Vart har motivationen tagit vägen?

Jag sitter kvar på samma ställe.. vet inte hur länge jag har suttit här med samma jävla arbete. Kommer ingenstans och jag sitter mest och lyssnar på musik på Spotify.. Aja, provet imorgon kommer ju gå bra, oohja! Har inte ens öppnat den jävla boken.. Och sluttexten ska vi inte tala om.. Skrivit om den flera gånger och var tillochmed inne på att skriva en helt nu. Men sedan gick jag tillbaka till en av de två första och fortsatte på den..

har bara skrivit 600 tecken, och jag ska ha den på 2000.. Lyckat förihelvete! Blää, jag är inte alls på humör känner jag.. Usch fy och blää på det.. :-/

Borde sova, men vill bli klar först och hinna läsa 13 sidor för provet..
PussPuss, plugga vidare nu va?

Kommentarer
Postat av: Cristian

Jag tycker att det är pinsamt faktiskt. Dem som jobbar, pluggar men ändå lever på föräldrarnas bekostnad. Det är ju liksom en chans att "ge tillbaka" lite när man kan. Jag brukar ge dem lite cash när det är dags för att storhandla käk inför månaden. På så sätt kan de unna sig annat för de pengarna liksom :)



Jag har vart på festivalen när jag var yngre. Men inte på senare dagar. Brukar ju alltid åka hem innan Februari då den håller hus. När ska du åka dit?



Haha, va? Vart finns den videon?

2009-04-29 @ 23:40:39
URL: http://ichris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback