Farmors prioger



Idag till lunch fick det bli Farmors goda piroger. Både med ost och kött i. muuums! Och sedan till middag tänker jag laga en Indisk kycklinggryta, bra matdag!

Måndagen börjar bra!

Har haft en riktigt bra start på veckan hittills, även fast det bara gått en dag. Började dagen med stenhård träning på gymmet, sedan har jag tagit det lugnt. Fick ett roligt och viktigt samtal också, tackar så enormt mycket för det! Och nu ska jag alldeles strax dra iväg på ett viktigt möte gällande en liten bit av min framtid. Treevligt! Ska se till att resten av veckan blir såhär bra också!

Salsapartner sökes!



Jag är riktigt intresserad av att börja gå en salsakurs, nybörjarkurs självklart! Och jag vill gärna ha någon att gå med också, skulle göra det lite roligare kanske. Finns en salsakurs här i Nyköping, som är under tisdagar! Deras kursstart är dock imorgon, så jag tänkte vänta till nästa kursstart. Någon som kanske är sugen på att börja skaka rumpa? ;-)

Buda på söt klänning från Rare fashion!





Kom igen och buda på min snygga klänning jag lagt ut på tradera. Priset i skrivande stund ligger på 2 kr. Och det är bara 40 minuter kvar! Den är i strl 36/38 men funkar för en modell större då det är resår i ryggen. Riktigt snygg är den också och jag har använt den max två gånger!

Häär har ni klänningen

Sugen på...



yes please

You have to be tough in this world




En kväll i dansens tecken

Igårkväll blev det en utekväll som gick i dansens tecken, drack en enda drink och sedan blev det istället bara vatten. Efter så mycket dans skulle det inte kunna gå att dricka alkoholhaltiga drycker enligt mig, då man blir så extremt svettig och bara vill KLUNKA i sig drickan man har. Så vatten passade mig fint.



Dansade allt inom latinokulturen kändes det som, merengue, cumbia, bachata (som jag fick lära mig då) och salsa. Har nog inte svettats såhär tidigare i mitt liv om jag ska vara ärlig, inte ens när jag kör hårdträning på gymmet. Var en av de bästa utekvällarna någonsin, helt klart! Det roliga var att jag var ute med min pappa och hans vänner. Och vi träffade på många andra människor därborta.

Hela jag lyste hela kvällen kändes det som, jag kunde inte sluta le och njuta. Kändes som att vara tillbaka i Chile. Värmen, gemenskapen, glädjen som alla delade där är helt otrolig!! Och det var folk i alla åldrar, från 20 år till 50+, Hur fantastiskt är inte det?

Men nu ska jag inte tråka ut er med min otroliga kväll. Fast jag tipsar gärna om Clandestino (som klubben heter) om du tycker om att dansa!

Hunden är också lite trött idag, men hålle...

s__t3205 (MMS)

Hunden är också lite trött idag, men håller mig sällskap när jag äter :)


Ingenting idag

Idag blir det inte några inlägg, i alla fall inte så länge jag befinner mig hos pappa. Men tänkte skriva om gårkvällen när jag kommer hem till Nyköping. Hoppas ni klarar er tills dess!

Avslutas en helt underbar danskväll på bur...

s__t3204 (MMS)

Avslutas en helt underbar danskväll på burger king.


Tar tåget till södertälje för att träffa f...

s__t3195 (MMS)

Tar tåget till södertälje för att träffa familjen. Med brittiska elle och lite lunchbar så kommer resan gå fort. Saknar dock redan min älskling<3


Hur kan beslutsångesten vara så stor?

Åååh vad jag börjar bli trött på min garderob, jag har världens beslutsångest över vad jag ska ha på mig och då ska jag ändå inte göra något speciellt! Hur kan beslutsångesten vara så stor över en outfit för dagen, snacka om i-landsproblem...

Rotat runt i garderoben, tycker att jag behöver nytt med mer färg men har inte råd för tillfället. Vill ha nya vår och sommarkläder, och så vill jag självklart att det ska vara vår också så man kan klä sig lite tunnare...! Snälla vintern, kan du inte bara försvinna snart?

Firar helgen med mys

Nu är det helg och dagen idag har varit väldigt mysig. Och nu firar vi in helgen med lite vin och sedan blir det att åka och äta på Oliver Twist med ett gäng vänner. Sitta där och mysa ett tag, kommer bli supertrevligt! Imorgon tar jag mig en sväng till Södertälje också, för att träffa papi igen, då det blev en sådan kort stund i onsdags.

Vad som mer händer i helgen har jag ingen aning om, blir väl soft i alla fall. Har lite glada nyheter också, men de tar jag senare!

Ha en trevlig helg allesammans!
pusspuss

Dansar lite hemma hos bästaste Cissi. Xbox...

s__t3190 (MMS)

Dansar lite hemma hos bästaste Cissi. Xboxet är igång, dance central också och vi kör ett långpass med underbar dans. Blir jag Taggad till kvällen? Oh ja!


I'm sure you've heard it all before




Damn girl, you're something special


Mila Kunis <3

När en 7-åring kan mer än en själv







Tipspromenaden med frågor om dinosaurier igår, Gustav kunde svaren bättre än oss vuxna. Komiskt men sant! Vi tyckte frågorna var kluriga så mamma tänkte googla upp det, Gustav skrev in svaret och sedan när vi hade Googles svar insåg vi att han hade haft rätt på varenda fråga - Före oss!

Så i det här läget var min 7-årige lillebror smartare än oss! Duuktigt, haha.

A cup of tea



Nu är det dags för en liten sen frukost.

Surdegsfocaccia, familjemys och åpromenader











Idag har min dag, till hälften, bestått av det som är på fotona ovanför. Har varit en fylld dag med olika aktiviteter så jag hari nte hunnit sitta vid datorn en sekund. Började dagen med jobb och fota, sedan blev det en tur på stan med Mamma, Gustav och Roger. Fika och lunch på Hellmans, vandring i affärerna och dinsousarier också. En otroligt mysig dag som avslutades med barnvakt hos en familj jag träffat. Superkul!

Men nu ska jag och älsklingen kolla gårdagens avsnitt av Sveriges Mästerkock.

Tjingeling!

torsdag 24e februari, tvåtusenelva

Godmorgon allesammans!

Ganska trött idag, antar att det blev rätt sent igår när vi kom hem ganska sent också. Idag har jag mycket inplanerat känns det som, det är i alla fall hela dagen som går åt. Först på morgonen är det den vanliga fotograferingen jag har på torsdagar, nämligen av lite bilar. Vill ni kika på dem bilderna kan ni klicka er in här.

Sedan ska jag träffa mamma och lillebror också. Ska bli mysigt, eftersom det var ett bra tag sedan nu! Och senare ikväll ska jag även sitta barnvakt. Så det blir en lugn dag, men ändå förhoppningsvis en fin dag. Något som är lite tråkigt är att det snöar ute igen, och det är inte lite snö som kommer.. Uusch, kan vi inte bara få vår snart? Vill ha ljus och färg ute..

Burr...!! Vad det är kallt ute. Hann dock ...

s__t3184 (MMS)

Burr...!! Vad det är kallt ute. Hann dock inte Fota tillfället när det var -25grader. Hemma i värmen nu i alla fall :)


Ett fint paket



Nu är presenten inslagen och så hittade jag ett gammal gammalt foto jag tog för ett par år sedan, som jag nu gjorde om till ett litet födelsedaggskort. Så klistrade på det på ett svart papper jag klippt ut. Det blev ganska snyggt och mer personligt också tycker jag.

Men nu blir det en mysig middag på OT's här i Nyköping innan vi drar vidare till Södertälje och välkomnar papi.

Ha det så fint allesammans!

Presentinslag och loppis



Sitter och väntar på sambon just nu som är och besiktigar bilen. Ska slå in en present till pappa också som vi fixat, passar honom perfekt! Sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Tänkte ta en tur till Stockholm men det kanske blir för sent, så vi får se vad vi hittar på!

Juste, igår var vi ju på loppis, och jag hittade absolut ingenting. Jag blev mest förvånad över hysterin som var där och folk som fyllde korgar med saker som de skulle köpa. Kan man verkligen hitta mycket på en loppis?

Men nu ska jag slå in paketet och så får jag väl visa lite bilder på vad det kan vara ;-)

Vad ska ni hitta på denna lillördag?

Papito lindo



Idag kommer min älskade pappa hem från Chile. Snacka om att jag har saknat honom, haha. Knappt kunnat prata med varandra och det har varit väldigt oroligt i Chile, fortfarande, pga jordbävningar och skalv som är där hela tiden. Och han har varit borta i över en månad nu också, skönt med semester för honom!

Sedan vill jag också passa på att gratta honom, eftersom det är hans födelsedag idag!
Feliz Cumpleaños papito lindo!

We stay up late and talk about our dreams





Natty - Bedroom Eyes

Lite småändringar i designen!

Gjort lite småändringar i bloggen nu, bl.a. tagit bort snön. Och för er som är intresserade av att prenumerera på min blogg så kan ni klicka på bilden! Den finns även med i menyfältet också, snyggt och enkelt. :-)


bloglovin

En version av stekt ris med fläskfilé



Skulle göra eget stekt ris med fläskfilé i helgen. Blev riiiiktigt gott men smakade inte alls asiatiskt tyckte jag. Och ändå hade jag följt ett recept från punkt till pricka på en thailändsk sida. Kändes som att det var så oerhört mycket mer som saknades till denna goda rätt. Men men, jag får väl experimentera mig fram tills jag hittar något gott att ha till i riset. Mer chili?

Till och med Tommy som annars inte är så förtjust i asiatisk mat föll för denna rätt, toppen!

Today is gonna be...


22 de febrero 2011



För nästan exakt ett år sedan satt jag i en lägenhet (En extremt liten tvåa) med näästan hela släkten vi har i Chile. Kan inte fatta att det är ett år sedan jag var där, tiden går fort.. För fort ibland! Och idag längtar jag tillbaka något så enormt mycket. Det är kallt ute, det har snöat ännu mer och jag känner mig aningen rastlös för tillfället. Så idag önskar jag att jag var där borta, för det händer alltid något!

Men nu ska jag väl ta och göra mig lite frukost och sedan får det bli en powerwalk i solen med Lisa. Det kan nog få mig att bli lite piggare, hoppas jag på. Ikväll blir det ännu en loppisjakt, men då vet vi ett bra ställe i Nyköping där folk blir som galna! haha, kan bli spännande!!

Lita la bonita



Jag är ju inte den enda som fastnat för dessa underbart snygga skor som ser sådär galet klumpiga ut. Men wow vad du skulle kunna matcha kläder med dessa skor, de är ju helt fantastiska! Och vad jag har hört inte så svåra att gå i. Synd bara att de har sitt pris och jag sitter utan jobb, annars hade de nog stått här hemma...

Bara för att han är bra!



Sitter och redigerar lite foton från i somras när jag fotade Nyköpings lilla festival. Här ser ni Kapten Röd och jää*lar vad han var grym då! Får minnen och lite kalla kårar när jag tänker tillbaka. <3

Ingen Loppisjakt

Det blev inget Loppis för oss, vi hittade inget ställe i lilla Nyköping som var öppet, så det får väl bli en annan dag istället antar jag. Så nu istället har jag väl tänkt att jag skulle sätta mig och pyssla lite. Får visa er sedan vad jag gör för något!

Måste hitta ett recept för kvällens middag också, Tommys val - fläsk, potatis och löksås. Tror inte jag har ätit det förut?

Jaja, dags att sätta igång med lite pyssel nu då!


The Tourist



Såg denna film häromdagen och jag gillade den otroligt mycket! Kändes inte som en typisk Johnny Depp film då han brukar ha lite galna roller, men här var han en lugn och lite nervig karaktär. Och Angelina Jolie är ju liika sensuell och vacker som vanligt. Perfekt skådespelarpar i film enligt mig.



