Riskettan om kräftor



Idag har det varit strålande sol, men svinigt kallt. Eller jag har frusit iprincip hela dagen i alla fall.

Började dagen som sagt med riskettan och det var som att slänga 800 kr i sjön. Varför började man ens med riskettan, allt står ju ändå redan i boken och alla vet att man inte ska dricka och köra. Det kändes som en kurs bara för att skrämmas, men tyvärr väljer folk ändå att dricka och köra, även fast de vet om alla konsekvenser.

Det var i och för sig inte det som var det dåliga med kursen, utan det dåliga var att kursen hade säkert kunnat vara kortare om mannen pratade lite fortare och inte om massa annat onödigt skit... så som kräftor t.ex. Japp, ni läste rätt, han pratade om kräftor och vad han skulle äta i helgen.

Jaja, nog om det där. Jobbat resten av dagen och lagat en lasagne som luktade gudomligt gott! Inte hunnit smaka på den än, eftersom det är morgondagens middag. Så får berätta imorgon istället. (litet eget recept gjorde jag också, rättaresagt att jag gjorde om orginalreceptet)

Och nu sitter jag och Tommy här i Stektomta och är barnvakt åt min sovande bror. Japp, vi nördar oss med varsin dator också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback