Instagram it is!blir mer uppdatering om ni följer mig på instagram! D_azz heter jag där.

Imorgon imorgon!

Kommer ha en liten semester från bloggen och allt vad vardag heter. För imorgon åker jag till Barcelona med Tommy och Viktor och njuter av sommarväder och bräda. Såå, jag säger väl då kanske tjingeling så länge!


on a stroll with pirate cat and a singing snake

Var ute och vandrade häromdagen med Tommy. Och vi stötte på lite olika djur. Bland annat denna orm som låg på vägen, katten med ett öga och självklart ett gäng pissmyror (som jag inte har på bild för att jag då sprang iväg från dem).


Min bild i tidningen!

Detta känns otroligt roligt! Jag fick höra från en kompis att han sett mig i fotosidans magasin. Men det hade jag missat totalt. Och idag när jag stod inne på pressbyrån såg jag tidningen och tänkte att jag bläddrar väl igenom den. Och poff! Där var den! Skrek till lite av lycka och Tommy sa åt mig att köpa den. Den trevliga tjejen i kassan bläddrade fan och grattade mig och vi snackade lite, haha roligt.

Så ikväll firar jag väl med en liten öl kanske?


Longboardfredag - It sure looks nice!

Denna longboardfest i Spanien ser ju inte helt fel ut...!
ooho, läskigt!

Var ute och gick med Tommy tidigare idag. Och det första som händer är att vi stöter på två ormar. En ringlade snabbt iväg och den andra låg kvar och poserade framför kameran. Lite läskigt med huggormar, men ändå så coola djur!


we should all be free


.,.


No need to worry when I got you

Annika och hennes älskade Flora. Så otroligt söta tillsammans. Foton som är tagna tidigt i april i år när jag och Tommy var och hälsade på i Skåne. Trist när man inte hunnit redigera några foton, men nu ska jag försöka ta mig tid till att göra det de dagarna då jag fortfarande är sjuk och jag inte jobbar.


Not what I'm used too

Provade en liten annan redigering idag, en jag inte är van vid. Eller ja, fotot är ju inget jag är van vid att ta överhuvudtaget. Nära och försöka få fram lite mer abstrakta eller bara vackra former och konturer. Men detta är i alla fall resultatet.

Om jag är nöjd? hm, kanske.


När man är ledig och sjuk.

Har åkt på en riktig dunderförkylning och blev riktigt dålig under lördagen, men värst var nog igår. Speciellt när jag var tvungen att jobba så ingen kunde byta med mig. Jag borde ha legat hemma och vila.. Men idag har jag varit ledig och tagit det riktigt lugnt. Känner mig piggare nu.

så idag har jag äntligen hunnit träffa Cissi också, vilket var otroligt trevligt. Fika på stan med mycket prat och reflektioner. Har verkligen saknat den tjejen!

nu är det tyvärr dags att sova, jobb imorgon och vårruset (som jag ändå inte kommer kunna springa..)


People are beautiful in all colours

Fantastiska Anna och alla henner underbara färger! Gotta love it!


Viktor and the black pearl

favorit i repris

En av mina favoritbilder jag tog förra året under Typ en Festival här i Nyköping. Ser verklgien fram emot årets festival, då bl.a. Labyrint kommer!

Nu ska jag ta mig iväg till jobbet och jobba, samtidigt som jag ska försöka kurera mig från denna jobbiga förkylning..

Ha en trevlig lördag allesammans!


Dreams come true


Longboardfredag - Propeller
We are having this hat party

Var inte riktigt hattfest, men vi drog ut till en kompis stuga, snackade och umgicks. Klippte frisyrer och bara tog det lugnt, en fredagkväll förra veckan. Hittade massa roliga hattar och mössor som vi även provade.Martin kände att han behövde klippas, så jaa. Det gjorde jag!Och lite såhär blev resultatet.


Runda med longboard!

Runt tio imorse åkte jag ut på en longboardrunda själv. Tog med mig Gopron, men glömde såklart fota undertiden som jag åkte. Så istället får ni se bilder från när jag tog och chillade lite.


Win the awesome deep back tank at Kan Dee!

Ryggar kan vara en av de mest vackra kroppsdelar en människa har. Så otroligt sexigt med rygg, på något vis. Och jag älskar linnen som är luftiga och öppna. Tänk att få klä sig i lite snygga sommarkläder, longboarden under fötterna och glida runt när vinden drar som mjuka fingrar över ryggen. FANTASTISKT!

Så därför tävlar jag om detta heta linne från Kan Dee. Trots att jag redan äger ett linne med trycket Wild Spirit, men det är i princip trasigt efter att jag ramlade med brädan (jaao.. eller linnet fastnade på något konstigt vis i hjulet när jag körde lite slides)Så nu är det bara att hoppas och hålla tummarna att jag kanske blir vinnare!

They are watching us from behind..

an abandoned fabric


flying dreams


we need each other..


P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© fotograf Marcela Diaz


a friday night in a big old house


Longboardfredag, a little late..


Lite för sent..Önskar att det fanns sådana backar i närheten av Nyköping!!

Asfalt #4

Nu har det fjärde numret kommit ut, och jag deltar mer än någonsin innan. Nu är jag inte bara fotograf för tidningen, utan nu har jag även gjort lite intervjuer och en av dem finns med i detta nummer!!

Open publication - Free publishing - More asfalt