Är nog det roligaste studiebesöket någonsin

Idag var jag uppe kvart i sex, galet ju! i vanliga fall brukar jag vakna kl. halv sju. Men inte idag, för vid den tiden var jag på g in till stan. Det var nämligen så att vi skulle på studiebesök på Aftonbladets Mediecenter, och sedan på tre utställningar. Så avresa md buss gick från stan runt kl. 7, galet tidigt och vi var nog alla grymt trötta och sov lite på bussen till Sthlm.

Men det var en mycket lyckad och trevlig dag. Vi fick dela in oss i olika redaktioner, tidning, webb och tv. Jag tillhörde tidningsredaktionen och fick även bli chefsredaktör. Scaaary, för jag tyycker egentligen inte om att styra och ställa, även fast jag säger vad jag tycker och tänker. Men det var trevligt och det bjöds på godis. Vi satte ihop tidningen och jag fick sätta ihop ettan. Till en början såg det bra ut på datorskärmen, men när hon sedan visade upp dem så såg man felen och sådär, haha illa!

Bästa med mediecentret var ju självklart nyhetstv som en av redaktionerna skulle göra. Fyfan vad ALLA skrattade! Så underbart kul var det! <3 Allt var perfekt, men så hände det! Vi skrattade så vi grät, men underbart var det.

Sedan blev det två fotoutställningar, en med Nan Goldins, rekommenderar denna! Den andra var inte så intressant.. MEN Lura Ögat utställningen med massa grejer var grymt intressant! Speciellt den grejen med tegelstenen.
  

Var som sagt en lyckad dag med god mat också. (åt på kungshallen, Tandori kyckling. <3) Skönt att komma utanför skolan också.
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback