Inga drömmar är för stora, eller?

Jag känner att jag sätter upp alldeles för lite mål här i livet. Jag sätter upp för lite och skriver inte ned mina drömmar. Jag borde göra det, dels för att kunna uppfylla dem och sedan för att klura ut hur jag ska uppfylla mina drömmar. Inga drömmar är väl för stora, right? Jag tycker inte det, för under själva resan till att uppfylla drömmen kan man stöta på så mycket annat också, som kanske ändrar ens inriktning för drömmar eller att man får en helt annan syn eller annat perspektiv på saker och ting. Därför är drömmar enligt mig aldrig för stora för att uppfyllas.

Men jag ska börja skriva ned mina drömmar, måste skaffa en ny anteckningsbok då. Och sedan ska jag börja sätta upp mål, och skriva ned tillvägagångssätt. Under dagen har jag också kommit på en grej som jag ska börja göra. Något som jag faktiskt inte gjort tidigare, inte fullt ut.

Jag har alltid brytt mig för mycket om vad människor ska tycka om mig.. Speciellt när det gäller stilen. Förut i typ högstadiet, när jag var inne i den "typsika tonårs-svarta-perioden" så brydde jag mig inte speciellt mycket. Jag sket i att folk kallade mig satanist, emo osv.. Men nu, när jag gått från "emo" till hm.. ung kvinna(?) så har det blivit svårare. Men idag kom jag som sagt på, att jag ska sluta bry mig om vad andra tycker! Och vad jag tror att andra ska tycka. Jag ska kunna se ut hur jag vill, utan att ta illa upp för vad någon annan säger. Jag ska klä mig som jag, som Marcela Diaz.

Det är ett av mina nya mål, fler kommer inom kort. ;)

Pusspuss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback