En väldigt trevlig dag

Här är lite bilder från min dag, halva dagen i alla fall. Var en mycket trevlig dag kan man säga och lite spontana saker gjorde jag också.













Åkte in till stan vid lunch, stötte på Frida (klasskompis från gymnasiet) och vi pratade en stund, mycket trevligt! Sedan mötte jag Tom för lunch och fika, samt julklappsinköp. Slutade med att jag bara handlade åt mig själv, men han lyckades hitta en julklapp i alla fall. Men när jag gick på stan insåg jag att jag faktiskt var klar med alla julklappar. Lunchade Thai-mat och fikade på Princess ett mycket mysigt fik.

Åka hem och ta det lugnt tills vännen Robin ringer och säger att han plockar upp mig om ett tag, kul kul! Och bra sätt att träffas på, för annars blir det aldrig av haha. Så vi åkte och handlade mat från det nya steakhouse i Nyköping och åkte hem till honom. Hade det allmänt trevligt med mycket mycket skratt!

Jag har riktiga julfeelings nu, känns tokigt men bra på samma gång. Bara njuter av allt runtomkring och tar upp alla små upplevelser jag får till mig i vardagen. Jag känner mig så glad i kroppen! Underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback