God natt lördag

Idag har deet varit en rätt mysig dag. Började med att jag vaknade upp i älsklingen famn, hur mysigt som helst! Åkte tillbaka till nyköping med elva tåget och har gått lite på stan och shoppat. Kan fota och visa imorgon. Sedan åkte vi till mormor och morfar och åt mat, mormor fyllde år igår, så vi firade henne lite granna.

Kvällen bestod av bio med familjen och vi hari nte gjort något tillsammans bara vi fyra (Gustav fick vara kvar hos mormor och morfar) så det var riktigt trevligt faktiskt. Vi såg Män som hatar kvinnor, en jävligt obehaglig men bra film. Fanns vissa scener där jag gärna hade hållt för öronen, då jag valde att titta bort, blev så grymt äcklad!

Men den var bra i alla fall.
Igår åkte jag till tälje efter skolan, bejbi mötte upp mig på Syd och vi åkte hem till honom. Blev taco-middag för att fira hela hans familj i princip, som alla fyller nära varandra. Så sammanlagt var vi 16 pers i lägenheten tror jag. Rätt många och lite skrikigt, men sådant som händer antar jag.

Var i alla fall mysigt att träffa älsklingen. <3 Saknar honom så gryymt mycket och vill bara vara med honom nu också <3 :-(

Gjorde även en bloggdesign där, åt hans lillasyster, får se om jag lägger upp den här då.

Nu ska jag kolla på Porco Rosso - A pig's got to fly. En film av Hayao Miyazaki. Får se om den är lika bra som de andra.

Hoppas ni haft en mysig lördag och fredag.
Pusspuss

Kommentarer
Postat av: Moa

fett kul att se xD

2009-03-22 @ 11:47:09
URL: http://moiipoii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback