En skön och mysig fredagskväll

Ikväll har jag och mami suttit och tittat på första discen ur SATC-boxen, jag har ju en sådan snäll vän som lånar ut skivorna när hon kollat klart. Tack sötaste! Jag har faktiskt aldrig sett första delarna av SATC, så detta var första gången, och fan vad jag har skrattat ikväll. De är så jävla bra, så snart ska jag ta och låna disc  två av Carro, så jag kan fortsätta se serien. ; )

Nu ligger jag i sängen, har precis pratat med Carro i telen men hennes batteri höll på att dö, så vi la på istället. Hon har varit ute på krogen, kanske inte världens roligaste kväll, men vi hade i alla fall ett roligt samtal och jag fick reda på lite saker som jag inte hade en aning om!? Det var lite roligt faktiskt, och jag blev glad samtidigt som jag fick ont i magen. Kanske ska säga hej nästa gång jag ser personen?

Kvällen har annars varit väldigt mysig och trevlig, messat med Carro hela kvällen, under hennes extremt roliga krogkväll! ; ) Ni får väl läsa hennes blogg imorgon så kanske det står lite där.

Men nu ska jag sova, ska ju upp om nästan sex timmar igen!! Oj oj, ska fara iväg till tälje tidigt imorgon. Runt 10.13 går mitt tåg och sedan blir jag upphämtad och vi åker till MediaMarkt, som jag längtat! <3

Och så här pigga och glada kan vi se ut i sängen en fredagsnatt.  ( ;

Kommentarer
Postat av: Carolina

Jag delar gärna med mig av mina SATC skivor ;) nemas problemas!



och tack för att du stod ut med mina sms och att du orkade prata med mig en stund påvägen hem! Det kändes skönt att ha nån där :D Tack vännen <3

2009-01-17 @ 02:08:28
URL: http://carolinahjelm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback