färdigpluggat för ikväll

Nu har jag suttit och skrivit i någon timme, eller jaao, samtidigt som jag kollar runt på nätet, varit online via msn och massa annat skit. Så jag hann skriva en A4, med det är ju innehållet som är det viktiga. Och då har jag nog fått med en del från Geografin som vi har till på tisdag.

Jag ska nog ta och krypa ned i säng nu också. Tänkte skriva lite här först då. Imorgon börjar en ny vecka också, med ganska mycket på schemat, i alla fall skolväg kanske. Detta kommer då att ske under veckan, allt kan ju komma att ändras, det vet man aldrig.

Måndag: Skola, slutar kl. 14.45 och sedan åker jag hem för att plugga järnet inför tisdagens prov.
Tisdag: Har prov på morgonen, sedan är det äntligen Grafisk illustration, längtar som en tok. På kvällen pluggar jag som en dåre inför onsdagens Naturkunskaps-prov.
Onsdag: Sovmorgon till tolv, men jag åker in tidigare, så jag kan arbeta med lite i skolan. Naturkunskaps-prov. Och sedan åker jag iväg och simmar någon timme. Första träningen för i år och nu ska jag komma igång ordentligt. Resten av kvällen får jag se vad som händer.
Torsdag: Skola, och sedan minns jag inte om jag har något speciellt planerat, vi får se då.
Fredag: Skola, skola och ännu mer skola. Slutar kl. 1510 och sedan åker jag hem för att förbereda mig för min första jobbfredag. Jobbar tre timmar och kvällen blir en lugn hemmakväll.
Lördag: Åker till Södertälje på morgonen, 50-årskalas för Robins moster (?) och sedan far vi nog iväg till Järna. Kanske blir Heron City, får se bara om de fått in telen.
Söndag: Blir nog en skön och lugn chilldag, med myspys och god mat. Kanske något kortspel?

Ja, det är väl så min vecka kommer se ut, måste börja plugga med matten snart också. Men det kommer. Ska sätta upp ett träningsschema för mig också, som jag ska se till att följa.

Nu ska jag lägga mig, hoppas ni får sova gott inatt.
pusspuss

Kommentarer
Postat av: Sofi

Här kommer en utmaning till er som bloggar =) Jag har nämligen framställt 20 frågor, ni hittar dom i min blogg.. Kopiera dessa 20 frågor till din egen blogg och besvara dom där.. Så får både jag och dina andra läsare veta lite mer om dig!

2009-01-12 @ 01:32:24
URL: http://beciell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback