Tagit en paus från datorn.

Jag har valt att börja ta en paus från mitt datoranvändande. Betyder att det blir mindre blogginlägg, kanske och midre dödtid framför datorn. Istället ska jag börja göra andra, nyttiga saker. Ska börja lääsa mer, håller ju på med tre böcker nu. För mycket kanske? Men det är bra böcker ju! Sofies Värld, Brott och Straff, samt Attraktionslagen. Mycket bra och filosfiska böcker, förutom Brott och Straff kanske.

Idag har inte hänt så jättemycket egentligen. Skola och sådär, stack hem direkt efteråt i princip. bara jag och Carro som sprang runt i lite affärer och kollade en snabbis. Hittade ingenting. Uhm.. Åkte hem, läst och sedan somnade jag i brorsans säng när jag läste och lyssnade på musik. Efter maten åkte jag och mami till Coop och handlade mat och grejs. Och tro det eller ej, men jag hittade ett par skiitsnygga billiga skor där också! Lite 40-talsstil på dem. Tror att många underskattar Stormarknader när det gäller kläder och skor.

Så vi gick runt där ett tag. Köpte DigitalFoto också, var mycket om hur man fotar snygga nakenbilder och använder former och skuggor. Intressant, men det såg lite ut som om det skulle vara någon killtidning med massa nakna tjejer. Kändes lite skumt när jag bläddrade igenom i affären.

På väg till affären var det lite roligt, då vi åkte Täckhammarvägen. Såg massa älgar och rådjur, brölade och en älg stod och stirrade på mig när jag kikade ut från bilen. Skitläskigt!! Och fan vilka stora öron den har.

Men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig, är trött och jaa klockan är inte ens halv elva.

Puss o kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback