God morgon, god morgon!

Sitter och äter frukost, eller just nu drickar jag bara te, eftersom jag är klar med min frukost. Vaknade kl. 9 imorse och gick och duschade direkt. Och nu har jag bara suttit vid frukostbordet och ätit mig en stadig frukost samtidigt som jag lyssnar på skönskön musik! Bl.a. Zookey (Yves Larock.)

Idag ska jag jobba hela dagen, så det kanske blir något mobilbloggande. Men det har inte funkat som det ska den denna vecka, för inlägget publiceras inte förrän sent under nätterna och inte när jag skickar dem som de egentligen ska! Så vi får se om jag mobilbloggar. Kan ju inte skriva att jag sitter och jobbar och så kommer inlägget inatt någon gång, haha.

Hoppas också på att det händer något roligare ikväll, än vad det gjorde igår. Känner inte för att bara sitta en kväll till. Men jaa, vi får se vad som hittas på, får höra av mig till någon vän, ta en kvällspromenad genom Stigtomta. Plus att jag ska vara duktig och gå till jobbet, istället för att ta cykeln. Det för att få steg till räknaren. Men jag tror att jag är veckans förlorare faktiskt, så jag får väl laga mat och diska imorgon kväll. Men det gör inget alls faktiskt, får laga något gott och sedan börjar en ny vecka med en ny tävlingsrunda här hemma.

Men nu ska jag ta och göra annat, vi höres senare.
Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback