Longboardfredag - girls rules!

 

Tana Rohrer from Mainout on Vimeo.


Minigolf, familjen, glass och snyggåket!

Efter jobbet idag så hade jag en helmysig eftermiddag med älskade lillebror och mamma. Blev lite minigolf och glass i hamnen. Riktigt roligt och sådär mysigt, och Gustav är så otroligt söt ibland ;-) när han är på det humöret, haha!

Men var riktigt roligt i alla fall. Och undertiden som vi åt glassen fick det även bli att kika på de få bilarna som hunnit komma till hamnen. Varje onsdag är det nämligen "billträff" där det är olika teman och massa schyssta gamla bilar! Väldigt intressant, och nästa onsdag är det amerikanska bilar , så jag hoppas jag är ledig för det är ju mina favoriter!! 
 

Älskade morfar och mormor

Älskade morfar och mormor. Ni är två vackra änglar som alltid har funnits där vid min sida, under hela mitt liv. Och det finns så mycket jag vill tacka för, så mycket att jag känner att jag inte skulle ha tid att säga så mycket tack till er. Eller ja.. ni förstår i alla fall vad jag menar. Men jag ville bara slänga in en liten hälsning till er, då jag vet att  i alla fall du läser detta mormor. Och när du har läst det här kommer du förmodligen fälla en liten tår och sedan ropa på morfar.

Det är ju såhär att jag älskar er, min älskade mormor och min älskade morfar. Ville bara påminna er om det. ♥ 
Och jag respekterar även mormors åsikt om att inte vilja vara med på bild. Därför får ni dubbelupp av min fina morfar.

Midsommarafton 2012

Såhär kunde det se ut när vi firade midsommar. En stuga ute på landet, med vänner, god mat, musik och massa knäppa lekar!

 
 
Hoppas ni hade en fin midsommar också!

Sushi Roll - Longboardfredag

 

Coulerus D'Afrique

 

När man jobbar natt har man lite tid över

Har jobbat mina allra första två nätter i hela mitt liv, inatt och igår natt.. Nu är jag redan vaken ocskå vilket är helt galet då jag sovit mindre än fem timmar...! Men inatt har jag också hunnit redigera lite foton från Barcelona, fy på mig som inte gjort det tidigare! men som jag också skrivit tidigare har jag sysslat med annat.
 
Här äri alla fall lite bilder från när vi satt på flygplatsen, spända och glada, en förmiddag i Maj.
Viktors peddosmile, creeeepy!
Viktor fotade mig och jaa, jag vet inte vad jag gör.. men det är en av få bilder som finns på mig, så varför inte?!

This is for you all out there.


I just wanna plaay..!


Dogs + water = true

I helgen träffade vi en kompis och hans två hundar. Drog iväg till hamnen för att den ena skulle få bada. Och jaa, det var riktigt kul att se dem när de lekte runt där. Nu är jag och Tommy än mer sugna på att skaffa oss en egen..


wander alone with my own thoughts.Barcelona, 2012

Kommunikation

Låten säger allt.. Vi måste lära oss att kommunicera med varandra. Det är A och O i alla förhållanden oavsett vad det gäller. Facebook tar över och där sker inte den sanna kommunikationen.


The new Dervish Sama

Kanske en av de snyggaste longboardfilmerna jag sett!!

När jag känner att livet måste levas

Jag börjar med att skriva att vi är hemma från Barcelona, vi kom hem redan förra tisdagen, men jag har inte bloggat så mycket sedan dess. Jag har, för att vara ärlig, knappt suttit vid datorn alls.För det är ju såhär, jag har kännt under en längre tid att jag aldrig har tid för saker och ting. För att jag alltid jobbar och sådär, men så är det ju inte. Visst jag jobbar oerhört mycket, och jag har knappt tid att träffa min älskade sambo (då vi många gånger jobbar om varandra) Och när jag sedan har varit hemma från jobbet har jag ju fastnat här! Vid datorn!! Det har länge varit en bov för mig, man fastnar ju så lätt.

Så nu är det dags att börja leva livet som jag vill leva det. Ta tag i träningen ordentligt, efter en månads uppehåll, åka bräda, fota och göra det jag vill göra. Umgås med vänner och mannen i mitt liv! För det är det som är det viktiga. Inte skriva om mitt liv här i bloggen.

Så tyvärr får ni räkna med mindre uppdaterande, men jag lovar att jag kommer fortsätta uppdatera med bilder då och då, men när jag känner att jag har tid och ork för det. Sedan harj ag ju självklart en hel del bilder från Barcelonaresan att visa er också!!

Hoppas ni stannar kvar och fortsätter följa bloggen trots den låga uppdateringen. Och för er som gillar longboardfilmerna som dyker upp på fredagar så kommer de fortsätta dyka upp på fredagar, men möjligen genom tidsinställda inlägg.Listen to that simple sound

Buenas Costumbres, Barcelona May 2012.