Tänk om det fanns ett piller

Som gjorde en frisk bara sådär. Så man slapp vara sjuk, och att det skulle komma tillbaka hela tiden också. Som förra året, var fan sjuk varannan vecka i ett halvår i princip.. Blev ju aldrig frisk och kunde aldrig riktigt börja träna igen. Och nu har jag gått och blivit sjuk igen, så jag hoppas verkligen att det släpper snart och inte håller i sig som då.

Längtar efter datorn gör jag också. Skönt det kommer bli. Hm, hinner inte luncha med vännerna idag. Men Carro joinar mig ändå. Måste springa till SYV först och kolla upp det där. Kul liksom om jag inte skulle ha Grafisk och så har jag Socialkunskap istället, och så har jag missat... två lektioner? Hoppas inte..! Vill verkligen ha grafisk illustration också. *håller tummarna*

Jag är uttråkad och vill helst av allt krypa ned i sängen igen.. Sova tills förkylningen är borta. Avskyr att vara förkyld! Speciellt när skolan precis börjat. Hade varit annorlunda om det kanske var mitt under skoltiden.. Men inte bara efter en vecka?! Sommarmusiken jag lyssnar på hjälper inte heller (SVART), blir inte gladare för det, utan mer sorgsen. Vill ju ha sommar, inte sitta här i iskalla Sverige. Fick inte känna på sommaren i år, men det blir väl så när man börjar jobba också.

Usch! Just nu är allt skit, i princip. Neejdå, massa saker som är positivt. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback