Svårare än jag trodde

Sitter fortfarande med det äckliga arbetet.. Just nu tycker jag att det är äckligt och jag är inte alls lika positiv längre som jag var för över två timmar sedan. Jag börjar bli trött, och tror att jag kommer få skriva till långt in på natten. Men jag ska fixa det och jag ska bli klar idag! Är bara så trött, att jag knappt orkar hålla upp ögonen.. Kanske  får ta och fixa kaffe och dricka, och göra allt för att orka skriva klart arbetet.

Jag lämnar hellre in ett halvbra arbete i tid, än ett bättre i otid. För jag vet hur vår lärare fungerar, och lämnar man inte in det i tid så jaa... då får man helt enkelt skylla sig själv. Måste, måste, måste bli klar alltså, galet vilka krav! hur stort arbete som helst egentligen, och jag såg för en liten stund sedan bara att jag har missat massor som ska vara med. Men nu har jag skrivit till det och ska fortsätta på den politiska historien om landet. Det är det svåra, för El Salvadors politik har varit och är hur komplicerad som helst.

Men som sagt, jag ska fixa det. Kan ju belöna mig själv efter att jag gjort arbetet, med att få kolla på Gossip Girl, Det ska få bli mitt mål i alla fall. Önska mig lycka till, att jag hinner klart med arbetet innan 23.00 i alla fall.

Pusspuss

Kommentarer
Postat av: Carolina

Du kommer fixa det bruden ;)

2009-02-12 @ 21:23:37
URL: http://carolinahjelm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback