Adam Tensta, Nyköping 2011
Magic socks, longboard!
wheels are taking me forwardHade en härlig dag på brädan i måndags, måste fixa fotona sedan kommer de upp här . Men nu blir det jobb!!

Proud sister

Jag är så otroligt stolt över att ha de två bästa småbröderna. Båda är så otroligt kloka killar, och det ska bli spännande att se var deras liv för dem! Gustav är kanske inte tillräckligt gammal för att börja gå sin egen väg, då han bara är 9, och hans drömmar är väl inte allt för stora än så länge.

Och Alexander, så fantastiskt att se honom ha utvecklats så pass mycket! En fantastisk människa som är ödmjuk mot alla, hjälper till om det krisar och backar alltid upp en. Min bror som började skejta för många år sedan och då bara åkte runt för att låtsas vara en av killarna i Jackass. Idag bor han i Barcelona, har följt sina drömmar och är otroligt grym på att skejta!

Här har ni det senaste klippen som Markus har filmat. En otrolig grym film, så enjoy...! Och ni som inte kan så mycket om skateboard, kika ändå, för miljöer, musik och tricksen förvånar ändå!Jag älskar er mina bröder, och det är fantastiskt att få vara eran storasyster. ♥

17.04.2012


Instagram.

Jag blev som många andra med androidtelefoner, väldigt glad när Instagram äntligen kunde laddas ned. Så nu finns även jag där och jaa, hinner ju uppdateras lite mer än vad det görs här i bloggen. Så kika gärna om ni är sugna!

D_azz is my name, yaaao!!


spring vs. winter... I think spring wins?


sunday workSöndag idag, solen skiner och det är ganska så skönt ute.. Och jag börjar jobba om sisådär två timmar.. Det känns ju kul! Jaja, money it is. Imorgon är jag i alla fall ledig och hoppas på att solen skiner så man kan ta sig ut med brädan då.

Horse and human


Franska brudar levererar!

Longboard Girls Crew France - Cruising Landes from Julien Léger on Vimeo.


13042012


Love from every creature.

Otroligt vackert när kärlek finns hos alla. Räckte med att Annika visade sig utanför hagen och hästarna sprang emot henne. Och när hon sedan klev in så var det mys som gällde!


Colours to smile for!

Hade en himla rolig fotografering i helgen med Anna. Blev riktigt nöjd med fotona och det känns verkligen som jag utvecklas i mitt fotograferande, vilket känns spännande!

Anna var grym att fotografera. Hon kändes så naturlig i sin stil, vilket är fantastiskt! Älskar verkligen stilen och att hon vågar stå för den hon är och inte skäms överhuvudtaget. Och det är ju grymt, speciellt i detta samhälle då nästan alla är kopior av varandra och vågar inte stå ut. Så känslan är fin i bilderna, och Anna är så snygg!
the naked truth

Ett foto jag tog imorse, nyduschad, osminkad och visar att jaa..! Det är såhär jag ser ut. Enda redigering som är gjort är lite kontraster och färg, jag retuscherar aldrig!

Så detta är den nakna sanningen. Vi människor behöver inte alltid smink eller denna mask för att visa vilka vi är. Vi är vackra precis som de människor vi är skapade som. Man ska aldrig behöva dölja sig själv, utan du ska alltid våga visa vem du är. För du är precis lika vacker och underbar som den individ du är skapad till att vara.


Gnägg?!


Skåne

Nu åker jag och älsklingen till Skåne. Glad påsk på er, eller vad man nu säger.!?

Fingerboard skating!

Denna långfredag bjuder jag på något extra. Det är inte longboard, men inte heller skateboard.. UTAN det är Fingerboard! Rätt ball grej och vilken kontroll man har över fingrarna.. Jag har själv försökt göra en enkel ollie med en sådan lite bräda, men jag får inte ens upp brädan i luften.. Förstår inte hur dem gör?

Så här har ni, enjoy!


springfeelingsBarcelona, february 2012

A gift from my grandmother

Häromveckan fick jag detta vackra smycke, som rymmer hela Chile i den lilla glasflaskan/burken. Det är stenar och mineraler som man kan hitta på olika platser i det underbara landet. Smycket hade min farmor köpt när de var där sist. Problemet var att hon aldrig hittade det när de kom hem därifrån.. Och nu för några veckor sedan hade min farfar hittat det av en slump..Jag blev så otroligt berörd och kunde inte hålla tårarna inne.. Är det något du vill säga mig farmor? ♥

have you heard about the bird?Barcelona, february 2012

Silver & Light

Hittade en fantastisk video med en fotograf som har tagit sig an världens utmaning. Videon gav mig otroligt mycket inspiration och hans arbete är fantastiskt. Vilken passion han har för fotografering och skapande!

SILVER & LIGHT from Ian Ruhter on Vimeo.


longboard it is..


no nameDålig på det där med rubriker ibland. Men sitter och dricker mitt morgonkaffe nu, ska alldeles strax iväg för lunch på stan med en vän jag inte träffat på länge. Och ikväll är det jobb som gäller.. Precis som hela förra veckan. Jobb jobb, hela tiden. Mer snö kom ju igår så jag längtar tills den försvinner igen så man kan börja dra ut med brädan mer. Längtar så oerhört mycket efter sommarkvällar utomhus, glidandes på våra longboard. Alla tillsammans, vännerna och jag.

Här får ni också en bild jag tog på Viktor för ca två helger sedan. Solen lyste, vi åkte bräda och bara chillade runt.

Såhär arbetar Plan


wicked way