Fredagen slutade inte så tokigt ändå

Jag fick hem mina grejer från Nelly igår, jäklar vad fort det gick, eftersom jag beställde i onsdags. Så på två dagar hade jag fått allt, känns bra! Kläänningen sitter perfekt, så jag lägger nog upp en bild senare.

Igår efter jobbet åt jag lite mat och sedan satt jag och Roger och snackade massa. Mamma var ju ute med vänner och åt middag, så det var bara vi hemma. Satt och pratade studenten, det nya köket, vin, med mera. Var riktigt trevligt och sedan beslutade vi oss för att kolla på en film. Vi har ju ingen tv just nu, eller någonstans att ha den. Så vi kollade på laptopen istället. Fick bli Fantastic 4; the rise of silver surfer. Roger fick välja, haha, men den är rätt bra tycker jag.

Sedan kom mamma hem och som vanligt så pratade hon halvt sönder filmen, men det gör inte så mycket.

La mig runt tolv och halv två ringer någon idiot som jag inte har numret till... Nu har jag fått två samtal från folk jag inte känner. Ska nog ringa upp eller messa och höra vem det är, eftersom numret inte finns registrerat på eniro eller något sådant. Minns inte om det var en tjej eller kille heller, för jag är inte säker på om jag drömde samtidigt som jag svarade.

Idag blir det jobb, börjar kl. 13 och slutar 18.15. Förkylningen har väl blivit värre och huvudvärken har kommit, men det får bli att ta en alvedon och knarka Vicks blåå . Ikväll ska jag nog leeka med en vän, hihi.

Vad ska ni hitta på idag?
PussPuss

Kommentarer
Postat av: emma ek

vill se bilder på kläderna :D

2009-03-30 @ 10:57:39
URL: http://nysfc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback