Sjukhusvistelse

Igår blev det inte mycket bloggande. Har sovit på sjukhuset inatt men ni ska inte oroa er för det är nog ingen fara med mig.

Vaknade igår morse och var riktigt yr, nästan som en dålig fylla där jag knappt kunde stå upp eller gå. Yr även när jag låg eller satt i soffan. Spenderade de första timmarna under dagen i soffan och hoppades på att det skulle gå över. Men när det gått alldeles för många timmar och inte ens en dusch hjälpte så ringde jag sjukrådgivningen. De bad mig att ta mig till akuten efter x antal frågor och där blev jag undersökt.

Blodprover, tester av balans osv och även röntgen av hjärnan. Proverna visade ingenting och jag såg helt frisk ut. Yrseln höll i sig mellan 9-16 ungefär. De misstänkte lite att det hade kunnat vara en propp då jag såg dubbelt när jag tittade upp. Så jag fick ligga kvar under natten för observation.

Var en lång natt då jag delade rum med tre damer som inte mådde så bra. Väcktes tidigt imorse, kl 7, för att de skulle kolla blodsocker och blodtryck. Men nu är jag hemma och känner mig mest allmänt trött så det blir en vilodag idag.

Så låg det till i alla fall och jag är glad att jag redan har fått komma hem i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Jyske

Bra att du är hemma nu!

2011-07-16 @ 13:26:26
URL: http://www.jyske-jag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback