God natt på er <3

Oj oj, förlåt för dåligt uppdaterande idag. Men jag har faktiskt inte känt för att blogga så mycket, då jag hittat på annat bus istället. När jag kom hem från skolan fick jag mig en smärre chock, men jag visar bilder imorgon istället. Orkar inte lägga upp och så just nu.

Sedan kollade jag runt lite på nikeplus.com, en sida jag blev medlem på tidigare idag, för att kunna registrera hur långt jag springer och sådär. Men tyvärr så tror jag att man måste ha Nike + sport kit för att registrera hur långt man sprungit och så, för när jag försöker skriva in hur långt så händer inget... Och då behöver man en iPod också, något jag inte har.

Men jag gick sedan ut och sprang i alla fall, blev runt 3 km.. Ärligt talat så pallar jag inte mer, har världens sämsta kondition och jag kände hur benen värkte. Men jag är stolt över mig själv som var ute och sprang i alla fall, även fast jag svor åt mig själv över hur jävla dålig jag samtidigt kände mig, haha! Men kondisen övas upp, så det är inga problem nu.

Kom in, gjorde lite magövningar och sedan hopp in i duschen. Sedan har jag bara hittat på annat och inte orkat blogga.
Men jag hoppas i alla fall att ni haft en trevlig kväll. <3
Nu skaj ag sova så jag orkar med en lång dag imorgon. God natt och sov gott allesammans.
PussPuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback