Dag 5 - Vad är Kärlek?

Världens bästa känsla, när det pirrar i hela kroppen bara av tanken på kärleken eller personen jag delar kärleken med. Pulsen slår snabbare, händerna blir varma och jag känner hur det bara spritter i kroppen på mig. Jag är kär! I en kille som fastnade i mina ögon på dansgolvet för över ett år sedan.

Men hur ska jag förklara för er vad kärlek är för mig? Och ska jag bara beskriva vad kärlek är eller ska jag skriva om min kärlek till Tommy?



Ialla fall, kärlek för mig behöver inte betyda kärlek som i att vara tillsammans med en partner, utan kärleken kan man dela på många olika nivåer. För mig handlar det om att känna sig trygg med en person, familjemedlem, en vän eller ens partner. Trygghet är så oerhört viktigt i kärleken, för när man väl känner sig trygg med någon det är också då man vågar öppna upp sig för en annan person. Man vågar berätta allt utan att skämmas och man är tillsammans med personen oavsett vad man har för bagage. Man accepterar varandra och kommunicerar. För kommunikation är något utav det viktigaste för att samspelet mellan människor ska funka, och därför lika viktigt i kärlek.

Men kärlek är också allt det där som händer i kroppen när man känner kärlek. Hur mungiporna drar sig uppåt utan att man tänker på det. Eller hur jag blir alldeles varm och gosig bara jag tänker på min sambo. Att jag fortfarande kan bli lika pirrig när jag vet att han är på väg hem från jobbet, som jag blev för ett år sedan när jag var nykär.

Kärleken är nog ganska svår att beskriva med ord, eftersom alla känner så olika! Men jag hoppas ni förstår på ett ungefär hur jag menar och vad jag känner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback