och nej, jag tänker inte avslöja din unga ålder, man gör ju inte så mot kvinnor.

Älskar dig mamsen!

Fotosession med Lisa!

Fotosessionen som jag och Lisa hade förra veckan! Är mycket nöjd med bilderna, kommer komma upp lite då och då. Men jag börjar med dessa i färg.






Första Februari 2010

God Förmiddag/eftermiddag! Nu har det varit lite tomt i bloggen igen de senaste dagarna. Kommer faktiskt inte ihåg när jag skrev sist men det var väl i torsdags eller fredags. Har i alla fall haft en toppen mysig helg. Hade ju en vit helg, alltså inget festande eller alkoholintag. Var riktigt skönt. Så i fredags var vi ett gäng hos Lisa och Emma och tog det lugnt, alla var trötta redan vid ett-tiden och ingen fattade hur man orkade vara så party vanliga fredagskvällar ute på krogen.

Lördag blev det en tur till Sthlm och Heron City med Tommy, Dalle och Viktor. Kul kul! Käkade mat och lirade lite arkadspel, funny. Sedan åkte vi tillbaka till Nyköping och Lisa och Terror kom över för lite Dexter tittande och sådant trevligt.

Gårdagen började med en bandymatch jag deltog i, vilket gick så bra så jag kommer fortsätta lira bandy och ha träning fredagkvällar, haha.! Sedan var det mys och god mat och resten av kvällen blev det att umgås med mysmänniskorna och mer Dexter-tittande.

Men nu ska jag alldeles strax ned på stan med Emma och Lisa, köpa presenten till mamma och bara kolla runt. Baka resten av eftermiddagen och pyssla lite hade jag tänkt. Måste få upp fotona jag och Lisa tog förra veckan också.

Pusspuss