Hängde naken OCH upp och ned i liften!

När jag halvslumrade nu på morgonen och väckarklockan försökte få upp mig, så hör jag något som var grymt roligt på radion. P3 morgonpasset pratade om en man som hängde naken i liften och de sa lite annat också om vad de fick upp för tankar, bl.a. vad folk tänkte, vad han tänkte osv.

När jag hörde själva grejen så trodde jag att jag drömde, eftersom jag halvslumrade, så nu när jag har vaknat kollade jag snabbt in på Aftonbladet och det stämde verkligen!

Stackaren som hänger naken i liften, upp och ned är en 48-årig man. De verkar inte veta vad som egentligen hänt och hur han lyckats ramla ur liften, men byxor och kalsonger fastnade i alla fall i sätet och han gled alltså ur dem. Där hängde han upp och ned, med pjäxan och skidan som fastnat i liften.

Det tog 15 minuter för honom att komma loss, och då hade de varit tvunga att backa liften också. Tänk alla som hann fota händelsen liksom! Finns tre bilder på Aftonbladet, finns säkert hundratals runt om i världen nu också.

Tur att han klarade sig  ialla fall och inte ramlade ned, eftersom han var sex meter ovanför marken. Det är sådana saker osm gör att jag är höjdrädd.. haha!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4126597.ab

Kommentarer
Postat av: matilda

AHAHAHAHAHAHAHHAAH!!! fy ffaaaaan va ballt ! :D

2009-01-07 @ 12:29:15
URL: http://discontinuous

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback