Släcker du?

 

Det är för en bra sak, klimatet blir inte bättre för att du släcker för en timme. Utan det är för att politikerna ska öppna ögonen och göra snabbare åtgärder för att vi alla ska kunna förändra vår värld och planetens hälsa.

 

Så glöm inte att släcka ljuset ikväll, 20.30-21.30. Resten av världen gör det!


Maitane Rascón LGC - Longboardfredag!!Maitane Rascón LGC from eDsanca on Vimeo.


Cool guy in a car, black n' white or colour?


Stöd barnarbete!

Många av er tänker säkert “Det kan vi ju inte göra!?” Men varför inte då det är vi barn och ungdomar som kan arbeta för en förändrad framtid? Det är ju faktiskt vi som är framtiden och varför ska inte andra barn och ungdomar kunna vara en del av den också? Och det som kommer behövas är egentligen bara "små" vardagliga och enkla medel för att vi ska förbättra vårat och andras liv på denna planet. Och vi måste ju börja någonstans. Här kommer därför min egna lista på vad jag gör om vardagarna för att leva mer klimatsmart.

Ni kan även klicka er in på Plans hemsida och facebook för att läsa mer om vad de gör och vad DU kan göra för att hjälpa till mer! Så se nu till att gilla facebook-sidan Stöd Barnarbete här!

Ride it like a bossP.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© fotograf Marcela Diaz

photos by Bryan Adams

Nu har jag inte fotat på ett tag, eller i alla fall inte haft tid att lägga upp något och sitta och redigera. Meeen här kommer lite foto-inspo från självaste Bryan Adams, som jag tycker är en helt fantastisk fotograf också!!


surdegsbrev!detta trevliga paket fick jag på posten häromdagen, ett digitalt surdegsbrev. Så nu ska jag starta upp ännu en surdeg men på detta vis! Fick en påse torkad surdeg och instruktioner för hur man använder den får man med det fina brevet som jag fick också. Är ju bästaste Jennie från Kalasgott och bageriet Urban Deli som har hand om detta, och ska bli riktigt kul att testa! Ni kan beställa er surdeg här om det finns några kvar, sedan kan man registrera sin egen surdeg och skicka vidare, hur fiffigt som helst!!

Longboard Bogotantien


What do you do when the music stops?P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© fotograf Marcela Diaz

Don't forget to...


Breakfast in the sun


Min morgon, frukost på balkongen i solen. Jag njuter av värmen innan jobb! Det är så otroligt skönt.

Lyxar till denna onsdag ned thaimat på bal...

fxcam_1332328901 (MMS)

Lyxar till denna onsdag ned thaimat på balkongen i solen, njuter så mycket jag kan innan jag börjar jobba eftermiddags passet..


Pancakes and fruitMin lunch idag fick bli pannkakor med lite härlig frukt som kiwi, galia melon och vindruvor. Smarrigt värre, och för att göra det än mer matigare fick det även bli keso, sedan lite lite lönnsirap. Smaskens!
Today I'm eating pancakes and some lovely fruits for lunch. It's kiwi, melon and grapes. Yummi! And to be real pleased I also added Keso and maple syrup. Yummi yummi!!

I'm back at Flickr.comHar haft problem med att logga in de senaste veckorna, på Flickr. Inte kunnat logga in och det har gjort mig oerhört frustrerad. Men nuu, äntligen! Idag hade jag fått ett väldigt hjälpsamt mail från supporten hos Flickr, så nu är jag baack! Så här hittar ni min sida på Flickr också.I've had problems to loggin to my Flickr account the last two-three weeks. And I have been really frustrated about it. But now, finally! Today I got an very helping email from the flickr-support, and now I'm back! You can find my Flickr here.P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© fotograf Marcela Diaz

we don't have to wait that long for summerJobbat hela helgen och idag är jag ledig. När jag vaknade till imorse var det snö på marken, så jag somnade om en stund till. Nu är snön borta, solen skiner men det är endast 2 grader ute och blåser som tusan.. Men jag tänker ge mig ut för en löptur ändå! Sedan blir det till att städa och plugga under dagen tror jag nog minsann. Laga lite fin mat till min älskade man också, vad ska man bjuda på för något gott idag?P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© fotograf Marcela Diaz

There's something about youDålig uppdatering när jag arbetar, men så är det. Hoppas ni orkar hålla er kvar, ni få läsare som faktiskt läser min blogg. Jag försöker hinna med bloggen så mycket som jag kan, och har väl lite foton på lager som ska komma upp.

Hoppas ni har en underbar helg också!


P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© fotograf Marcela Diaz

Resereporter utomlands?

Hur coolt skulle inte detta vara? Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

Tänk att få resa utomlands, fota och skriva om det. Äta massa fin och god mat, lyssna på musik, träffa människor och jaa, kanske till och med ta med sig brädan?

Longboard fruit punch!

I know I'm late, but here it is!!


En välgjord dans!En av de bästa dansrutinerna jag har sett! Helt otrolig, genomtänkt och grymt snygg!!

får ju inte bli för mycketVill inte att ni ska tröttna på mina foton på Linnea, så jag slänger väl in lite annat medans jag är på jobbet. ;-)

A sunny day closer to summerJag är så otroligt nöjd med denna fotografering, känner verkligen hur sommaren närmar sig och jag har tusen idéer.. eller jaa, nästan tusen, några stycken, ganska många... ett tiotal? Ni kommer i alla fall få se mycket mer av mina foton på Linnea. Den där söndagen var hur fin som helst!

P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© fotograf Marcela Diaz

Heaven is a place on earth with you
P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© fotograf Marcela Diaz

Sneakpeak of 20120311Idag har jag fotograferat med Linnea. Riktigt kul och lite spontant sådär. Här är en liten sneakpeak på hur det kan se ut. Imorgon slutar jag tidigt så då tänkte jag försöka ägna tid åt fotona. Det blir nog riktigt bra!

Hoppas ni har haft en trevlig helg!

Longboardfredag!


do you have these dreams?

Knåpade ihop denna bild under natten.. Fotot är självklart taget av mig också.


My view through the lens


A calm and beautiful feeling