Oxfilé och hasselbackspotatis



Förra veckan, två dagar innan nyårsafton, tyckte älsklinge att vi skulle äta lite lyxig mat. Så vi tog och köpte oxfilé och gjorde en helt underbar middag med Oxfilé, hasselbackspotatis, stekt sparris och egen rödvinssås . Rödvinet som blev kvar efter såsen smuttade vi på. Och det kändes väldigt vuxet då jag aldrig tidigare t.ex. klarat av att dricka rödvin, till att faktiskt tycka att det var riktigt mysigt.

Blev en underbar middag med tända ljus och bara jag och älsklingen. Toppen tycker jag! Och köttet blev sådär perfekt rosa inuti. Lättlagad men ooj så god middag.

Kommentarer
Postat av: Åsa

vuxenpoäng på det röda vinet :)..nästa gång säg till o jag kommer

2011-01-04 @ 15:13:25
URL: http://livetsvackrating.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback