Måndag morgon *sjunger vidare*

Sitter i skolan och skriver en utvärdering för Grafisk Kommunikation, ska innefatta alla tre åren som jag gått på gymnasiet, tjooho. Innan det så hade vi som ett "prov" eller mer en uppsatsskrivning eller vad jag ska kalla det.
Vi skulle i alla fall ha valt en frågeställning om olika filosofer (ämnet är alltså Filosofi) och så ska vi skriva om deet, men eftersom jag tänkte att vi skulle göra det på eftermiddagen så var min tanke att jag kunde pluggal ite på rasten. Men neeejdå, nu skulle vi göra den på morgonen, jiippi! Så här var jag, inte alls så förberedd, men jag skrev i alla fall en och en halv A4. Får se om det räcker någonstans.

Helst skulle jag vilja vara hemma och pyssla, baka och greja. Men men, skolan är ett måste och vi gör ingenting speciellt egentligen. Saker som jag hade kunnat göra hemma faktiskt! Så jaa, får väl se när jag kommer hem idag. Ska fixa lite inbjudningskort också, men det gör jag efter skolan.

Nu måste jag skriva vidare på utvärderingen för Grafisk kommunikation, sedan hoppas jag att jag får veta vad jag får för betyg.

Pusspusss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback