Dålig uppdatering = viktigare saker för mig.

Hej hopp gummi.....! *censur*
Sitter i skolan fortfarande och jag slutade egentligen kl. 12 idag. Känns lite galet, men jag har fått mycket gjort i alla fall!
Har suttit och fixat med mitt och Carros projekt, och nu är det äntligen fäärdigt! Fyfan vad skönt det känns.. Eller ja, det är lite skrivarbete kvar, men det fixar vi snart för faaan! Kan jag alldeles strax stryka en sak från listan.

Håller också på att jobbar med relanseringen av ett chokladföretag. Allt är självklart påhittat och vi ska bara sätta ihop grejer för hur vi ska kunna sälja produkten. Kul men jobbigt och tidskrävande! Jag håller på med förpackningen och nu är det bara smågrejer kvar som ska göras, sedan är det också klart. Och på måndag kan jag även stryka det stora projektet från listan! Det tar sig faan.

Skulle ha haft omprov idag också, men jag kunde skjuta upp det till den 27e istället, vilket känns riktigt bra. Så i helgen kommer jag plugga till mattenationella istället, som jag ska ha på tisdag. JAG TÄNKER KLARA DET! Och fan vad det går fort alltså, saker stryks från listan hela tiden.

Det är skollistan av grejer jag ska klara, sedan har jag ju saker som ska göras på fritiden också. Känner att jag måste sätta mig och göra inbjudningskort för studenten också! Oj oj, mycket som händer.

Men jaao, jag får ursäkta mig för den dåliga uppdateringen, ska försöka bättra på mig nu dessa veckor.
Önska mig lycka till med allt!
PussPuss

Kommentarer
Postat av: Anonym

åhh tack så mkt :D va snällt

2009-05-07 @ 19:38:15
URL: http://seelmic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback