Tar en liten paus från bloggandet

Nu börjar vädret bli bättre och därför blir det en liten paus i bloggandet. Jag åker till södertälje en sväng och träffar familjen och återkommer imorgon.

Ni får ha det så fint alla läsare.

Kommentarer
Postat av: Fatima

Det är väl inte direkt så att hon ska dit bara för det, men hon ska ändå till Kenya och hälsa på släktingar, men jag vill själv göra sådant i framtiden, åka runt och hjälpa.Starka ord är väl min sak när jag bli arg och sådant gör mig riktigt jäkla förbannad. Det finns andra länder här i världen, inte bara Norge.

Människor glömmer bort att deras vackra förlovningsringar faktiskt är beslavade människor som plockat, och människor glömmer att medicinerna de äter där det står står "Ej testade på djur" är testade på livs levande människor i tredje världen.

Norges problem är litet, mycket litet.

Såklart är detta inte vanliga människors fel, jag pratar om de med röst. De pratar bara om det de vill prata om, säger det de vill säga. Ingen vill ju nämna något som skulle få wallstreet att krascha? Men något som skulle få ekonomin att rasa upp som att ha en "Stor" nyhet i TV, sälja extra många tidningar . . they looove it! Allt man hör är bara propaganda och att folk är så blinda! Det gör mig så frustrerad, mörkrädd, ledsen.

2011-07-28 @ 14:41:06
URL: http://fatimaplace.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback