Godmorgon alla sööta!

Jag har varit vaken i lite mer än en timme och nu känner jag att jag börjar bli trött... Usch usch, får ta och sova på bussen till skolan. Och idag händer det lite spännande grejer! Först är det skola som vanligt och vi slutar kl. 16.30, efter det ska jag och Carro äta middag och då blir det sushi, underbart! Vi måste ju käka något innan vi drar iväg och....... Dansar SALSA! Aaah, snacka kuul! Hoppas bara det är något som faller oss i smaken och att det kommer dit folk som man kan dansa med då. Tänk om det bara blir vi två eller något sådant liksom.. Eller bara massa gamlingar? haha.

Vad händer mer idag? Ska se till att skriva på Nkn när jag kommer hem någon gång ikväll och bara chilla. Och mer i veckan då? Imorgon är det sovmorgon, om jag tar sovmorgonen tänkte jag, så kan jag dra ut och springa eller gå, och efter skolan så är det simning och så ska jag sola. Så det ska bli skönt. 

Torsdag är det skola och aah, sedan vet jag inte riktigt. Skulle förmodligen fota Cissi, men hon har blivit sjuk så vi får se om det blir av.

Fredag är det skola som vanligt och på kvällen var det tänkt att bli krogen. Men efter gårdagens attentat så struntar vi nog i det och drar ut nästa vecka på både CK och Studentfesten. Så det är chill.

Helgen till ära, familjen åker bort och jag får huset för mig själv. 

 
 

Här är btw kavajen som jag köpte igår. Fin va?

Nu skaj ag snart kila till bussen.
Pusspuss ha en bra daag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback