Jag klarade inte av att vänta mer

Idag efter skolan tar jag 17.13 tåget till Södertälje. Ska träffa min älskling!! Jag klarade inte av att vara utan honom mer, orkar inte vänta till helgen, vill träffa honom nuuu ju! <3 Och det ska jag få göra, myspys. Har ju ändå sovmorgon imorgon och då blir det att jag åker ned till Nyköping igen med elvatåget. Det blir nog bra. ska se till att köpa godis också, så jag har något att snaska på imorgonbitti, mumma.

Imorgon fyller även min kära och bästa vän Carolina år, grattis till dig tjejen!! <3 Sista dagen som sjuttonåring nu, hur känns det? Så imorgon händer det grejer, bl.a. så ska vi äta Thaimat, mer kan jag inte säga, för jag får ju inte avslöja min lilla hemlis för henne här. Det vore ju synd!

Idag har det inte hänt så mycket heller, haft info om Tessin hjälper, en halv lektion i Geografi och sovit på Naturkunskapen. Som sagt så har det inte hänt så mycket. Och nu har jag håltimme till tio i två, sitter och leker lite i illustrator nu också, för att komma igång lite innan alla kommer.

Så vi höres senare kanske.
pusspuss <3

Kommentarer
Postat av: Carolina

TACK SÅ MYCKET TJEJEN <3

Det känns underbart att lämna 17 bakom sig snart ;)

2008-10-14 @ 17:42:02
URL: http://carolinahjelm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback