En inte så händelserik dag.

Ligger i sängen just nu, lyssnar på musik och ska alldeles strax sova. Är sjukt trött fortfarande, även fast jag sovit under kvällen, det är galet. Känner mig inte sugen på att jobba imorgon, men jaa, jag måste ju. Och jag får tänka positivt, det är pengar, pengar som kommer att få mig utomlands och annat. <3

Men under dagen har det inte hänt mycket. Foto B, där vi fick frilägga en katt, tydligen den svåraste friläggningen man kan göra och kan man det , så kan man frilägga i princip allt. haha, blev riktigt nöjd med min katt, det blev en söötnos. Hm, sedan har det varit inbrott på Tessin, datorer som tagits och sådär.. Förstår mig inte på mänskligheten ibland, eller ganska ofta?!

Men lektionerna var som vanligt, jag har varit sjukt seg idag. Somnade bl.a. på NK, sååå jävla trååkigt!! Pillade Alice i håret och masserade henne, och blev så avslappnad av det att jag somnade själv. haha, lite kul. Haft skolfoto också, men sket i porträttbilderna iår. Vafan, vi är media, så jag ska kirra egna porträttbilder, som dessutom är gratis. ;) Men var med på klassfotot iaf, haha och Artem tänkte säga att han hette Marcello Diaz, men njae, jag ville ha mitt namn och inte hans.

Mer än det har vi inte gjort i skolan egentligen, bara segat och sådär. "Keep on facking in the free world" LO var där, så jag har en sådan knapp nu.

Men nu ska jag sova, jobb imorgon. :(
Puss o kram, natti natti och ha en bra helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback