beslutsångest!!Jaa, jag har hittat Avannas snygga kläder! Baaah, kollat in webshopen länge nu och kan fortfarande inte bestämma mig för vad jag ska köpa. Kameralinnena är ju gryymt snygga, men gillar även det enkla i homo sapiens linnet är ju också riktigt snyggt.

Så frågan är ju vad man ska beställa nu.. Har ju inte råd att beställa allt jag vill ha! haha. men kanske ett litet linne och någon tygväska? ;P

En fantastisk viltgryta!

Idag har jag lagat gryta, en fantastisk älggryta med trattisar! Kan vara en av de godaste rätterna jag lagat om jag ska vara ärlig. Här har ni lite smakprov på hur det såg ut. Eller smakprov och smakprov, ett tittprov kanske ;-)Tänkte skriva receptet senare ikväll, så hoppas ni kan vänta!

1:a advent, utan snö. bara storm.

Idag har jag och mamma tagit en runda på stan, där vi bl.a. besökte Nyköpings gamla bryggeri där det finns mängder med hantverkarsalar, utställningar, konstnärer, möbelrenoverare m.m. Fantastiska byggnader, underbara hantverk och massa spännande historia bakom det.

Men påväg till bryggeriet såg vi något konstigt. Ett spår med småfisk, och ju längre fram vi kom låg en hög med småfisk som fortfarande levde och sprattlade. Vi tyckte synd om dem, försökte rädda dem så gott det gick, men det var inte lätt! Eller jaa, mamma försökte rädda dem, men riskerade även att ramla i ån för det. Men när vi återvände till bilen så var fiskarna helt borta. Som om det aldrig hade hänt?

Måste vara världens vackraste soffa, som stod inne i underbara Ingelas ateljé.

Vi besökte bokbindarklubben. Fick reda på att de funnits i Nyköping i över 30 år. Husen är gjorda på bokbindarvis. Fantastiskt!

En gammal bok från 1800-talet någon gång.

Kanske den vackraste dagboken någonsin, gjord i läder och en man hade pysslat ihop den helt själv.

Här satt en man och sydde ihop böcker på den lilla träställningen som han också byggt ihop själv.
Han visade oss alla små fantastiska verk han gjort, underbart! Hantverk måste ju vara det bästa som finns, då man vet att folk verkligen lägger ned sin själ i det. Istället för att allt ska massproduceras hela tiden.

Meet me for a cup of coffee


Yo ne se mañana

Denna låt strömmar just nu ut från mina högtalare, och jag sjunger med.


.två killar. två cyklar.Longboardfredag!
25.11.11


Hetare än Lava..


Ur arkivet

Såhär kunde det se ut för ett år sedan. Galet, och snön har fortfarande inte hittat till Sverige.. Nästan så att jag faktiskt börjar längta efter snön..

Till er brädtokiga..!

En dag var jag i Stockholm och nördade runt med en nära vän. Vi gick bl.a. in i bästa longboardbutiken - Kahalani.
Här får ni följa med in i butiken en sväng.min drömbräda finns där uppe..

'Praktik dag in och dag ut

I princip i alla fall . Men jobbar på praktiken varje dag, och därför blir det få uppdateringar. Har en sådan fotoabstinens att det är tokig. Ser hur fint vädret är ute när man är inne och jobbar. Men men, sådant är livet, och jag ska försöka ta tillvaro på de timmar jag är ledig. I helgen ska jag nog hinna med lite fotograferingar också, hoppas jag! Så då har jag äntligen något att uppdatera om. ;-)

Men jag hoppas ni stannar kvar och orkar vänta på att bloggen ska uppdateras, även fast det går lite trögt.

kram kram på er!

Roscoe remix

Skön låt, ja!!


mata ankor och umgås med lillebror

Förra helgen var jag barnvakt åt lillebrorsan. Då kunde det se ut såhär.

Kan Dee hösttävling!


//jeans, nagellack,halsduk, torgvantar - H&M//väska&mustaschring - monkeystore.se//läppstift-Nelly.com//Kängor-Skopunkten//Jacka-MbyM//Linne & ring-KanDeeShop//Armband-gjorda av mig själv//

Tävling hos underbara Kan Dee där man ska sätta ihop en höst-outfit. Kul kul! Här är i alla fall min. Älskar väskan från monkeystore bl.a. De har så otroligt mycket snygga saker! Och Kan Dees kläder får man ju aldrig nog av heller. Så skulle vara grymt om man vann någon gång i alla fall.

19.11.11


Dags för Fotomässan!

Äntligen dags för fotomässan, det blir nice det.


Longboardfredag!

Nu tänker jag införa något i denna, lite smått döda, blogg. Varje fredag blir det ett nytt soft longboardklipp.


Dancing with Marina from Marta Guillen on Vimeo.


En dag med dimma i Nyköping

Walls to break


11.11.11
Fredag och ledig helg

Idag är det äntligen fredag, igen! Tiden går alldeles för fort. Och i helgen är jag ledig, och den är helt fullplanerad. Imorgon ska jag nämligen vara barnvakt åt lillebror. Och vi ska hitta på massa bus. Och på söndag ska jag se till att fotografera.

Men nu blir det att åka till praktiken först och främst.

Longboard girls crew... jag saknar sommaren!


Smakprov på fotograferingIgår lånade jag lite blixtar, och sedan hade jag en liten fotografering med Terror. Första gången som hon står framför kameran, men det var riktigt trevligt och kul, och kommer bli fler gånger. Såå snygg..!