Filmen kan vara småseg men som sagt, den är värd att se med en schysst historia!

Hello beautiful!

Hoppas allt är bra med er! Ny vecka och mer snö, härlgit tycker jag! Blir alldeles strax upplockad av två vänner, vi ska nämligen ut på Loppisjakt. Kan bli intressant då jag sällan (Läs: aldrig) köper på Loppis och något fynd kanske man hittar som man kan rusta upp och ha hemma. Ska kolla lite till sovrummet kanske, som något nattduksbord eller liknande. Kan bli riktigt bra.

Vad som händer mer idag då? Jag hade tänkt pyssla lite och fixa lite hemma, igår gjorde jag lite fint men ska städa lite mer hade jag tänkt. Och sedan har jag en liten grej jag ska testa också men det får jag visa er sedan!!

Ha det så fiint nu allesammans!

Ojsan då!

Oj vad många läsare jag fått idag, har inte skrivit något speciellt heller så vet inte var alla kommer ifrån. Men trevligt är det ialla fall. Så välkomna alla läsare, hoppas ni stannar. :-)

Med ögon som glimmar


Tävling hos tvspelsweb



Tävlar ännu en gång om ett close-up filter hos tvspelsweb.se. Riktigt sugen på ett och skulle mer än gärna vilja ha 10+. Temat är vatten och det här är en bild som får mig att tänka tillbaka till Chile och minnas alla fina saker. vatten finns ju också, speciellt eftersom vi stod vid en gigantisk vattendamm och bakom mig har jag även en enorm sjö omgiven av berg!

.20.02.2011.



God morgon eller förmiddag!
Ska ta och göra mig en god frukost alldeles strax, tagga till lite för eftermiddagens danspass. OCh så måste jag städa idag också. Solen skiner ute och jag är på toppenhumör, så det känns bra! Bra och halvslapp söndag.

Varm choklad och Hells Kitchen

Sitter och dricker varm choklad med min älskling och har precis dragit igång säsong 5 av Hells Kitchen. Har också ätit god mat ikväll, stekt ris med fläskfilé. Med andra ord fick det bli en lugn och fin lördag, passar perfekt inför laddningen för morgondagens dans/träningspass.

Nu ska jag bara njuta av kvällen.
Ha en trevlig lördagkväll alla läsare!

Cissi, du är vacker!



En bild från min och Cissis senaste fotosession. Du är vacker, Cissi!

Underbara helg

Hallelooj!

Skönt med helg nu va? Och det bästa är ju att solen strålar som en galning utanför, så strax ska jag ta mig ut på en liten promenad till bussen. Sedan blir det ett femtimmars pass på ICA. Vad som händer ikväll vet jag ännu inte, men det vankas tydligen fest?

Imorgon är jag däremot ledig och då ska jag bl.a. gå och dansa med Cissi och Lisa på Friskis & Svettis. Ser sjukt fram emot det och är enormt taggad, så det kommer bli skoj hoppas jag!

Men om man kanske ska göra sig iordning för det sista och sedan knalla till bussen nu då?

Vad har ni för planer denna helg?

Mumsig fiskgratäng



Igår gjorde jag min allra första fiskgratäng, och woow vad god den var! Jag har inte ätit många fiskgratänger i mitt liv men denna var underbar..! Så nu har jag äntligen en till fiskrätt att servera här hemma, härligt.

Morgonträning!

Nu blir det en morgon till med träning, underbart tyckerj ag! Ska ta en simtur på badhuset med Cissi och sedan blir det en belöning i form av sola. Passar mig perfekt denna fredag! Ska se till att simma ca 1000 m, sedan får jag vara nöjd.

Men men, nu måste jag rusa.

.17.02.2011.



Mumford & Sons – Timshel

Tisdagen blev en tjejkväll













I tisdags hade jag en riktigt rolig tjejkväll tillsammans med dessa två vackra Ladies! Blev massa god hemlagad mat, bestående av vårrullar, kyckling med grön curry tillsammans med ris. Och efterrätt fick bli en supergod stor fruktsallad med glass och lite vin till det. En perfekt tisdag enligt mig!

Dagen blev till kväll och sedan vidare till natt, vi spelade tv-spel kollade på film, blev lite nostalgiska över att se en disneyfilm och äcklade efter att ha kollat på The Human Centipede.

Mysig kväll var det i alla fall och jag hoppas på fler gånger snart.

Lite nytt i hemmet

Idag när Tommy kom hem från Sthlm överraskade han mig med lite nya möbler. Ett snyggt skrivbord och en skön stol. Så hela kvällen har vi försökt bygga ihop möblerna, och tro mig idag var det krångligt! Vet inte hur länge vi höll på.. Men nu är vi klara och snyggt blev det.

Bilder väntar jag med, tills vi fått ordentlig ordning här hemma, då får det nog bli en liten runtvisning. Vad säger ni om det? :-)

You say you wander your own land




 

 


Nagelpyssel!



Idag har jag och Lisa suttit och fixat våra naglar, jag vet inte hur länge vi satt med det men jag vet att vi var enormt koncentrerade. Vi tänkte att vi skulle testa på en metod vi inte provat på tidigare. Klurigt som tusan, men tillslut fick vi i alla fall ett resultat som vi var nöjda med. Färgerna passar oerhört bra ihop också, tycker jag i alla fall. Är lite halvt vinrött med guld i och sedan ett rosaskimrande nagellack.

Öva lite till och sedan kommer vi bli riktigt skillade kan jag tänka mig. Fler gånger blir det absolut, då varje nagel blir helt unik! Coolt och kul!

Vad tycker ni om resultatet då, även fast bilderna är lite halvkassa?

.Den mänskliga tusenfotingen.



Uhm... vad finns det att säga? Det här är nog den mest sjuka och konstiga filmen jag någonsin sett. Jag och Lisa tänkte att vi skulle kolla på en skräckis - Blev vi rädda?

Noo way.... Men en aning äcklade! hahaha... Shit. Vill ni spendera ca en och en halv timme på att förundras över vilken sjuk människa som regisserat en sådan film så varsågoda och kika på - The Human Centipede!

Mysig tjejkväll!

har en helmysig tjejkväll tillsammans med Terese och Lisa. Vi har lagat god mat, druckit vin, spelat tv-spel och kollat på Disney-film. Men nu har dock Terese dragit sig hemåt då hon jobbar imorgon. Och vi ska kolla lite på skräckis... Shiiiietz, hur ska detta sluta?

En plats vi delade på



Här är en liten del av hotellrummet där vi bodde under dagarna i London. Väldigt enkelt och litet, men vad gör det när man ändå bara är där för sömnen? Fick dock ett twin room istället så vi hade två små 90 sängar att sova i, men självklart kröp vi ihop tillsammans. Finns väl inget bättre när det är lite trångt och mysigt? ;-)

Bästa med rummet måste ha varit badkaret också, skönt att lägga sig i ett varmt bad efter en heldag med promenader. Ta ett glas vin och bara ta det lugnt, UNDERBART!

Hotellet var förresten Central Park Hotel, vettigt pris för att bo så pass centralt som vi egentligen gjorde. Lite tråkig frukost och sådär bara, men då kan man ju alltid lyxa till det med att äta ute.

Frukost nr2/Tidig lunch



Åt en jätteliten frukost imorse då jag inte orkade trycka i mig något stort som skulle ta för lång tid. Så när jag kom hem från jobbcoachen under förmiddagen, runt 11 så blev det en frukost till. Eller kan det ha varit en tidig lunch bara? Blev i alla fall äggröra och två skivor bröd med smält ost och skinka. mmmhm!

Nu ligger jag i soffan och är extremt trött idag, vet inte vad det är med min kropp!? Så tänkte ta och slumra lite strax, läsa lite först kanske.

Vad tycker ni om det härliga vädret då? Snöstorm och extrem kyla?

Femtonde februari tvåtusenelva


En dag i februari

En dag när vi blev lite lurade



En dag i London blev vi lurade på mat, han i kassan var jobbig och hetsig och tillslut fick vi alldeles för mycket mat för två... Men ändå för ett billigt pris, hundra kronor för en måltid som skulle göda en hel familj!

Innehåll:
6 stora friterade kycklingbitar
fyra påsar pommes
1,5 liter pepsi
två majskolvar
två burkar med vita bönor i sås.

Galet mycket mat och mätta blev vi, vi lärde oss också att ta det lugnt och kolla ordentligt när vi beställer mat nästa gång,.

Kom igen och buuda!

Om två dagar går mina tre auktioner ut, som jag lagt upp på tradera. Har inte fått så mycket bud än, så nu länkar jag väl till mina auktioner igen! Så kom igen och buda lite, den vita studentklänningen är ju grymt snygg och är lika snygg till fest och inte bara studenten. SÅKLART!



Klicka in er här!

Komsi komsi nu!

Tillbaka till vardagen



Måndag igen och jag har haft ledigt från bloggen i snart en vecka. Har varit lite skönt faktiskt och jag hade det underbart bra i London. Jag och älsklingen myste mest runt, shoppade och gjorde det vi själva kände var viktigt. Så nu har jag laddat batterierna på nytt i vårvärmen där borta och är tillbaka i iskalla Sverige igen.

Underbar resa som sagt, men inte mycket foton blev tagna. Men vad gör det när jag kan få spendera ovärderlig tid med någon jag verkligen älskar?

Nu är det dags

Nu drar vi snart iväg till flygplatsen, väska packad med i princip ingenting. Jag är taggad och redo, ska bli hur skönt som helst att komma bort lite också.

Hoppas ni får det bra här hemma. :-)

niondefebruaritvåtusentio



Imorgon (9/2-11) åker jag och älsklingen äntligen iväg på en liten semester ihop. Blir en tripp till London, och jag ser verkligen fram emot det. Beslutsångest dock om jag ska ha med mig kameran eller inte.. Svåårt det där! Vill ju ha semester och bara mysa med älsklingen, och jag vet hur jag blir med kameran i handen. Och jag vill fota allt jag ser och få idéer och inspiration.. What to do?

Fint ska det bli och nu ska jag soova gott!

Tack ni fina för en underbar dag. Stöd och kärlek har jag fått idag. <3

Varning - låg uppdatering!

Blir och har blviit en väldigt låg uppdatering den senaste veckan. Har haft så mycket för mig hela tiden att jag inte riktigt haft tid, och idag är jag på jobbet hela dagen. Nästa vecka åker vi till London också, onsdag-lördag , så då blir det också dåligt med uppdateringar.

Men men, jag hoppas ni klarar er och fortsätter ändå att följa min blogg :-)

Beauty of life




Dålig film..

Kikar på Team America med Tommy, brorsan och ett par vänner. Men jag och Terese verkar vara de enda som inte riktigt fattade tycke för den.. Vet att jag sett den tidigare, men var så länge sedan att jag inte minns filmen överhuvudtaget. Lisa och Emma stack tyvärr nyss så det blev lite tommare i soffan, enda positiva med det var väl att man slapp trängas, haha.

Imorgon verkar dagen bli fullplanerad, ännu en gång! Kul kul tycker jag. Men men, ska vara lite social med Terese som är lika uttråkad som jag.

Behov av skor?

Det är mina skor som dominerar här hemma, måste fixa en egen hylla till dem för att jag har ett x antal par. Men jag är inte värre än andra tjejer, haha!. Men jag har hittat dessa två par, så galet snygga och de skapar verkligen ett HA-begär hos mig.. Speciellt den första skon... Åååååh, snyggt!





Your love is ultra magnetic and it's taking over



foto taget av mig.

.Smile with those beautiful eyes.



Snygga Cissi när vi hade vår fotografering på Borggården.


Hm en ny snöstorm, varför när det varit så...

s__t3174 (MMS)

Hm en ny snöstorm, varför när det varit så skönt ute nu de senaste dagarna. Det kanske är för tidigt för vår, årstidsmässigt, men jag vill gärna ha värme. Nu blir det gymmet iaf.


En väldigt trevlig familj

Tjingeling!

Nu är jag laddad för en helmysig kväll med lite vänner och älsklingen. Är på väldigt bra humör idag också, hela dagen har flytit på fint även fast jag hade punktering på bilen imorse och fick lämna in den på däckservice.

Fotograferingen imorse gick strålande, och sedan har jag och Tommy städat lägenheten hela eftermiddagen. Och då menar jag verkligen städat, för fyyyyfaen vad vi har röjt!! Men det känns bra, lite småsaker som ska plockas undan, slängas och skickas upp på vinden. Frääscht.

Sedan blev det ett besök hos en familj där jag kanske ska börja vara barnvakt. Grymt trevliga var dem och det kändes verkligen bra under hela besöket. Var roligt, lättsamt och väldigt spännande. Så det är lite sådär som min dag har sett ut.

Har ni haft det bra idag?

Kläder på tradera!

Nu har jag slängt upp två klänningar för försäljning på tradera. Har inte hunnit med de andra, men har en hel del kläder jag tänkte lägga upp. Så här har ni länk och så till mina auktioner, så det är bara att börja buuda! :-)



Ni kan i alla fall kika in och se om ni hittar något intressant.

Tips för London



Nu är det exakt en vecka kvar tills jag och min älskling åker till London. Och jag skulle mer än gärna uppskatta lite tips på ställen som är värda att besöka! Behöver inte vara alla dessa turistattraktioner, utan jag tänker mer butiker, restauranger, pubar och uteställen!

Så om ni kan ge mig tips på allt ni har om London, please do it!?

Wiihoo!

Det är stråkande sol ute!!

Kärlek på det

Nude but beautiful



En av de vackra bilderna från gravidfotot. Shiit, måste vara min favoritbild!!

Vill också vara sådär vacker i kroppen när jag blir gravid, underbart ju!

När magen skriker. och när jag är nöjd.

Usch vad tråkig min blogg ser ut nu, flera inlägg utan foton. Måste se till att bättra mig. Men jag har haft väldigt mycker att göra och har inte hunnit fota så mycket. Och sedan hoppas jag på finare väder så man faktiskt kan få lite fina bilder utomhus. Ska se till att redigera gravidbilder och foton på Cissi också så fort jag har tid.

Och nu skriker magen för att jag är så galet hungrig så ska börja med maten innan Tommy slutar. Ser nu att jag får sätta fart lite också. haha, typiskt mig. Nöjd är jag med dagen också. Varit riktigt flitig och gjort massa viktiga saker. Så nu har jag också sökt 18 jobb, bara idag!!

Heeeja Marcela!



Ännu en dag med fullspäckat schema!

Idag ska jag ha en tid för mig själv, en tid för att få vara flitig och göra alla de där nyttiga sakerna som behövs i ens vardag ibland. Jag började dagen med att dra till min underbara jobbcoach som hjälpt mig och peppar mig till att söka jobb! Kändes riktigt bra och nu känner jag att jag är på gång någonstans!

Drog vidare till gymmet för hårdträning och fyyyyy vad det var sköönt! Helt galet och jag fattar inte varför jag inte tog mig till gymmet förra veckan, dåligt av mig.

Nu befinner jag mig på stan, ska skriva ut lite papper - rättaresagt alla mina personliga brev. Hela 18 stycken blev det och nu ska jag strax hem för att äta lite lunch och sedan vidare till stan igen. Då blir det att "knacka lite dörr" och lämna in cv och personliga brev på många olika ställen.

Sedan iväg och handla en liten pensel och kolla taklister, fixa och dona med det i sovrumemt så att det blir färdigt. Och om det blir någon tid över så ska jag fota massa kläder jag var och hämtade hos mamma häromdagen. Kläder jag använt kanske en gång, så det ska fotas och läggas upp på tradera!

Självklart kommerj ag länka till mina auktioner så ni kan få buda om ni är sugna.

Men nu måste jag vidare, fullt upp hela dagen som sagt!