Måndag idag, myssöndag igår

Måndag idag då, händer inte allt för mycket. Solen lyser och snön ligger lika tungt som den gjort hela vintern. Sitter hemma i Stigtomta för tillfället med Lisa och ska fixa lite grejer inför morgondagens arbetsintervju i Norrköping. Hoppas hoppas.. Eller nej, jag SKA ha jobbet! Lisa också!

Söndag igår, alla hjärtansdag-firande för många, men inte här! Utan jag och Tommy tog det lugnt ett tag för att sedan ta oss till Södertälje och ta en lunch med Lisa, Emma och Terror som redan var där och hade badat. Kul som fan med lite spontan-åkande. På kvällen blev det middag på OT's med hela gänget inkl. Dalle och Viktor . Riktigt trevligt var det att sitta där ett par timmar och bara ta det lugnt, prata och chilla. Något man borde göra oftare, helt klart!

Helgen i övrigt har varit grymt mysigt! I fredags såg vi Farsan på bio, asrolig film! Och i lördags tog vi det lugnt, chillade och gjorde bakpotatis med massa goda röror till. Var riktigt mysigt. Så hela helgen har varit på topp, även fast vi inte firade någon skitdag som den kommersiella Alla hjärtans dag...!

Singlar och par kan ju hänga ihop ändå, ellerhur? ;-)

Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback