Jag är hungrig, snart lunch?

Börjar egentligen kl. 12, men jag och Carro tog bussen kl. 08.55. Vi måste vara galna? Tanken var att jag skulle ta bussen kl. 07.50, för att hämta min nya begagnade cykel hemma hos mormor och morfar. Men fem minuter innan jag skulle gå till bussen, ringer mormor och säger att hon blivit magsjuk, så jag hade inte någon lust att ta mig dit då ifall att. Så jag tog bussen en timme senare istället, så kunde jag vila i soffan hemma en halv timme innan jag behövde gå.

Fyfan vad mycket dimma det var ute, såg knappt någonting så jag tog med mig kameran för att fota lite, haha. Och en bra bild av tre fick jag i alla fall. Blir väl att jag fotar mer senare. Och sedan typ halv tio, kvart i tio har jag och Carro suttit här, jobbat lite med projektarbetet, läst nyheterna och jag blev klar med övning 2 i GI. Känns bra, och idag känner jag nog för att skriva en del. Motivationen är nog på väg tillbaka!

Men nu ska vi nog ta och äta lunch, jag måste gå och handla något, får se vad det blir. Sushi förmodligen, för det är snällast mot min mage och jag brukar inte få ont efteråt i alla fall. Sushi i helgen också. <3 Jag kan fan leva på sushi!
Sushi, sushi sushi!!!

Men nu är det dags för rast en timme innan vi börjar igen, måste fan skriva grejen för MK som jag inte gjorde förra gången. Oj oj, nu blev det mycket här. :O Tror till och med att jag glömde den hemma.. smart?!

JAg behöver mat, nu!


Kommentarer
Postat av: Teresia

Svar på din kommentar i min blogg:

Det är lite lustigt hur man kan drömma en massa konstiga saker när man under dagen inte ens har tänkt eller fått något intryck som skulle kunna skapa såna drömmar.. Skumt. :)

2008-10-01 @ 13:47:09
URL: http://teresial.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback