Underbart god helgrillad kyckling!



I början av mars lagade jag för första gången helgrillad kyckling själv. Och det blev riktigt lyckad. Började med att gå efter ett recept men följde det inte helt heller. Gjorde lite ändringar och sådär och skulle jag göra den idag skulle jag göra den ännu mer kryddstark! Med denna kyckling hade jag också tänkt att tävla i månadens matutmaning hos Kalasgott, favoritmatbloggen!

Djävulskyckling
1 hel kyckling
3 msk flytande margarin
1 tsk salt
3-4 tsk sambal oelek
1 vitlöksklyfta
1 tskchilipulver
1 tsk paprikakrydda
½ citron med rivet skal och saft
en liten näve hackad persilja

Sätt på ugnen på 250°C, klipp kycklingen längs ryggbenet. Vik och tryck till och lägg sedan kycklingen i en ugnsfastform, som det ser ut på bilden. Blanda lite smör med salt och sambal oelek och pensla det över kycklingen. Stek kycklingen i ugnen i ca 45 min, sänk tempen till 175°C efter 15 minuter. Blanda sedan resten av smöret med vitlöken, citronen och persilja, ta ut kycklingen och pensla på blandningen. In i ugnen i ca 5 minuter till.

Jag serverade kycklingen med klyftpotatis och så gjorde jag en variant av tzatsiki utan vitlök. Hade bara matyoghurt, gurka och salt i. Myycket smarrigt!!

Tyvärr inte världens bästa bild då jag var tvungen att använda blixten nu när det varit mörkt om kvällarna. Men hoppas det går ändå.

Tävling hos HiiLen!



Hittade denna tävling hos en av mina favorit make-upbloggar. Där du kan vinna en hel palett med färger. Hur amazing skulle inte det vara, med alla dessa färger till våren och sommaren? GREAT!

Så alltså, hos HiiLen kan du vinna denna fantastiska palett! Sista chansen är idag så jag håller tummarna :-)

Min sambo till kock!









Favoriträtten som min älskling gör är helt klart spagetti och köttfärssås. Eller det är en av de rätterna som han lagar som är min favorit. Han har även en hemlig ingrediens som inte ens jag fick veta tidigare och som gör köttfärsen extra god! Här är i alla fall ett litet kollage från när han lagar mat. <3

Lyxbrunch och snö sent i mars











Under förmiddagen lagade jag och älsklingen en lyxig brunch med stekt bacon och äggröra. Tråkigt att det snöade såhär sent i mars också, men nu skiner i alla fall solen och då blir jag på myshumör!

Snart är middagen klar också, gott gott!

På med plugghatten!



Nu ska jag ta och plugga lite innan jag och älsklingen börjar med maten.

En sushifredag









I fredags stod sushilunch på schemat! Tyvärr för stressigt då alla hade tider att passa. Jag vill äta min sushi i lugn och ro.

denna bil har Tommy kört i helgen, ganska ...

s__t3241 (MMS)

denna bil har Tommy kört i helgen, ganska nice faktiskt :-)


Vad dåligt det går

Det går inte så bra för mig att blogga just nu, kanske behöver en paus bara. Har liksom inget vettigt att ge er, och inga fina foton att visa.. Men jag får väl säga såhär att jag återkommer när inspirationen är tillbaka. Hoppas ni inte lämnar mig, kära läsare! <3

Har träffat de största hundarna jag sett, ...

s__t3248 (MMS)

Har träffat de största hundarna jag sett, hur gosiga och mysiga som helst. Kanske är en sådan man ska ha hemma i lilla lägenheten ;-)


Ute och åker med älsklingen i skåne, kan n...

s__t3242 (MMS)

Ute och åker med älsklingen i skåne, kan ni gissa vad det är för bil? :)


Blev en roadtrip, typ

Just nu befinner vi oss i Skåne, kom hit runt tolv inatt. Hälsa på Tommys familj och vänner, trevligt. Ikväll ska det tydligen bli fest också, haha underbart! Men nu ska vi nog ta oss ut i solen.

Hoppas ni har det fint var ni än befinner er.

Burlesque <3

Igår kikade vi på filmen Burlesque och det var en film i helt min smak! Blev glad, förbryllad och fastnade totalt i filmens värld. Det var fantastiskt. Paljetter, glitter, fjädrar, röda läppar, kajal, lockar, underbar sång och dans - Det var Burlesque!



Various Artists – Burlesque Original Motion Picture Soundtrack
Jag kommer se den snart igen tror jag nog.

Onsdag 23e mars, 2011

Hejsan allesammans!

Jag har ju glömt att berätta att jag fått extrajobb på EM Möbler, var och skrev på anställningsbevis förra veckan. Så nu är det klart! Just nu är det dock varannan helg, men jag hoppas självklart på mer tider. Och jag tänker göra allt för att lära mig mer och ta in all den informationen de ger mig. Ställa upp hela tiden och jobba, jobba, jobba!

Idag börjar också min första provdag på jobbet. Så ska alldeles strax åka dit och se vad jag får lära mig idag. Spännande.

Men nu ska jag göra mig iordning så jag inte kommer försent.
Ha en underbar dag.

Sitter och njuter i solen. Nu är det äntli...

s__t3233 (MMS)

Sitter och njuter i solen. Nu är det äntligen vår<3


Those days when I feel pretty



bild från i lördags.

Dagens schema

Känns som jag har fullt upp idag och är redan lite stressad. Sitter och pluggar lite matematik för tillfället och ska alldeles strax ta en promenad till bussen för att sedan åka till oxelösund och träffa min kära vän Cissi. Blir promenad i den underbara vårsolen, kanske dricka te och filosofera lite.

*
Plugga matte
* Åka till Oxelösund och träffa Cissi
* Hem och städa
* Kanske gymmet
* Barnvakt 17.30-20.30


Så min dag är väl ganska fullspäckad egentligen. Och vad som händer ikväll har jag faktiskt ingen aning. Just nu tänker jag inte planera mer än vad jag gjort. :-)

Solo me queda llorar


Américo – A Morir

Mina glada morföräldrar.





Ni är fina ni, Älskar er <3

Efter två år utan tankar på skolan så är d...

s__t3230 (MMS)

Efter två år utan tankar på skolan så är det dags att plugga igen. Ska bli kul och intressant eftersom matematik aldrig varit mitt favoritämne. Och så känns det som man tappat lite av det där tänket man hade i skolan.


Honung/lime lax till middag



Igår gjorde jag och älsklingen en toppenmiddag! Honung/lime marinerad lax i ugnen med ris, lite rostat bröd och en supergod dressing som älsklingen knåpade ihop. Inte svårt alls och hela middagen tog 10 minuter att laga!

Till marinaden hade jag
skal och saft från en lime
3 msk honung
2 tsk dijonsenap


Rör ihop marinaden och pensla över laxen. In i ugnen i en ugnssäker form på 225°C i ca 6-9 minuter. Koka riset undertiden. (går lika bra med couscous eller potatis)

Eftersom Tommy gjorde dressingen så har jag ingen aning om vad det var i den och vad han gjorde för något, därför kan jag inte skriva receptet här.

Tyvärr hade vi ingen sallad hemma, så tallriken ser lite tråkig ut. Men oj vad gott det var, en av de godaste laxrätterna jag ätit faktiskt!

När vi firade mormor i vårsolen









Igår fyllde vår älskade mormor år, hur mycket behöver vi inte gå in på då det i Sverige är lite av en tabu att prata om en kvinnas ålder. ;-) Men jag blev i alla fall upplockad av mamma och min morbror och en av hans söner. Sedan bar det av till mormor och morfar för lite födelsedagsfika. Mycket trevligt! Dock väldigt varmt då jag satt i solen i fönstret och den brände som tusan, och jag svettades som en gris. uj uj uj.

Men mysigt var det i alla fall! Grattis mormor i efterskott!

Svårt att hålla sig vaken



Hittade denna supersöta video igår när vi kikade lite på Break. Kunde inte sluta skratta åt den och jag är förälskad i bulldogen! Skulle inte säga nej till att ha varken en engelsk bulldog eller en fransk, de är fulfina! <3

Dress of the Day



Klickade precis hem denna klänning. Tyckte den var oerhört snygg och för bara 149 kr blev den min. Visst, fick betala för faktura också, för att min idiot-bankdosa inte ville funka.. (Måste ringa banken och höra varför den aldrig är tillgänglig för internetköp?! )

Men men, nu ska jag hoppa in i duschen efter att ha varit och gymmat i över en timme. Helt slut i benen! gosh!

Dags för ny design då

Nu måste jag fixa en ny design till bloggen, i alla fall en ny bild i headern. Kan ju inte ha mer vinter nu när det börjar bli grymt väder ute. Solen skiner, snön är blask och fåglarna kvittrar. Måste fixa en fotosession snart då!

En kul kväll

Var en riktigt rolig kväll igår. Satt hos ett par vänner, spelade kort, charader och Wii, drack gott och hade det väldigt roligt. Runt halv tolv insåg vi att det kanske var dags att röra sig mot krogen, så dit var vi påväg. Träffade lite roliga människor och dansade en del. Hade gärna dansat mer men med en trött sambo så tog vi oss hem runt halv två istället.

Idag vaknade jag pigg som en lärka redan kl. 9 på morgonen. Låg kvar i sängen och började känna mig ganska rastlös. Men jag är uppe, pigg och glad och är riktigt sugen på att träna lite också...

Nästa planerade fest blir första helgen i april och då ska jag röja som en galning tillsammans med min vän Lisa. Vi ska dansa och skaka rumpan tills det blir hål i dansgolvet! Så jag hoppas ni hänger på ;-)

Igår fick jag vara frisör



Igår fick jag vara frisör åt en vän. Tona håret och sedan klippa det. Och jag har bara klippt hår två gånger tidigare. Men Lisa är nöjd och då är jag också det! Sminkade även henne, men på bilderna jag har så syns det inte så jättebra, tyvärr..

Är det verkligen lördag?

Känns verkligen inte som lördag idag, men det är det. Så nu ska vi alldeles strax över till ett par vänner för att dricka lite vin och mysa. Var vi hamnar sedan får kvällen visa oss, trevligt ska det i alla fall bli!

Gårdagens middag och nytt smakprov!





Igår serverade jag baconlindad fläskfilé med klyftpotatis och haricot verts till middag, länge sedan vi åt det. Och till så fick vi lov att prova en ny bearnaisesås från Rydbergs. Den var riktigt god faktiskt, len och krämig.

Så testa den ni :-)

Lunch och mys på stan med mamma. :)

s__t3225 (MMS)

Lunch och mys på stan med mamma. :)


Musik som får mig på humör



Sitter hemma och det känns nästan som fredag för tillfället. Är galet taggad för en utekväll och vill bara dansa. Lyssnar på en massa skön musik och känner hur det bara pirrar i kroppen. Kom och tänka på denna låt också, Soluja Boy- Crank that, och så blev jag sugen på att spela lite Kinect. Var ett tag sedan.

Ooh vad det känns bra i kroppen just nu, är riktigt taggad för en soft utekväll i helgen. Någon som är med mig?

I heard he sang a good song



Har haft denna låt i huvudet i x antal dagar nu. Den är fin

AAAAH!?

Jag har sådan lust att blogga, om något kul, visa lite bilder och sådär.. Men jag har verkligen INGET vettigt att skriva?! Jag behöver inspiration, solljus och ett litet äventyr, det skulle verkligen sätta fart på mig.

Pink sugar



Så fort jag har lite pengar över så ska jag nog investera i denna parfym igen. Den har tyvärr tagit slut och jag saknar verkligen doften som kändes så frisk och fräsch och framförallt sööt! Mhmm, saknar dig Pink Sugar.

Nate Dogg...



Som många kanske har läst så dog Nate Dogg igår, så tänkte ha ett litet hedrande inlägg för honom.

R.I.P Nate Dogg

Back home again

Nu är vi hemma igen, och eftersom båda är lediga imorgon så blir det lite mys och serier nu, innan vi lägger oss för att sova. Hoppas ni alla haft en toppendag i det vackra vårvädret!

Befinner mig i s-tälje

Är Hemma hos pappa i tälje just nu, hade inget speciellt att göra så fick bli en spontan tripp hit. Mys tycker jag.

Står och väntar på fina Cissi nu efter att...

s__t3218 (MMS)

Står och väntar på fina Cissi nu efter att ha tagit en liten runda på stan med min älskade mamma. Mys! Sedan iväg och köpa kamera till farfar så får vi se vad som händer i eftermiddag :)


Nya smycken



Här är de två armbanden jag gjorde igår, riktigt nöjd är jag med dem. Den stora är den med muttrar, men det ser ni ju självklart! Det andra är också väldigt simpelt, flätat och med fina berlocker. Pärlberlockerna har jag även gjort själv.


Är du sugen på att köpa ett smycke av mig så går det bra att kontakta mig på [email protected]

dags att börja plugga lite då?

då har jag varit på studievägledning och kanske inte fick de svaren jag var ute efter. Men nu har jag i alla fall tagit tag i något jag väntat med och skjutit upp i två års tid. Och det är ju positivt! Dags att sätta på sig snillemössan och börja plugga matte b igen. Det var mitt enda IG från gymnasiet och jag har annars väldigt bra betyg med ett snitt över VG. Så jag tycker att det där jobbiga lilla ig:t bråkar med mig, rättaresagt stör mig!.

Så nu på måndag ska jag sätta igång med studier för matematiken. Jag som alltid avskytt matte kan faktiskt säga att det ska bli ganska roligt! Så önska mig lycka till nu kära läsare!

femtonde mars tvåtusenelva

Strålande sol ute och jag ska alldeles strax ta mig in mot stan. Blir ett möte hos en studievägledare och sedan får vi se vad dagen har att bjuda på. Är så trött på att bara sitta hemma och vara arbetslös nu, så jag får väl ta och köra lite seriöst arbetssökande idag (IGEN). Skriva en lista kanske på företag man kan söka till? haha, desperat snart...

Men men, solen får mig i alla fall på bra humör, så det är ju positivt. Samma sak med min älskling som också får mig på bra humör, fint det ju. Han är ett riktigt stöd som ställer upp och finns där för mig. <3

Nu ska jag dricka upp mitt glas med kall mjölk och sedan ta mig ut i solen.
tjingeling.


God natt


bild från Chile för ca ett år sedan.

Har haft en mysig dag

Började morgonen med frukost runt halv åtta imorse för att sedan åka till gymmet kl. 8. Snaaacka om att jag varit trött efteråt! Var riktigt skönt eftersom jag inte tränat på två veckor, så pumpade på lite extra också. Idag var det fokus armar och ben.

Sedan blev det hem och ta det lugnt en stund tills jag skulle möta Michelle på stan för lite lunch. Satt på Chili nam nam ett bra tag, ca två timmar, och bara pratade. Vidare hem till mig för att spendera lite av eftermiddagen här med te och smycken. Gjorde då örhänget från tidigare inlägg.

Vidare igen för att lämna Michelle och sedan handla lite för middagen ikväll. Hem, pilla med ännu ett smycke i väntan på att älsklingen skulle komma hem. Gjort egna hamburgare som blev mumma och sedan har jag fortsatt att pyssla.

En fin dag med andra ord.
Imorgon blir det också bra!

Nytt örhänge och mer pyssel



Gjorde ett nytt örhänge idag, nöjd är jag också! Men det var inte till mig utan örhänget fick följa med en vän hem. Har även gjort ett annat smycke, som jag nämnde tidigare. Men det får ni se imorgon när det är bättre ljus för foto ;-)

Nu sitter jag även och pillar med ytterligare ett smycke, gosh vad jag känner mig kreativ!

Pillerpysselknepochknåp

Sitter och pillar lite här vid skrivbordet. Ett pyssel jag håller på med, lite sådär småknepigt men tänker inte ge upp! Innehåller muttrar, hehe. Kan ni gissa vad det är?

Gårdagens middag - bacon och ädelostsås med pasta



Igår åt vi supergod pasta tillsammans med en bacon och ädelostsås. Riktigt smarrigt blev det och snacka om att man blev mätt! Men här kommer i alla fall receptet, eller jaa.. Vi körde mest på känsla så har inga mått!

Pasta med bacon och ädelostsås

* Pasta för antal portioner
* Bacon
* salt och peppar
* persilja
* 4 dl crème fraiche
* Ädelost 30%

Koka upp pastan såklart, efter anvisningarna. Skiva eller tärna baconen till små fina bitar, stek på tills du själv känner att de är klara. Vi körde på knaperstekt eftersom det enligt oss är godast! När baconen är klar, lägg på fat med papper så fettet rinner av. I med creme fraichen i stekpannan och smula ned lite ädelost i taget. Smaka av med salt och peppar. Behöver du mer ädelost så har du i det.

Vi hade nästan en hel bit ädelost och det gav lagom mycket smak då, eftersom creme fraichen ger en surare smak. När ädelostsåsen är klar är det bara att hälla i bacon och blanda. Dags att servera och toppa gärna med lite färsk persilja!

Dansa med Timbuktu



Denna man är grym, oavsett vad han gör så gör han det bra. Och denna låt är ju kanske inte det man väntar sig av Timbuktu, men jag kan inte säga annat än.... Wow, got damn...! He's great!

En gång när vi åt asiatisk buffé









I fredags hade jag en mysig dag med vännerna. Blev buffé där vi satt en riktigt lång stund. Och sedan blev det ut och njuta av solen resten av eftermiddagen.

Trettonde mars tvåtusenelva

Typiskt att man vaknar en timme tidigare än när man egentligen ska upp. Men det gör inget, kunde ju ligga kvar i sängen ett bra tag. Så nu blir det frukost innan jag drar iväg till jobbet och jobbar ett pass mellan 10.30-18.15. Ikväll blir det nog myskväll också, skönt.

Och imorgon ska jag äntligen ta mig till gymmet och träna lite! Snacka om att jag saknat det nu när jag varit sjuk..!

Aja, magen kurrar galet nu så jag måste äta lite frukost!

Filmkväll med stora hjärnor!



Nu blir det filmtajm!

He won't be home tonight, but she keeps hopin'



Dagens musikfavorit, kan man någonsin tröttna på denna låt?

Oj vilket härligt väder det är ute, över 5...

Oj vilket härligt väder det är ute, över 5 grader och vägarna är torra. Så det var svårt att hålla hastigheten på g till jobbet, haha. Man gasar gärna på lite extra :)


Fixar och trixar

Just nu sitter jag och målar naglarna, ska snart ta mig iväg till jobbet och jobba fram till 18.15. Gött med cash! och sedan ikväll ska vi laga en djävulskyckling! haha, det låter ganska spännande va?

Imorgon är det också jobb, 10.30-18.15, vilket gör att det blir en lugn kväll. Solen skiner ju ute så hade gärna varit ute hela dagen. Men just nu föredrar jag faktiskt att jobba när jag har chansen!

Men nu ska jag fixa det sista med naglarna innan jag åker. :)

lördagsfrukost



mysig och god frukost i solen blev det idag. Köpte jordgubbar igår (hur genmanipulerade de är skiter jag i, för jag vill ha sommar!) och doppade vissa i choklad, de tre som blev över hade jag till frukosten nu på morgonen. GOTT!! omnomnomnom

In this lookbook!?



click it


Vad händer med världen?

Sitter här med gåshud just nu, många tankar som far genom mitt huvud. Jag är orolig för familjen i Chile men mina tankar går även till många andra som imorse blev utsatta för den kraftiga jordbävningen och tsunamin i Japan. Och det sägs att när det hänt någon naturkatastrof i Japan så kommer det även hända i Chile.. Det är ju samma hav, så det är inte så konstigt. Därför sitter jag här och tänker på hur det är med familjen..

Det är stora varningar om att ikväll kl. 23.15 (chilensk tid) kommer tsunami slå till i Valparaiso/Viña del mar.. Och det är stora varningar runt om i landet att man ska ta sig upp så högt man kan komma bland bergen.

Vad är det egentligen som håller på att hända? Vi har tagit förgivet att vi kan göra vad som helst på denna planet, men vi borde istället ta vara på den..

Into the night we're alright







Hur fantastiska foton är inte det här? Helt otroligt hur denna man kunnat ta dem, det är bara helt... Jag är mållös.!

source

Örhängen made by Mdiaz







Har glömt att visa ett örhänge jag gjorde för ett tag sedan, och igår knåpade jag ihop ett till. Så nu har jag beställt lite smyckesdelar för att kunna fortsätta och göra mer. Ni kanske är sugna på att köpa något här via bloggen?

Jag är otroligt nöjd i alla fall och längtar tills min beställning kommer hem nu också!

Lunch i staden

Nu ska jag vandra ned mot stan för att möta upp två vänner, luunch ska det bli. Underbart! Kameran är med, solbrillor också och så vandrar jag.

när vatten är vackert



Jag har insett att jag gillar att fota bilder på miljö omgivet av vatten. Det är vackert.

Så fort solen lyser så är jag upptagen

Nu har solen lyst sådär fint ett par dagar, snön från taken är helt borta här utanför och jag sitter och njuter av fågelkvittret utanför. Håller på att göra mig iordning för jag ska runt lunch iväg och träffa två vänner för att äta lite. Men det jag tänkte säga var att det inte blev mycket bloggande igår, för jag var verkligen upptagen hela dagen.

Först fotografering på proauto och sedan möte på arbetsförmedlingen och sedan har jag bara varit vidare på nya saker hela tiden. Men skärpning till mig, nu när jag faktiskt varit duktig och har haft kameran med mig! Så jag har lite foton som ska redigeras.

Var gör ni när solen lyser?

Härliga torsdag!



Idag känner jag mig pigg och glad igen trots min lilla svacka jag hade igår. Jag har en helmysig topp i mintgrönt på mig som livar upp den gråa himlen utanför. Och hela förmiddagen har jag spenderat på Proauto/bmw Nyköping för att fota bilar. Lika kul varje gång då jag verkligen trivs med människorna som jobbar där borta. Så har haft det roligt med blixtar, bilar och mycket prat och sådär. Trevligt trevligt!

Nu ska jag slänga i mig lite lunch också innan jag tar mig till arbetsförmedlingen. Ska börja få sådan där ungdomsgaranti, så lite extra cash blir det! Göööött! Och nästa vecka ska jag till studievägledare också, vad jag ska göra där kan ni ju gissa men får berätta mer om det senare. ;)

Nuu lunch, magen är sur på mig jööh!

Kryper ned i soffan

Nu orkar jag inte sitta vid datorn mer . Har iof inte gjort det så mycket idag eftersom jag och älsklingen varit ute i ca fem timmar. Så jag säger god natt och så slänger jag mig i soffan och kollar på serier. :-)

Gick inte så bra på stan

Kom hem med en topp, hade gärna velat hitta lite mer men vet inte riktigt vad som hände med mig när jag stod där i provhytten. Jag är egentligen en sådan tjej som alltid är glad och ser till att ha ett positivt synsätt på det mesta.

Och jag har under de senaste två åren mått väldigt bra i mig själv. Varit nöjd med kropp och så, men idag i provhytten hände något och jag kände mig så otroligt tråkig till utseende. Ingen glädje som kunde lysa igenom och jag blev bara ledsen. Jag tyckte jag var både tjock, kort och allmänt BLÄIG. Testade jeans - jag avskyr att prova jeans - och tyckte jag hade en tråkig platt rumpa och sådant.

Tur att jag hade min underbara sambo, som även fast han inte förstod varför jag blev ledsen, kunde hålla om mig och säga fina saker. <3

Så jag får  göra ett nytt försök till att hitta schyssta kläder i färg(!!) imorgon kanske.

Mer färg!

Insåg precis att jag har en extremt tråkig garderob, allt är ju bara svart och grått!! Nääfyfan nu ska det bli mer färg här.

En dag i solen











Blev en dag i solen igår. Jag och Viktor tog oss ut på ett litet äventyr med bilen, parkerade någonstans och gick en promenad i en skog vi aldrig befunnit oss i. Kom till en bro för att se på vacker natur och fortsatte gå. Hittade en torr plätt i solen där vi kunde sitta och njuta av den varma chokladen jag tagit med mig.

Sedan blev det en promenad i hamnen och vid piren. Det var då vi insåg att klockan var över fyra och vi hade varit ute sedan kl. halv ett. En underbar dag i solen.

Vad som händer idag?
I don't know.

Miss Sunshine



Mer kommer senare


idag

Tisdagsäventyr

Nu har jag gjort varm choklad i en termos, packat det nödvändiga och ska alldels strax åka och tanka. För idag tänker jag och en vän ge oss ut på tisdagsäventyr. Vi får se var bilen bär oss, men ut i friska luften ska vi i alla fall. Fint kommer det bli!

My life need some inspiration





source 1, 2

planering v. 10


Every new beginning comes from some other beginning's end



Grattis till er lilla pojke och tack för att jag fick ta dessa vackra bilder på er! Var oerhört kul och jag vet att ni kommer få en oerhört lycklig tid tillsammans. Så detta inlägg dedikerar jag till er, med eran låt.



Ingen Motala och sista dagen med jobbcoachen

Tar mig inte till Motala idag då jag blev väldigt skeptisk till resa och intervju. Men så kan det vara ibland. Istället hade jag turen att få jobba lite under eftermiddagen och det säger jag ju inte nej till. Jag hoppas bara att min röst orkar bära, så får väl vara tyst resten av dagen och vila halsen.

Vill bara tacka min underbara jobbcoach också! Som peppat, bollat idéer och stött mig under mina tre månader hos henne. Gått väldigt snabbt men det har varit väldigt kul och rogivande. Har aldrig varit jobbigt att gå upp på morgonen när jag ska träffa henne, utan snarare att det varit som en höjdpunkt under dagen. Hon har hjälpt mig enormt mycket och jag är nu mer taggad än någonsin till att verkligen få ett jobb. Så när jag väl har jobbet där, då lovar jag att bjuda på fika! Cupcakes kanske? . Men detta är förhoppningsvis inte sista gången jag träffar/pratar med henne.

Vad som händer mer idag återstår att se? Dags för lunch snart, ska väl plocka lite och skriva inköpslista. Så jag kanske hinner handla lite innan jag drar iväg och jobbar.

Vad har ni för planer för veckan?

Imorgon bär det av till Motala!

Fick precis ett samtal från ett företag som verkade intresserade av mig! Så imorgon bär det av till Motala och deras huvudkontor för att gå på intervju. Kul som fan! Så vi får se vad som händer. De senaste två veckorna har varit bra när det gäller jobb, jag håller hoppet uppe för att jag snart är anställd någonstans! :-)

Så frågan är om någon vill följa med dit bort imorgon?

Harembyxor, tumme upp?







Har blivit rätt sugen på att köpa harembyxor. Tidigare har jag alltid varit emot dem, tyckt att de var fula då de ser ut som en stor blöja.. Men matchar man rätt så kan det bli galet snyggt! Och så provade jag ett par på H&M för ett tag sedan, bara för att. OCh woooho vad skönt de satt! Luftigt och lätt , perfekt till sommaren skulle jag säga.

Sugen? svar: JA!Kommer jag passa i dem? Det är frågan...

Bilderna jag hittade är lite ungefär så som jag tänkt mig, inte för överdrivet, men snyggt och så ändå. Gosh, kommer jag kunna hålla fingrarna i styr eller kommer de hänga i min garderob till sommaren?

source 1, 2, 3

you better sit down and look around



Dagens musikfavorit - Beyonce - Why don't you love me?

En grymt bra låt och behöver jag säga att jag är totalförälskad i musikvideon med 50-talstema? Hur underbart som helst och de som känner mig vet att jag är svag för tidigt 1900-tal. ;-)

Film en lördagkväll

Nu blir det filmkväll, vi ska kolla på The Road.

I'm like Marge Simpson



Ni skulle nästan höra mig nu, det är nära att jag filmar bara för att. Men jag låter som Marge Simpson idag, hes och go. HAHA. Känner mig verkligen het i denna röst, Grr..! Vem vet, kanske slänger in ett ljudklipp när jag talar lite för er, haha. Men bara om ni är snälla! ;-)

Every day I'm Hustlin'



Fo sho! haha.. min favoritlåt idag.

a beautiful place



La Serena, Chile 2010

Födelsedag och lite vin

Nu blir det födelsedagsmys och något glas vin. Trevligt såhär en fredag i mars.

Avokadoröran



Den goda avokadoröran har jag egentligen inget riktigt recept till. Men efter en önskan om receptet så slänger jag upp det här. För en eller två mackor behöver du.

1 Avokado
en skvätt olivolja
salt
1-2 tsk citron

Mosa avokadon med gaffel och häll i lite olivolja, mängden ska vara ett par tsk i alla fall. Rör i citronen och smaka av med salt. Man kan ha lite vitlökspulver också för extra smak, men denna gången körde jag utan.

Snabbt och enkelt och hur gott som helst.

Angelito vuela... (dagens musikfavorit)



Angelito - Don Omar, får representera min städning som pågår nu och så blir det något mer taggande inför kvällen.

Grattis Terror!



Idag fyller en av mina närmsta vänner år, galningen till vänster är det! 20 år fyller hon så det firar vi stort ikväll!

Grattis Terror (Terese) på födelsedagen!!

Avokadosmörgås och en vacker kopp te





Blev en god moch mysig frukost imorse, bestående av rostat bröd med avokadoröra (min FAVORIT!) en smörgås med skinka och pepparrotsvisp, samt en kopp te med blandningen Mammas mirakel från en butik här i Nyköping. Och inget snack om saken att jag drack ur min favoritmugg. Den är snygg och otroligt skön att hålla i. Lite ovanlig sådär men jag föll för den direkt när jag såg den i butiken!

Finns inget att skriva när man är sjuk

Precis som rubriken säger, inget vettigt att säga när man varit hemma hela dagen..!

En kort dag i Stockholm









Gårdagen spenderas ett par korta timmar i Stockholm. Jag skulle på en vidare arbetsintervju och sedan gick blev det mat och som vanligt besökte vi Burger King när vi är i storstaden. Det finns ju inte i lilla Nyköping och det är ju galet gott ibland. Okej, vi äter faktiskt inte alltid på Burger King när vi är där!

Gick till Tommys favoritaffär och sedan vidare till H&M där jag köpte en supersnygg jacka jag kollade på i London. Nu är den äntligen min och det får komma upp lite bilder när jag känner mig piggare.
Sedan åkte vi faktiskt hem, ingen av oss kände oss speciellt 100%-ish i kroppen så vi tog oss tillbaka med pendeltåget.

Besökte familjen i Södertälje också innan vi tog bilen vidare till Nyköping.

Soliga torsdag

Idag är det lite bättre än vad det var igår, men det kommer och går. Jag hoppas verkligen på att bli frisk. Men jag ska inte gnälla om det. Idag är det ju sol och fint, så vad finns det att gnälla på?

Redigera lite bilder nu och dricka mitt te, så ska jag starta denna dag. :-)

Fyller min kropp med pepparrot

Sitter och mumsar på mina morgonmackor, med skinka och pepparrotsvisp. Massor pepparrotsvisp! Har ju hört att det ska vara bra mot sjukdomar och sådär. Och när jag vaknade utan röst imorse så kändes det bra med lite pepparrot.. Knarka halstabletter och dricka massa vatten på väg till Stockholm också.

Viktigt möte kl. 12 och sedan blir det lite shopping med sambon. Fint som fan i detta soliga, men kalla, väder! Solglasögon på!

Jaja, nu ska jag packa väskan och skriva ned alla viktiga adresser.
Hoppas ni får en fin dag och klarar er utan mycket uppdateringar i min  blogg.

La Malanga - Eddie Palmieri



Dagens musikfavorit gör mig sugen på att dansa lite salsa! Underbart!

En dag i Stockholm

Imorgon bär det av till Stockholm för ett jobbmöte, ska bli riktigt spännande! Sambon följer också med, så vi kan ta en tur i city efteråt och kolla lite och kanske shoppa också. Så därför ska vi nog krypa i sängen då ingen av oss känner oss speciellt 100%-ish i kroppen.

Vet inte riktigt vad det är, men illamående, möra och sega och jag har en förkylning som håller på att bryta ut också. Usch usch... hoppas vi mår bättre till morgondagen i alla fall.

Så godnatt på er allesammans och hoppas ni i alla fall mår bra!

Once upon a time...



när vi var i Chile förra året, ville en man som gick längs strandgatorna att min bror skulle göra en Ollie över honom när han satt ner. Min bror var rädd för att slå honom med brädan, så han bad honom istället att lägga sig ned. Tricket har faktiskt ett riktigt namn och det är Ollie the bum.

,.,


Let's have a toast for the douchebags



Kan det här vara 2010s vackraste låt och video?
Mer av Kanye, ja tack.

Resereporter, jag?

Vad passar bättre än att tävla om ett resemål och bli resereporter nu när det är så grått och kallt här i Sverige? Så det tänkte jag göra med Solresor - Resor med charter, sista minuten, hotell och flyg . Det är nämligen så att man kan tävla för att få en chans att vinna en vecka utomlands till en drömdestination och då skulle jag mer än gärna ta med mig min älskade sambo (såklart!) .


Bild tagen från Google

Var skulle vi resa då? Skulle nog vara trevligt med Gran Canaria eller Mallorca, hyra en bil och ta oss runt själva och upptäcka lite nya saker. skulle nog min drömresa dit se ut. Att få resa runt på egen hand och inte befinna sig på ett och samma ställe hela tiden! Ååh så fint. Kameran skulle ju självklart följa med också!

tävlingen är här..