April April din...

... dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!

Visst är det kul när man får säga sådär och bli en liten skitunge igen? Jag tycker det där rimmar så bra.

Har ni lyckats blivit lurade idag då?
Jag har faktiskt inte blivit lurad en enda gång idag, konstigt nog för jag brukar vara en sådan som lätt låter sig luras. Speciellt en sådan här dag!

Däremot har jag lurats en massa. Fast med en och samma sak. Jag skrev ju igår om en överraskning jag skulle göra och sådär, och i ett tidigare inlägg skrev jag om en läppförstoring. Ville se hur många som skulle lyckas gå på mitt lilla skämt.. och jag har faktiskt lyckats lura ett dussintal.

Roligast har varit de som faktiskt tyckt att jag passat i förstorade läppar och att det sett riktigt hett ut. Sedan var det en kille som faktiskt funderade på att göra en själv, eftersom det skulle själva gelen man injicerar skulle gå ut efter ett par veckor! Det var extremt komiskt tycker jag och jag har fått många roade skratt för mitt lilla trick.



Men neej, jag skulle aldrig göra en läppförstoring, för jag har redan ganska stora läppar. Kan näästan mäta mig med Angelina Jolie, men bara nästan.

Jag tyckte i alla fall att mitt skämt var lyckat och kul att så många gick på det. Bilden såg ju äkta ut också, men det var bara lite pill i photoshop!

Bilden visar på att jag inte har gjort en läppförstoring, ifall någon verkligen inte skulle tro att det var ett aprilskämt.

Kommentarer
Postat av: M i c k a

satan så tjusig du är i håret!

2009-04-02 @ 17:39:46
URL: http://annamariamikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback