Kusin-vitamin!

Jag tror att jag är en cool kusin som mina småkusiner ser upp till, i alla fall några av dem. De flesta är ju yngre än tio och jag är äldst av oss alla i släkten (på kusinfronten). Men det är så jävla roligt med småkusiner, speciellt när de är runt 5-8 års åldern då de ska vara bääst. För då kan man retas mest också, haha. Och jag har så jävla roligt åt dem.

En av dem är förtjusta i mig och tror hela tiden att jag ska pussa honom, så han vågar aldrig vara i närheten av mig, haha. Men idag har han faktiskt umgåtts med mig riktigt mycket. Suttit och pratat och bara myst, hihi så sööt.

Och sedan är det roligt med min andra kusin också, som är runt 8 år. Åldern då man ska vara bäst i allt och sådär. Så han ska ju visa mig hur cool han är och massa saker han har, och då är det så jävla roligt att kontra. Han visade mig några kort, liknande pokmonkort, så jag var ju tvungen att vara värre, haha.

Så jag drog till med att jag hade massor med Pokémonkort och det hade ju han förstås också, typ 22 album. Då mååste man ju vara värre, det är så freeestande! Tycker inte ni det, med småsyskon eller småkusiner?
Jag drog till med något som att jag hade så många att jag var tvungen att simma ute i mitt rum, haha. Då blev han tyst.

´Glömde nämna det att jag faktiskt har två av mina kusiner här, mami skulle vara barnvakt åt dem. Hihi. Sweetsweet.

Nu ska jag försöka fixa bloggen eller något, fundera på en design. Känner att jag inte vill sitta vid datorn egentligen, utan pyssla med annat.

Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback