En bra dag och nu ska jag sova en bra sömn

Idag har varit en helt ok dag, en bra dag till och med. Jag har varit glad, hyffsat pigg och på diskussionshumör hela dagen tror jag. Började skolan 8.30 med religionsprov nästan direkt. Det gick nog riktigt bra, valde MVG uppgiften och jag skrev egentligen bara om vad jag själv hade gjort. Så jag hoppas på att det går bra sedan då, när de ska rätta. Blev tre sidor, lite långt kanske, men men,. Fick med mycket så.

Sedan hade vi labb, men det såg ni ju på mmsbilden jag skickade in. Fan vad vi var seexiga i våra förkläden och glasögon. det gick bra iallafall. :P Vi hade kul och var värsta bästa teamet. I väntan på varje minut som vi skulle kolla tempen så pratade vi om massor, bl.a. sex och leksaker, haha.

Efter skolan drog jag och Emelie ned till stan, jag var smakråd åt henne gällande kjolar. Hittade en skiitfin, men fanns inte i rätt storlek tyvärr. :( Sedan stack jag till Thai på öster för att köpa hem mat åt mig och mamma. Missade dock bussen halv fem, så jag var inte hemma förrän kl. 17.30, kändes lite segt. Men maten var i alla fall underbar och vi satt och skrek när vi råkade smaka lite på de staaarka kryddorna! haha. Men det var gott. Hon åt nudlar och biff, medan jag åt friterade räkor och ris. underbart gott! Och de friterade räkorna var inte så överdrivet feta heller som de brukar kunna vara.
Och så skulle jag plugga efter maten, till NK-provet imorgon... tror ni inte att jag somnade då? Så jävla typiskt.. Känner verkligen inte för provet och jag och Carro har gjort upp en deal, för vi båda känner att det inte kommer funka alls på provet. Har inte haft motivation till att plugga allls och får inte in något i huvudet heller..

SEdan hade jag och mamma myskväll, eftersom Roger är borta på kurs. Blev film och prat, med massa gott att äta. Såg Förtrollad, inte så bra.. men men, hade trevlans i alla fall.

Nu ska jag sova, så god natt på er allesammans.
Sov gott och dröm sött.
puss och kram

Kommentarer
Postat av: Sofia

blev massa prat om sex och leksaker... Haha, hemlig du är. :)

2008-10-03 @ 19:32:48
URL: http://nogg.se/yasou

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback