The sun is shining

God morgon eller ska jag säga god förmiddag?

Jag vaknade för ungefär två timmar sedan, snoozade från 07.30 till 08.30 sedan steg jag upp, hahaha. Varför är det så skönt att snooza? Jag har aldrig fattat varför jag gör det, men jag orkar aldrig stiga upp direkt heller så...

Idag skiner solen och jag ska alldeles strax gå och äta lite frukost. Om ca en timme ska jag in till stan. Ska nämligen in till tandläkaren först.. Usch, gillar inte tandläkare och jaao jag har inte varit duktig och använt flour, så vi får se vad som händer, haha.

Men efter det händer i alla fall lite roligheter, jag ska iväg till Make-up Store och bli sminkad, kuul som faan! Så då kommer det lite bilder från det. Hm, och ikväll har jagi ngen aning om vad som händer.. sucks a little bit..

Funderar på om jag åker iväg från Nyköping ett tag och kommer tillbaka torsdag? Men jag vet fan inte, har inget att göra här nu heller så..

Vad ska ni göra idag?
Nu måste jag äta frukost, bussen går om en timme.
PussPuss

Kommentarer
Postat av: R

Du har rätt i att Kanye har schysst stil, även om det känns lite som om han är lite...uttjatad? Men det är mycket möjligt att han dyker upp i en senare del :)

2009-04-07 @ 11:21:12
URL: http://sjuttiosjudagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback