Jag vet att jag har min familj att tacka

tidsinställt inlägg...



Jag är så oerhört stolt över att jag har min familj som stöttar mig. Det är den finaste familjen jag kan ha och jag älskar er så enormt mycket. Jag har lärt mig massor och jag har fortfarande mycket att lära, men det blir en bra lärdom, hela livet.

Så denna låt tillägnar jag min familj.

Upp, upp och iväääg!

Nu är vi vakna och glada och om tio minuter ska vi åka. Kameran i högsta hugg och jag ska nog se till att köra till Trelleborg så får älsklingen vila lite till.

Men jag hoppas ni alla får en trevlig dag och så får vi se när jag skriver nästa gång! ;-)

En bit på vägen

Nu har vi kommit en liiiten liten bit på vägen. Vi har hamnat ända ned i Hässleholm för att hälsa på Tommys familj och mellanlanda lite. Sova gott och upp fem-halv sex imorgonbitti. Vara i Trelleborg strax efter sju för färjan går 07.45. Därefter får vi vila fyra timmar på färjan, det blir bra.. För sedan väntar en låååång bilresa. SPÄNNANDE!

Men nu är det nog dags att krypa ned i sängen..
Packa bilen bara och sedan sova.

Ha det så fiint kära läsare, ska försöka uppdatera lite under resan. Vem vet om jag kanske hinner slänga iväg något inlägg innan resan?

Med hundar på fönsterbrädor



vår vackra hund som bor hemma hos pappa. Han tror ibland att han är en katt och står därför på fönsterbrädan i köket.

Pistagebakelser, vackra ögon och två koppar choklad













I fredags hade jag en helmysig eftermiddag på stan i Södertälje, tillsammans med Elin. Efter jobbet tog jag mig alltså dit för att umgås innan vi drar iväg på resan. Så det blev en hel del shopping och sedan lite fika och massa prat. Hur fint som helst.

Och jag är så oerhört glad för min brors skull som träffat denna fina tös! He's a lucky guy. Och extra kul är ju att jag trivs bra med Elin också, haha.

Godmorgon mina pärlor!

Nu är det måndag, det innebär semester för min och Tommys del. Känns hur fint som helst! Så idag drar vi oss ned mot Skåne och mellanlandar där, för att sedan imorgonbitti åka extreeemt tidigt mot Trelleborg och ta färjan över till Tyskland.

Sedan börjar våran roadtrip ned till Italien. Blir ett par långa timmar i bil, men daaamn vad kul det ska bli! Spännande och jaa... jag vet inte. Har aldrig rest iväg med min älskling såhär och jag har heller aldrig varit på roadtrip.

Men men, nu kanske det är dags att städa och packa det sista?

Laughin till we think we'll die, barefoot on a summer night




Idag är det jobb på em klippet som gäller,...

s__t3328 (MMS)

Idag är det jobb på em klippet som gäller, dock bara en timme kvar till stängning. :) sedan ska vi packa och städa resten av eftermiddagen.


Black and white - tävling!



Tänkte vara med och tävla, Tvspelsweb har en ny tävling och där är temat svart/vitt.

Självklart lägger jag upp detta fina foto på min lillebror. Han är så otroligt söt och jag blir alltid glad av att se honom och så hade vi självklart en jätterolig fotografering tillsammans när vi tog de här bilderna.

Det jag skulle välja om jag vann är nog en reflexskärm då jag börjar inse att det kan vara oerhört bra att ha!

Sneakpeak från idag



En liten bild som jag tog på vackra Elin idag. Kommer fler, fina foton på henne snart snart.

Intresserad av modeller! Så titta hit och skriv!



Jag är grymt sugen på att fota snart igen, får ju självklart bli efter semestern. Men jag kan ju passa på att söka ett par modeller. Så är du tjej/kille som är sugen på att fota, du behöver inte ha haft tidigare erfarenhet från att ha stått modell. Men är du intresserad av att bli fotograferad och exprimentera lite med en del bildidéer jag har så hör gärna av dig på:

[email protected]

Är som sagt riktigt sugen p åatt fota och jag måste ju ta tag i det någon gång!

Testa ny restaurang i stan!

Nu är det dags att testa en ny restaurang i stan. Tres Tapas heter den och det blir en liten tidig födelsedagsmiddag till Tommy som fyller år imorgon. Ska  bli himla mys och jag är riktigt hungrig och sugen på Tapas nu! Foton kommer självklart!

20110525




Jobb jobb jobb, ringer runt till företag, ...

s__t3325 (MMS)

Jobb jobb jobb, ringer runt till företag, försöker boka möten. Fixa. Dona. Dumt att boka för mycket innan semestern kanske?


Don't follow your dreams...


made by me..

Idag händer det lite saker

God morgon vänner!

Hoppas ni alla hade en trevlig tisdagskväll igår, jag somnade i soffan tidigt.. Hann knappt sätta igång filmen som jag och älsklingen skulle se. Ska alldeles strax iväg till jobbet och det är som vanligt mellan 7-16.30. Men efter jobbet har jag ordnat med lite planer.

Det är så att min älskling fyller år imorgon så vi ska ut och äta på en ny restaurang här i Nyköping. Tres Tapas heter den och som ni hör på namnet så är det en tapasrestaurang. yeeeey!

Men nu ser jag att klockan blivit mycket ochd et är dags att ta sig till jobbet.
Hoppas ni får en fin dag i solen idag.

grönsaker i mängder, med vassa knivar






det första vi fick göra var en ros av tomatskal, blev väldigt nöjd med min


Pam visade oss tips och tricks


Hon lagade även god hemmagjord thaimat


Kyckling med röd curry... mmmmhm






Så skulle morots"bladet" se ut egentligen.


Blomma av en gullök


grönsaker i mängder!


Mina små verk.

Så det kan se ut!



Det kan bli knas när jag är med fina vänner och har kameran med mig. Många busiga bilder blev det och fler kanske kommer upp här senare. ;-)

Blir en långpromenad i stormen

Nästan nyss hemkommen från jobbet, byta om och sedan tar jag och går upp till mormor och morfar som bor på andra sidan stan. Blir en härlig eftermiddagspromenad såhär i stormen. Tar nog med mig brädan också, men kan bli tungt då det mest är uppförsbacke hos dem..

Är så otroligt trött idag också, vet inte var den här tröttheten kommer ifrån riktigt. Kanske beror på att jag jobbat i över en månad med endast fyra dagars ledighet på totalen.. Så jag längtar verkligen till nästa vecka då det blir lite välförtjänt semester.

Men men, nu ska jag väl kila iväg så det inte blir allt för sent.


God morgon!

Hoppas ni alla har sovit gott, det har i alla fall jag gjort men skulle så gärna vilja sova lite till.

MEN idag är det jobb som gäller, den allra sista veckan innan vi åker iväg på semester. Underbaaart! I eftermiddag ska jag ta mig hem till mormor och morfar också, hjälpa dem att mäta lite och dona, kan bli bra det där. De har planer på att införskaffa en fin Milton-fåtölj från EM möbler.



Men nu ska jag kila till jobbet, kan ju inte ta brädan idag då det regnat hela natten. Så då får man snällt gå istället!

Tänkte skriva om kvällens kurs men...

Varit på en jättemysig kurs, som jag tänkte skrivao m nu när jag kom hem. Men det är alldeles för sent och för mycket bilder att gå igenom. Så jag lägger mig i soffan hos min älskling istället innan jag ska sova.

Puss på er!

Är på kurs i thailändsk konst :)

s__t3323 (MMS)

Är på kurs i thailändsk konst :)


Mot EM jag far

Hade en så underbar dag igår, helt obeskrivligt vad bra det var. Skrattat så jag gråtit, varit ute på äventyr och hela kvällen befann vi oss utomhus i den tidiga sommaren. Fint som tusan. Har lite foton som får komma upp senare. Men nu är det dags för lite jobb på EM-möbler i Nyköping. Så kom gärna och besök mig där! ;-)

I could live forever with this dream


Nyköpings ån och forsen är det som syns på bild.

Befinner mig just nu i Nyköpings embutik f...

s__t3318 (MMS)

Befinner mig just nu i Nyköpings embutik för lite helgjobb, så kom gärna och besök oss idag! :)


En eftermiddag på stan







Hade en fin eftermiddag på stan med lite vänner. Kikade i affärer och gosade med världens mest keliga katt. Det var en fin eftermiddag som sagt.

Fredagsmys med vin och longboard



Blev god middag och avslutade middagen med lite rött vin på balkongen med min bättre hälft. Nu ska vi ut på en Nyköpingstur med Longboard tillsammans med en vän, fint blir det.

The light above



Fotografering av Terese en fredagskväll efter några glas vin.

Låååååång arbetsdag

Idag har jag en otroligt lång arbetsdag.. Börjar nu kl. 7 och ska göra iordning massa för eftermiddagens aktvivitet. Det är nämligen så att företaget där jag jobbar har en golftävling bland sina kunder. Så runt tolv kommer vi befinna oss ute på en golfbana, börjar med lunchbuffé och sedan ska alla anmälda sätt igång och spela.

Det är många hål och om jag fattat det rätt så brukar det ta ganska lång tid att spela golf. Vad vi ska göra är jag inte riktigt säker på än, men det kommer jag få veta senare antar jag. Hemgång är väl räknad till runt tiotiden, så jag får se när jag är hemma. Blir som sagt en lång dag för mig och imorgon börjar jag kl. 7 igen, heja!

Jag vill ha det enkelt



Fastnat lite för den väldigt enkla, lite boho-style.

.Linne KanDeeShop. Shorts & Sjal H&M. Sandaler Stockholm Design Group. Feather Extensions.

Angels comes by night





För en tid vi har tillsammans













En grym kväll i fredags. ♥

A brand new day will give me something


bild tagen av mig på Nyköpings hamn

Ännu en ny dag, lite lagom trött såhär tidigt på morgonen. Idag ska jag nog se till att börja bli den där försäljaren jag går praktik för att bli! Igår var vi fyra nya försäljare på företaget iväg på en liten säljutbildning som våran chef höll. Väldigt spännande och intressant. Så idag tänker jag nog ta tag och börja lite smått, måste ju bilda mig ett litet nätverk.

Ska bli spännande och jag känner mig än mer taggad nu när jag fått ett bra underlag och så fick jag mina allra första visitkort igår, fint det där!

Idag ser det mest ut att vara jobb som gäller, sedan är min älskling ledig också och då är det skönt att jag slutar tidigt. Så jag hoppas på att få resten av kvällen till att mysa med honom. Imorgon dock har jag en lång dag som väntar, men den berättar jag mer om senare..

Nu måste jag rulla till jobbet!

Lördagsmiddagsmys



I lördags blev det våra supergoda pannbiffar tillsammans med stekt potatis och smörstekta champinjoner. Gjorde även en egen grönpepparsås. Goott gott!

it's when I feel so free




Buenos Dias

God morgon på er kära läsare!

Hoppas ni mår bra allesammans, själv är jag enormt trött och hade tyckt att det var skönt att ligga i sängen en stund till. Men så blir det ju inte då jag börjar jobba kl. 7.. Ikväll ska jag dessutom vara barnvakt, mysigt värre!

Måste berätta en grej som jag är stolt över, har ju tränat i två veckor nu inför vasastafetten och första veckan klarade jag knappt av att springa 2 km utan att vara helt slut och vilja spy... jaapp, ingen kondis här inte! Men igår när jag var ute och tänkte springa 5 km så blev det hela 8,2 km på 48 minuter. *applåder* Kändes gryymt bra.

Men nu ser jag att klockan har blivit mycket, ha det fint allesammans.


Mysdag med lillebror







Här är lite bilder från min och Gustavs lilla mysdag i lördags.

Fantastisk söndagskväll!

Igår bestämde jag och Tommy tillsammans med vännerna att vi skulle göra något trevligt tillsammans. Så vi åkte allesammans till matbutiken och handlade lite käk. Sedan blev det at fem pers stod i vårat inte allt för stora kök och lagade mat tillsammans. Var hur mysigt och trevligt som helst och jag kan ju säga att det kommer absolut bli fler gånger.

Vi gjorde biff med klyftpotatis, god sommarsallad och cafe de paris smör. Alla blev mätta och satt och njöt av det vi lagat. Tyvärr var jag för upptagen i köket att jag inte hann ta några bilder på när vi alla satt och lagade mat. haha, men ni får nöja er med denna text.

Hoppas ni läsare haft en fin helg.

When the sunlight kisses your skin









source1
we ♥ it

Fina lördag

Hade en underbart fin lördag igår. Tog initativet till att ha en bror-syster-dag tillsammans med min älskade lillebror Gustav. Började med att jag åkte till Stigtomte och hämtade honom, vidare till Träffen i Nyköping där Boliboompa-gänget befann sig inför tv-inspelningen av Flygande Mattan. Vi kikade runt där ett tag, Gustav fick en ballong och vi tittade på lite film. Sedan hittade vi Lilla Sportspegelns tält där de hade som en liten "baskettävling". Frågade Gustav om han ville ställa upp och självklart gjorde han det! Trodde nästan inte det då det stod så mycket folk runt om och skrek.

Lillkillen tar i alla fall upp bollen, skjuter mot korgen och sätter den... På första försöket! ONLY NET! Jag jublar, alla jublar och hejar på Gustav! Stolt syster är jag och jag såg hur Gustavs ögon strålade av lycka. High-five blev det ju självklart och Gustav var grym!

Så stolt att han var tvungen att ringa hem och berätta. Vi firade detta med en glass i hamnen och sedan fortsatte vi hemåt för lite tv-spel. En hel eftermiddag fick jag tillsammans med lillebror och bra var det.

Jag och Tommy lagade även god mat på kvällen och hade det allmänt mys med Californication och soffhäng.

Nu ska jag alldeles strax göra mig iordning och dra vidare till Stigtomta igen, låna familjens dator för att redigera lite foton. Sedan har jag myssöndag att se fram emot.

when I laugh


Foto, photoshop, pyssel, inspiration!

Mitt huvud är fullt av idéer, jag vill ha min dator, photoshop, kameran och bara ta mig ut i det underbara och fota, pyssla och bara göra av mig av all fin energi jag har just nu. Har tagit till mig så mycket inspiration nu under ett tag och jag känner att jag måste göra något av det... gaaah....! Hjälp mig någon!!

Men nu ska jag göra av med lite energi genom att städa klart lägenheten som älsklingen så fint började med igår. Sedan blir det lite vindrickande, kan bli riktigt fint.

Årets första riktiga glass i hamnen :)

s__t3311 (MMS)

Årets första riktiga glass i hamnen :)


Fika med mina två fina vänner, jonatan och...

s__t3310 (MMS)

Fika med mina två fina vänner, jonatan och tom :)


Pysslar lite hemma just nu. Hittills har j...

s__t3307 (MMS)

Pysslar lite hemma just nu. Hittills har jag gjort ett par örhängen, ett enskilt örhänge och håller på med ett armband också. Vill ha tillbaka min dator nu så jag kan Fota och lägga upp, men ni får nöja er med en bild på mitt Pysselstök istället.


Lite smått rastlös i denna värme, händer f...

Lite smått rastlös i denna värme, händer för tillfället inte speciellt mycket för mig på jobbet. Hjälpt till med det som går att göra och nu verkar arbetsuppgifterna vara slut för en liten stund. Ikväll vet jag i alla fall vad jag gör - ska nämligen ut och springa!! Var lite duktig igår också, då jag gick en lång lång promenad med en vän och i tisdags var jag och terese ute och åkte en 7km lång tur på varsin bräda.


Nu ska vi ha fruktstund och vara nyttiga. ...

s__t3305 (MMS)

Nu ska vi ha fruktstund och vara nyttiga. :) melon, ananas, mango och vindruvor :)


Lunch utomhus idag på de nya utemöblerna s...

s__t3303 (MMS)

Lunch utomhus idag på de nya utemöblerna som jobbet köpte in igår :) det är fint det!


datorkrasch ännu en gång..

Igår när jag vaknade så tyckte jag att det puttrade konstigt i vardagsrummet... La märke till att ljudet kom från datorn och när jag knallade dit för att kika så insåg jag att den kraschat igen. Tommy hade dock varnat mig för att det skulle hända igen då hårddisken brytit ihop totalt.. Så det är bara att se till att fixa en ny hårddisk för att datorn ska funka. Kul kul när man verkligen har pengar till det..! 

Men men, jag kan ju klara mig utan dator, det enda tråkiga är att jag inte har någonstans att redigera foton eller blogga ordentligt.. Trist som tusan, men ajg hoppas ni håller er kvar och kikar in här ändå för lite uppdateringar.

Puss o kram

Kitten crash


Kitten Crash Test Footage - Watch more Funny Videos

haha sjuukt söt film, rolig som tusan!

haaalllåå?!?!?

Vad är det som händer? Blir ju galet orolig och nojig här när jag ser att inga inlägg från 2011 syns i min blogg... Vad fan?! Funkar det i era bloggar?

Lite bilder från hamnen i fredags













Såhär kunde det se ut när vi var i hamnen i fredags, eldade och umgicks. Det var en fin kväll även fast den inte pågick allt för länge då det blev så kallt. haha.

Dagens schema består av...

Jobb och träning, mer än så har jag inte hunnit planera och tänker inte planera mycket längre heller. Utan efter träningen ska jag nog ta det lugnt och förhoppningsvis njuta lite av den friska luften.

Så först jobb mellan 10.45-15.00 och sedan löpträning därefter , eftersom det inte blev av igår. Därför kommer bloggen förmodligen hållas ganska tyst idag, men jag har i alla fall minst ett tidsinställt inlägg!

Ha det fint kära läsare. <3

En liten titt från gårdagen



bjuder på en liten söt bild från gårdagen. Jag och fina vännen Rappe.

helstekt fransyska med potatisbollar och gottigott



I torsdags lagade vi god mat ännu en gång, sista gången för denna månad som vi får använda ugnen verkar det som också. Då den tydligen har gått sönder nu, trist då jag älskar att göra mat i ugnen...!

Men men, helstekt pepparstek av fransyska fick det bli. Med potatisbollar och lite haricot verts och sparris, serverat med pepparsås. muumsigt!

omnomnom, idag fick det bli en lunch på st...

s__t3298 (MMS)

omnomnom, idag fick det bli en lunch på stans bästa asiatiska restaurang. Gott!! Och passar mig perfekt efter en toppendag på jobbet!! Nu ska vi fortsätta med lite solarium.


Solen lyser och var är jag då?

Ute såklart! Varit runt på stan idag, hjälp Lisa med flytten och fixat lite. Nu blir det att ta brädan ned till hamnen. Lovar att kameran är med!

halvdag på jobbet

Idag är det fredag, vilket innebär att jag slutar kl. 13! Då fårdet bli en liten runda på stan och hämta mitt pass också! Vad ska ni hitta på i helgen?

Löpträning på allvar!



Igår fick vi löparskor på jobbet, nu är det dags att träna på allvar. Imorgon ska jag till Mamma och springa med henne och Roger, lite nervös då jag gärna springer själv. Men de ska kolla min löpstil och ge mig tips och råd och förmodligen sätta upp ett träningsprogram.

Visst är mina rosa skor snygga? ;-) haha.


Busbror och brasseorkester ♥


ser ni vad det är?







Igår besökte jag min minsta lillebror och hans skola. De skulle ha sin lilla brasseorkester för oss föräldrar och syskon. Först var det samling i klassrummet och jag var lite sen, men Gustav hade sagt högt i klassrummet att alla var tvungna att vänta tills jag kom fram, haha. Söötnosen där.

Sedan blev det en liten uppvisning i gymnastiksalen, duktiga var dem för att spela på ett par toner bara, hehe. Och jag ser fram emot Gustavs utveckling nu när han ska börja spela Kornett. Kan bli riktigt bra!

Ännu en dag med snö?

Snöar ute, ganska mycket faktiskt.. Och jag ska alldeles strax knalla iväg till jobbet. Känns inte alls speciellt roligt, men men... Jag ville ju ha sol och värme, som det var förra veckan. MEN....Man kan ju inte få allt här i livet, haha...

Natti natti sötisar!

Nu säger jag godnatt till er alla, för nu är klockan egentligen alldeles för mycket för att jag fortfarande ska vara vaken. Men men, tidig morgon imorgon och en dag på jobbet. Sedan ska jag besöka minsta lillebrors skola för de ska ha något uppträdande, kan bli riktigt fint det.

Puss och kram på er, och sov så gott!

Inspiration från Japan




ursäkta den dåliga bildkvalitén, men ville ha lite ljusa bilder här i mörkret

Dagens middag bestående av laxrullar, Yakiniku och ris. Hur gott som helst blev det! Dock inte helt nöjd med laxrullarna, kändes lite för mycket. Men blev mycket mycket godare när man delade upp dem en aning och åt lite fisk i taget.

Men mumsigt blev det i alla fall, fast jag måste erkänna att Kohiro, sushirestaurangen i Nyköping, har mycket godare yakiniku. ;-)

Idag tillagas något spännande!

Idag ska jag testa att laga något helt nytt! Med inspiration från Japan så får det bli laxrullar (nästan Sushi) och eftersom Tommy inte är så förtjust i fisk så blir det också Yakiniku också. Vad det är kan jag berätta senare när jag slänger upp bilder på middagen.

Kommer bli spännande och förhoppningsvis gott också!!

Var tog sommaren vägen egentligen? Är lite...

Var tog sommaren vägen egentligen? Är lite ledsen över att det faktiskt snöar ute, vi är ju faktiskt inne i maj. Ännu ett tecken på växthuseffekten? Tråkigt är det iaf!


Ännu en fiskgratäng



Förra veckan lagade jag och Tommy till en smarrig fiskgratäng, denna gång fick det bli på Torsk då älsklingen önskade detta. Och jag som tycker att räkor är så himla gott fick slänga dit det på en liten sida av fiskgratängen, eftersom Tommy inte äter räkor. Men vad gör det, smarrigt ändå?

Så här ser ni det fina resultatet! Tycker det är underbart att det är ljust ute när vi äter maten, så man kan ta lite fina bilder nu! :-)

Dags att lägga upp en träningsplan!

Nu har inte jag tränat på ca tre-fyra veckor. Fy skäms på mig! Jag som höll igång så bra ett långt tag, så det känns faktiskt i både kropp och huvud att det var ett tag sedan nu. Men nu är det dags för mig att lägga upp ett ordentligt träningsschema, ska rättaresagt lägga upp hur jag ska köra min löpträning.



Det är nämligen så att vi blev överraskade imorse på jobbet av chefen då han berättade att han anmält oss för Vasa-stafetten! Jag tänkte direkt att det skulle bli galet roligt. Vi valde vilka sträckor vi skulle springa och av någon anledning valde jag att starta med en sträcka på 9,5 km. Hur det ska gå återstår att se, men jag är faktiskt oerhört taggad. Om ni klickar på bilden så ser ni hur min "höjdprofil" kommer se ut = Betyder att jag kommer springa 7 km i uppförsbacke!!

Så nu ska jag faktiskt ta och snöra på mig träningsskorna och sedan ta mig ut och springa.

This Dreamy Sweetness









Mina cupcakes jag sålde i onsdags förra veckan. Ser de inte för goda ut?