Är jag sjuk?

Ligger i sängen nu, har väl i princip gjort det sedan jag kom hem. Försökt plugga, men det har inte gått så himla bra. Somnade en stund och försökte läsa lite till, men sedan var det mat och jaa, jag somnade om igen när jag skulle sätta mig och läsa. Kände verkligen hur ögonen blev allt tyngre.. Måste fan ut och röra på mig! Men inte nu, nu är det för sent. Ska sova snart, är så sjukt trött.

Somnade på sista lektionen också, jag förstår inte vad det är med mig. Jag funderar ofta på om jag har någon dold sjukdom eller något, för jag är jämt och ständigt trött, och kan ärligt talat somna överallt. Jag har jättesvårt att koncentrera mig och läsa, för jag somnar direkt. Jag skulle till och med kunna lägga mig på golvet och sova, har hänt förut!

Nee usch, jag vill inte vara så trött hela tiden.. Måste komma igång och röra på mig igen. på Riktigt.
Men på onsdag blir det ju i alla fall simning. Gustav har simskola och jag följer med och simmar jag också, fast jaa inte med dem, haha. Hm, sedan får jag se till att ut och gå igen. Men det blir ju inte av. Skulle ha gått salinge igår, men fick ingen uppringning senare heller så det sket sig.

Men nu ska jag ta och göra mig iordning iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback