Fina lördag

Hade en underbart fin lördag igår. Tog initativet till att ha en bror-syster-dag tillsammans med min älskade lillebror Gustav. Började med att jag åkte till Stigtomte och hämtade honom, vidare till Träffen i Nyköping där Boliboompa-gänget befann sig inför tv-inspelningen av Flygande Mattan. Vi kikade runt där ett tag, Gustav fick en ballong och vi tittade på lite film. Sedan hittade vi Lilla Sportspegelns tält där de hade som en liten "baskettävling". Frågade Gustav om han ville ställa upp och självklart gjorde han det! Trodde nästan inte det då det stod så mycket folk runt om och skrek.

Lillkillen tar i alla fall upp bollen, skjuter mot korgen och sätter den... På första försöket! ONLY NET! Jag jublar, alla jublar och hejar på Gustav! Stolt syster är jag och jag såg hur Gustavs ögon strålade av lycka. High-five blev det ju självklart och Gustav var grym!

Så stolt att han var tvungen att ringa hem och berätta. Vi firade detta med en glass i hamnen och sedan fortsatte vi hemåt för lite tv-spel. En hel eftermiddag fick jag tillsammans med lillebror och bra var det.

Jag och Tommy lagade även god mat på kvällen och hade det allmänt mys med Californication och soffhäng.

Nu ska jag alldeles strax göra mig iordning och dra vidare till Stigtomta igen, låna familjens dator för att redigera lite foton. Sedan har jag myssöndag att se fram emot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback