Blev inte som jag tänkt

Sitter i soffan och har precis klickat hem lite grejer så jag kan börja pyssla ordentligt. Gjorde klart två armband igår och idag har jag pysslat lite till då jag gjort ett armband åt maami. Blev riktigt fiint och jag blev jättenöjd med det, hon blev också glad. Och först när hon fick se mitt armband jag gjorde igår, så trodde hon att det var ett köparmband. Lite kul tycker jag, för då betyder det väl att de var rätt snygga?

Armbandet jag gjorde åt mamma blev snyggare än det jag har på mig nu, tyvärr krånglar mobilen och jag kan inte lägga upp det på datorn, men ska försöka lite till!

Idag var min tanke också att jag skulle blogga rätt mycket, leta rätt på lite roliga saker och sådär, men jag fastnade med allt pyssel och så, så jag har bara hunnit göra det. Eller jag har kollat runt lite på sidor, men som sagt, sedan fastnade jag med annat.

Så det blev inte riktigt som jag tänkt, får väl bli imorgon då.
Imorgon har jag redovisning i Statshuset också, med klassen för tvåorna i media. Ska bli intressant, och jag känner mig faktiskt riktigt laddad för det!

Men nu ska jag ta och lägga mig, så jag orkar upp imorgon.
Hoppas ni haft en trevlig dag
PussPuss

Kommentarer
Postat av: a home far away

Det låter verkligen som om armbandet blev fint!



Ha en fin dag

Kram Gunilla i Singapore

2009-05-20 @ 05:35:20
URL: http://www.vitaanglar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback