Snart kommer snygg-foton!

Idag har jag varit duktig och hjälpt till med lite flyttstädning hemma hos mormor och morfar. Varit trevligt då jag även lagade en lätt men god lunch till dem. Blev tunnbrödsrullar med philadelphiaost med gräslök, lax, rom i den ena och philadelphia och kyckling i de andra. Var riktigt smarrigt!

Igår var jag och Lisa ute och for hela dagen, först blev det sushifrukost/lunch och klippning på stan med Dalle och David. Sedan fram och tillbaka till Stigtomta, åkte runt och handlade lite för kvällen och lagade käk. Sedan började vi fota en massa och hade en hel fotokväll, så det kommer komma snygg-snygga foton någon dag framöver när jag har tid att redigera. (kanske torsdagkväll?) Kanske att jag hinneri kväll men vi får se, för jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

Men nu ska jag ta mig hemmåt och ta en lång och skön dusch. Sedan ta det lugnt och umgås litelite med familjen.
Pusspuss


Kommentarer
Postat av: Cissi

Hej tjejen, undrar hur det blev med dom där armbanden jag ville att du skulle göra åt mig? tänkte hörde inget om att jag skulle betala och så. Så att du inte har gjort dom o inte fått pengar menar jag.. Sen undrar jag om du vill göra en ny bloggdesign åt mig, alternativt att du har kvar min gamla design och slänga in? Börjar bli så trött på denna nu. hehe. Kraam

2010-01-28 @ 12:06:33
URL: http://juhliiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback