Min tee är kind of färdig..

Precis hemkommen och sjuukt hungrig. Magen morrar nästan som en tiger, jag lovar att den lätt skulle skrämma bort en i alla fall. Men jag hoppas på att äta snart, annars tänker jag ta något och äta nu, för jag klarar inte mer, varit hungrig i över tre timmar och det gör bara ont. Aja, nog om det skitsnacket. För jag har det bra egentligen och kan ta en macka när som.

Men idag på Grafisk illustration har vi gjort klart våra tees. Jag blev tyvärr inte nöjd, för att mitt tryck ser helt fucked up ut mot tröjan, det ser inte ens verkligt ut. I alla fall inte om man jämför med Lukas tee, som blev skitsnygg btw! Var också svårt att få till en snygg placering av trycket, men tillsist fick jag till det någorlunda bra. Inte riktigt nöjd, men ska försöka fixa ett tryck snabbt här hemma tills nästa vecka eller något sådant. Om det går vill säga, för samtidigt tror jag inte att jag hinner, måste ju hinna plugga och sådär också.


Men här har ni den i alla fall och så ser den ut nu. Vad tyckr ni? Skulle jag kunna placera den någon annanstans?
Kram kram

Kommentarer
Postat av: Jennifer - Konstblogg

Jag tycker det blev bra! Du är väldigt duktig på att illustrera. Jag har försökt mig på illustrator ett par gånger men gett upp. ^^ Kram

2009-11-12 @ 20:34:07
URL: http://jenniferkiemunki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback