Godmorgon sweeties

Inatt har jag sovit länge, inte så skönt kanske men jag känner mig i alla fall utvilad. Vaknade runt kl. 9 imorse och det kändes hur bra som helst, har ju egentligen sovmorgon fram till 12.40, men bussen jag måste ta för att kunna ta mig in till stan går ju kl. 11.16, men det gör inte så mycket. För då kan jag luncha i skolan.

Inatt kommer jag inte ihåg vad jag drömde, men jag tänkte i alla fall skriva om gårdagens dröm här senare, för den var så jääävla sjuk.. ! En skum LSD-dröm som sagt, men jag skriver om den senare.

Idag har jag också två lektioner, det är naturkunskap och Geografi. Ska ha med mig datorn för att vi ska göra ett eget arbete och vi har inga lediga datorer nästan. Vet inte om jag ska välja att arbeta om Parkinsson, hörselskador eller något annat. Vi ska i alla fall göra ett arbete i naturkunskapen om våra nervsystem och ha någon form av inriktigning.

Ikväll jobbar jag också, tre timmar, så det är inte så farligt. Ska stänga med C. Det känns bra, för då kommer det klirra lite extra i kassan, Jippi!

Men nu skaj ag nog ta och göra mig iordning. Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback