Lördagslyx med fylld kycklingfilé

Här hemma brukar vi äta lyxmat, tycker jag i alla fall. Mycket att vi exprimenterar, grillar
och sådant. Och vi har för det mesta närproducerad och ekologisk mat. Och helgerna är
de dagar då vi kanske lyxar till det mest.



Idag när jag kom hem från jobbet var maten nästan klar. Mamma hade gjort kycklingfilé
fyllda med mjukost och gräslök. Sedan är det parmaskinka som är virad runt kycklingen.
Till det serverades färkspotatis gjorda i ugnen med färska örter. Och så hade Roger grillat paprika
fyllda med tomat, champingoner, basilika med lite kryddor + ett lager Fransk Bondost. Till
det bjöds det även på Haloumi-ost.

Jääklar vad gott det lååter, och wooow vad gott det VAR!
Allt grillades, förutom potatisen då.

Brukar ni lyxa till det på helgerna?
PussPuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback